Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    109
Kızlar doğum sonrası ilk regliniz kaç gün sonra geldi,biz 35 günlük olduk şimdi gelmeye başladı.
Hiç özlememişim bu hissi açıkçası ama sanki erken geldi ya en az 40 çıkması gerekmezmiydi
Haftaya 40.im dolacak. Benim hala kanamam devam ediyor. Birgun leke gibi geliyor, birgun yogun. Korse taktigim gunler yada cocuktan dolayi wc ye hemen gidemeyip idrarimi tuttugum zamanlar kanamamin arttigini farkettim. Benim uzun surdu kanamam sanirim, bunun yaninda regl oldugumu nasil anlayacagim bilemiyorum

Biz sizinle ayni hafta icindeyiz. Bu hafta mi atak haftasiymis, bende haftaya diye dusunmustum. Kendimi hazirliyordum. Allahim nazar degmesin ne olur ama bizde henuz atak yok. Klasik reflu ve gaz sancisi uyurken rahatsizlik veriyor. Uyanik kaldigi saat araligi uzadi ama oyle bir huysuzlugu yok. Uyanikligini d vit.ne baglamistim. Gaz icinde gaz damlasi bitince baska alirim sanirim vucudu alisti bu damlaya diyordum. Bunlar ataksa yerim oglusumun atagini

Benim de sizin gibi kanamam uzun sürdü. Benim kanamam birkaç gün olmadı sonra kırmızı renkli geldi adet oldum dedim ama sonra yeniden kahverengi geldi. Çok çok az olsa da kanama var bende de. Bayramdan sonra kontrole gideceğim. 15 gunluk iken gitmiştim gayet iyi sıkıntı yok dedi ama 2 ay oldu ve hâlâ devam ediyor. Sinirim bozuldu artık.

Benim de sizin gibi kanamam uzun sürdü. Benim kanamam birkaç gün olmadı sonra kırmızı renkli geldi adet oldum dedim ama sonra yeniden kahverengi geldi. Çok çok az olsa da kanama var bende de. Bayramdan sonra kontrole gideceğim. 15 gunluk iken gitmiştim gayet iyi sıkıntı yok dedi ama 2 ay oldu ve hâlâ devam ediyor. Sinirim bozuldu artık.
Benim de ilk anneliğim ne kadar stres olduğunuzu biliyorum :) Ama bence tummy time icin korkmayın. Ben emzirme yastigi ya da koltuk yastığının üzerine koyup karşısına 0 6 ay siyah beyaz kartları koyuyorum 5 dakika ve üstü genelde tutuyorum (Sizinki 35 günlük yazuyor o kadar durur mu bilmiyorum). Başını yastığa gömdüğü oluyor alttan ayaklarını destekliyorum uzanıyor falan. Bağırsaklarına inanılmaz iyi geliyor.
Evet tutmaları güçlü oluyor diye biliyorum ben de bebeklerin. :)

Benim kızda aynısını yaptı banyo yaptıracağım zaman önce saçıma yapıştı sonra da fileye Kıyamıyorum korkuyorlar galiba

Benim 44. Gün bugün hala lekelenme seklinde arada da bir kaç damla kanama şeklinde devam ediyor. Tam bitti diyorum ertesi gün tekrar gelmiş oluyor.

Nurse Harvey verdi bize sabah akşam 10 damla siz nebkullandiniz
Bizim forbiome minies 5 damla kulanıoz.
hastane sürecimiz oldu. Hastane mikrobunu da kapmıştır. Önceliğimiz bağırsak floransasını düzenlemek dedi. Alt gazını rahat çıkarıp sakinleştirio gerçekten. Kolik süreci 3 ay sürecek etkisi hiç olmazsa başka tedaviye geçeriz dedi. Şuanlık iyi.

5.hafta atak haftası diye yazıyor internette bende ordan gördüm maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın kınayım benim başımada gelsin gaz sancısı zaten Allah’ın emri bizdede var

5.hafta atak haftası diye yazıyor internette bende ordan gördüm maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın kınayım benim başımada gelsin gaz sancısı zaten Allah’ın emri bizdede var
Kolay gelsin atak haftanız. Bir haftadır bittim ben. Gece en son ağlıyordum çocuğa bakarken eşim geldi noldu diyor. Çok zor dedim. Yüzüm kabuk attı. Çünkü onun ağlamasına uyumamasına çare bulamayınca insan yetemiyorum hissine kapılıp daha çok sinirleniyor. Dünden beri daha iyi azcık nefes aldırıyor şükür . Doktorun verdiği ilaçtan mı yoksa geçiyor mu bakıcaz .

Gerçekten insan çok çaresiz hissediyor bende ağladığı zaman içim dağlanıyor bugün tırnağıyla başını o kadar derin kanatmış ki ağlayacaktım annem diyor kendine gel abartma ama artık bence yorgunluk uykusuzluk herşey konuşalım tüketiyor insanı

Aman maşallah iyi olsun

Simdi yorumunuzdan sonra emzirme minderiyle yaptirdim yaklasik 3 dk fakan durdu, basini da kaldirdi. Keyfi yerindeydi, hosuna gitti bundan sonra gunluk devam edecegim

arkadaşlar memeleri terbiye olan var mı tünelin sonunda ışık var mı yaz geliyo akmaktan kokmaktan bıktım üst yetiştiremiyorum artık.
Benimkiler terbiye oldu sanırım ya. Çocuk emmeyince 2 deda sağıp verdim. Hemen ağrı sızı gene başladı. Ama akmıyor artık. Yumuşak bide. Sütüm gitti dedim de şükür çocuk lüp lüp içiyor.

Deme ya geçen tırnağını keserken etide gelmiş. Ağlamadı da. Kıyamam gün boyu kendime laf söyledim. Annelik çok farklı birsey ya. Eşim destek oluyordu ama mümkün değil çocuk hiç bir şekilde durmuyordu. Kucakta dursa sabaha kadar taşırım seni diodu. Şimdi en azından kucakta duruyor. Günleri atlatıoz.

arkadaşlar memeleri terbiye olan var mı tünelin sonunda ışık var mı yaz geliyo akmaktan kokmaktan bıktım üst yetiştiremiyorum artık.
Benimki terbiye oldu ama yine de akma sona ermedi. Mesela özellikle gece emzirmelerinde diğer meme akıyor ve dışarıda asla gogus pedi olmadan çıkamıyorum.

Simdi yorumunuzdan sonra emzirme minderiyle yaptirdim yaklasik 3 dk fakan durdu, basini da kaldirdi. Keyfi yerindeydi, hosuna gitti bundan sonra gunluk devam edecegim
Evet emzirme minderi çok rahat :) seviyorlar da. Bir de bende fisher price in oyun halısı var o da benim için kurtarıcı oluyor. Kendi kendine bir süre oyalaniyor oyun halisinda. Renkler ve müzikler, yukarıdan sallanan oyuncaklar ilgisini çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…