- 30 Haziran 2013
- 21.026
- 16.276
görünüyor senınkı de 12.02 yazıyorBen o özellik kalktı sanıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
görünüyor senınkı de 12.02 yazıyorBen o özellik kalktı sanıyordum
Yeni ekledim ayarlardan keşke bende görebilsemgörünüyor senınkı de 12.02 yazıyor
Amin inşallahİçin rahat olsun. Ben boşa strese girdim üstten görünmeyince :) şimdi durup durup videosunu izliyorum :) Allah bizlere sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
yaaa telefon kızımda suan ss alıp gönderırım sanaYeni ekledim ayarlardan keşke bende görebilsem
Yeni ekledim ayarlardan keşke bende görebilsem
aynen güzelim, benim doktorum açıkladı, yabancı araştırmalara kadar okudum, sorun yok, ne yazik ki düşecek olana ilişki de başka her şey de bahane olabiliyor. Allah göstermesin bize inşallah hepimizinki sağlıkla dogsunBen bilmiyorum ama bebeğin alttan muayene ile tehlikeye gireceğine inanmıyorum. Tabi ki de sık sık alttan muayene ya da üstten muayene olmamalı. Ama düşecek olana ne yapsan engel olamazsın. O yüzden içim rahat girdim muayeneye. Doktor sakınca görse zaten bekle bakmayalım derdi
Amiiin kuzucum inşallahaynen güzelim, benim doktorum açıkladı, yabancı araştırmalara kadar okudum, sorun yok, ne yazik ki düşecek olana ilişki de başka her şey de bahane olabiliyor. Allah göstermesin bize inşallah hepimizinki sağlıkla dogsun
Canım ayarlardan imzaları gör seçeneği var onu işaretlemen lazımYeni ekledim ayarlardan keşke bende görebilsem
Bunu seçeceksinizBende göremiyorum ne güzel birşeymiş bu
Yeni ekledim ayarlardan keşke bende görebilsem
Evet ya ben de bekliyorum 5 gün kaldı frauenarztıTr’nin güzel yanı ultrasona ve doktora rahat erişimin olması. Okudukça özeniyorum. Ben daha dr yüzü görmedim. Bekliyoruz 7.haftayı bakalım. Sizin haberlerinizle keyiflenicem bi süre daha.
Çok teşekkür ederim deneyeceğim hemenBunu seçeceksiniz
Teşekkür ediyorum gözüküyor artıkBunu seçeceksiniz
Ay iyi az kalmış bari. Benim daha 2 haftam var. Sat ne zamandıEvet ya ben de bekliyorum 5 gün kaldı frauenarztı
ay evet ne guzel dilek, çabucak geçsin bebeklerimiz kucağımıza gelsinKızlar doktora gittim bebiş görünmedi, bayramdan sonraya gün veredi. Kese boyutu yeri her şey çok yerinde dedi. Allah hepimize ve tüm isteyenlere sağlıklı kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin. göz acıp kapayıncaya kadar geçsin inşallah zaman.
Benimde bayramdan sonraya kaldı senin kaç haftalık şuan Rabbim hepimize sağlıklı kqlay gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallahKızlar doktora gittim bebiş görünmedi, bayramdan sonraya gün veredi. Kese boyutu yeri her şey çok yerinde dedi. Allah hepimize ve tüm isteyenlere sağlıklı kazasız belasız kucağına almayı nasip etsin. göz acıp kapayıncaya kadar geçsin inşallah zaman.
Canım benim 6+1 şu anda takvime göre 9 şubatta doğum görünüyor. Sat 4 mayıs. senin minnoşun ne kadarlıkBenimde bayramdan sonraya kaldı senin kaç haftalık şuan Rabbim hepimize sağlıklı kqlay gebelik geçirmeyi nasip etsin inşallah