canım geçmiş olsun göze mi geldin noldu size yahu :)Selam kızlar nasılsınız? Ben artık canımdan bezdim ya bu seferde gözüm aniden şişti kızardı enfeksiyon kaptı sabahına da kapandıacilden geliyorum yarın sabah sürüntü alıp test yapacaklar ben artık Allah Muhammed aşkına iyileşmek ve hastalık görmek istemiyorum
günaydın kuzum sağlıkla şifayla geri dönün sağsalim dönün inşallahGunaydinnnnn hadi beni hastaneye uğurlayın birazdan gidiyoruz hiç heyecan yoktu ama sanki olmaya başladı. Gerçi bugün bir şey yok da.
bu saç kremi ile karıştırlan boyalar var canım onlar da yasak mı?Merhaba ben çalıştığım için çok fazla bakamıyorum burayafırsat buldukça yazılanları okumaya çalışıyorum ama genelde yorgunluktan uyuyakalıyorum Biraz zorlanıyorum bende belirti olarak şişkinlik gaz problemi koku hassasiyeti ve tabii beni en çok zorlayan yorgunluk var. Elimden geldiğince su içmeye çalışıyorum ama midem bulanıyor öyle de yeterince içemiyorum diye üzülüyorum bende Boya konusu bende de sıkıntı benim saçlarımda kızıl boya var ve hamile kaldığımdan beri boyatmadım doktorum yasakladı ama beyazlarım çok kendime bakamaz oldum aynada resmen
canım çok geçmiş olsunKızlar ben bu hafta çok çok kötüyüm baş dönmesi bulantı kusma.. Normalde ben kusamayan biriyim dün çok kötü çıkardım kusarken de bayılmışım eşim panikle aldı hastaneye götürdü serum taktılar başka birşey demediler ilaçları zor yutuyorum ama hiçbirşey fayda etmiyor bugün eşim işte çok kötüyüm kahvaltı yaparken elim ayağım titredi gözüm karardı yemek yiyemedim bile sadece uzanıyorum önerisi olan varsa her şeye açığım
Bulantı kusma bu zamanda da başlayabilir canım. Hastalık gibi hissediyor musun.Kızlar ben bu hafta çok çok kötüyüm baş dönmesi bulantı kusma.. Normalde ben kusamayan biriyim dün çok kötü çıkardım kusarken de bayılmışım eşim panikle aldı hastaneye götürdü serum taktılar başka birşey demediler ilaçları zor yutuyorum ama hiçbirşey fayda etmiyor bugün eşim işte çok kötüyüm kahvaltı yaparken elim ayağım titredi gözüm karardı yemek yiyemedim bile sadece uzanıyorum önerisi olan varsa her şeye açığım
İnşallah canımÇok geçmiş olsun umarım devam etmez sanki bu haftalarda sonra bitiyordu
Denicem canım belki onları yiyebilirimBenim de öyle hep 8 5 çıkıyor ama tuzlu krater tuzlu haşlanmış patates iyi gelebilir
İki haftadır vardı bulantı canım 6. Haftada başladı prilam kullanıyordum ama şu son birkaç gündür içtiğim ilaçları da kusuyorum ayakta bel dakıka dursam ellerim titriyor gözüm kararıyor anlayamadımcanım çok geçmiş olsunben tatlı tarzı bir şeyler yiyince bulantım başlıyor normalde canım çok istiyor isteyerek yiyorum ama bulanıyor ilk kez başladı bu hafta geneli leblebi önermişti bi dene istersen
Son birkaç gündür bu kadar kötü hissediyorum kendimi ondan önce de bulantı oluyordu ama bu kadar halsiz ve güçsüz yapmıyordu beniBulantı kusma bu zamanda da başlayabilir canım. Hastalık gibi hissediyor musun.
Test yaptır bir canım bu ara şu pis adenovirusu yaygın. Negatifse gebeliktendir.Son birkaç gündür bu kadar kötü hissediyorum kendimi ondan önce de bulantı oluyordu ama bu kadar halsiz ve güçsüz yapmıyordu beni
Bilmiyorum onu bu hafta kontrole gittiğimde bir sorarım boya yasak dediydi sadece banabu saç kremi ile karıştırlan boyalar var canım onlar da yasak mı?
Geçmiş olsun canım tuzlu çubuk leblebi yemeğe çalış yiyebiliyorsan peynir zeytin vs de yemeğe çalış yanında tuzlu ayranda iyi gelebilir. Bu haftaya kadar bulantım nadiren olurdu bende de artma var bu hafta kusmuyorum ben çok şükür ama hiç durmadan bulanıyor çareyi bunlarda buldum belki sende de işe yararİki haftadır vardı bulantı canım 6. Haftada başladı prilam kullanıyordum ama şu son birkaç gündür içtiğim ilaçları da kusuyorum ayakta bel dakıka dursam ellerim titriyor gözüm kararıyor anlayamadım
kardeşim de kızıl bazen saçlarına bu boyalardan yapıyor da bi sor insanın bu arada kendini iyi hissetmesi önemliBilmiyorum onu bu hafta kontrole gittiğimde bir sorarım boya yasak dediydi sadece bana
ayy kıyamam baya yoğun oluyormuş senin tansiyonla beraber bir şeyler atıştırıp öyle alsan ilaçlarını yada kendini iyi hissettiğin aralıkta alsan bu dönemde normalmişİki haftadır vardı bulantı canım 6. Haftada başladı prilam kullanıyordum ama şu son birkaç gündür içtiğim ilaçları da kusuyorum ayakta bel dakıka dursam ellerim titriyor gözüm kararıyor anlayamadım
Eşim gelsin hastaneye gidicez canım onu testi de isteyeyim inşallah kötü birşey değildirTest yaptır bir canım bu ara şu pis adenovirusu yaygın. Negatifse gebeliktendir.
İnşallah canım deneyeceğim leblebi ve tuzlu ayran evet iyi gelebilirGeçmiş olsun canım tuzlu çubuk leblebi yemeğe çalış yiyebiliyorsan peynir zeytin vs de yemeğe çalış yanında tuzlu ayranda iyi gelebilir. Bu haftaya kadar bulantım nadiren olurdu bende de artma var bu hafta kusmuyorum ben çok şükür ama hiç durmadan bulanıyor çareyi bunlarda buldum belki sende de işe yarar
Yavaş yavaş biraz peynir ekmekle yutmaya çalışıyorum suyla bile içemiyorum haplarıayy kıyamam baya yoğun oluyormuş senin tansiyonla beraber bir şeyler atıştırıp öyle alsan ilaçlarını yada kendini iyi hissettiğin aralıkta alsan bu dönemde normalmiş
Kötü değil grip işte ama çektiriyor yaa benim iki ay sürdü neredeyse hala da benimle gibi hissediyorum.Eşim gelsin hastaneye gidicez canım onu testi de isteyeyim inşallah kötü birşey değildir
Sana da geçmiş olsun canım kurtulabilmişsin şükürKötü değil grip işte ama çektiriyor yaa benim iki ay sürdü neredeyse hala da benimle gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?