Bizim mukuslu kaka geçti çok şükür. Yağ tabakası derken deri altı yağ tabakasından bahsetti, kilo aldılar demek istedi. Ani şeker düşmesi yaşamayacaklar aç kalsalar da. Alarm kurmuyorum artık ama yine de ben o saatlerde uyanıyorumBizde de mukuslu kaka vardı gönderdim doktora devam ederse diyete başlayacaksın dedi ben de sizlerin yazdığına istinaden başlamayacağım biraz takip edip duruma bakacağım. Yağ tabakası nerde oluşmuş onu anlamadım
bu lojusa yağı varmış 4 5 yağ karışımı sütün kalitesini artırıyormuş onı aldın kullanmaya başladım. Yorumlar çok iyi umarım işe yarar.
benim 55. Gün geldi sonra ay dönümünde bidaha gelmedi. Doktor reglde olmayabilir demişti bana kontroldeyken
Bir helva yiyeyim memelerim uçuşa geçiyor çocuk anasından emdiği süt burnundan geldi tabirinin gerçeğini yaşıyor. Başlangıçta hala fışkırma oluyor çok doluysa
Bi uygulama varmış ilacın ismini veya etken maddesini yazınca yeşil oluyorsa emzirmeye uygun olduğunu gösteriyormuş. Atayım sana bak istersen geçen inst da kaydetmiştim.
Açıkçası anlatmak istediğim bir şey değil. Ama iyi dileklerin için teşekkür ederim. Kalıcı doğduğumdan beri benle olan bir sağlık sorunu. Önemli bir şey hep dikkat etmem gerekiyor kendimi dinlemem takip etmemi gerektiren bir şey. Teşekkür ederim.Kucağında dik pozisyondayken merdiven çıkıp iniyorum. Yada kucağımda dik pozisyonda yüzü karşıya bakacak şekilde ayaklarını yukarı çekip bir elimle ayaklarını diğer elimle ellerini ve başını destekleyip squat yapar gibi çök kalk yapıyorum. Bağırsağındaki gaz kabarcıkları bu şekilde aşağı iniyor sonrasında ya masajla ve bacak hareketleriyle ya da kendi kendine çıkarıyor.
geçmiş olsun ya neyin vardı hayırdır ciddi kalıcı bişey yoktur umarım
Mutluluk Atölyem Gri Mavi Çiçek Motifli Tesbihli Yasin Cüzü Kitabı Mevlüt Seti - 10’lu Paket https://app.hb.biz/VRQyLBV0vgfs
Mevlüt yapmayı düşünüyorum önümüzde ki ay. Böyle bi hediyelik nasıl sizce farklı önerisi olan varmı?
Bi de isimli çikolata yaptırırım karşılamada ikramlık. Pide ayran tulumba tatlısı. Bebek görmeye gelmek isteyenleri hep erteledim ben haber vericem diye. Hepsi bir arada çıksın.
Vallahi merak ediyordum seni çok geçmiş olsun öncelikle bebişlerine kocaman öpücükler yolluyorum biz bir tanesiyle zor baş ediyoruz ikizler Allah yardımcın olsun ama her şeye rağmen sevgisi de iki katı mutluluğu da iki katı ne güzel ne mutlu sanaKızlarr selam umarım hepiniz iyisinizdir. Artık buralara gelemiyorum ya ikizler beni birazıcık yordusizleri özledim biz domuz gribinden hastanede bile yattık bu süreçte malesef . Ve hıc uyumuyoruz ya en başından beri . The Walking deadi ben evde çekmeye baslıcam az kaldı oğlan gazman gibi , kızda mide hassasiyeti var en ufak bişeyde kusuyor o yüzden basında nöbet bekliyoruz sizlerde durumlar iyidir inşallah
Sagolasın canım ben de hepinizin bebişlerine öpücükler fırlatıyorumVallahi merak ediyordum seni çok geçmiş olsun öncelikle bebişlerine kocaman öpücükler yolluyorum biz bir tanesiyle zor baş ediyoruz ikizler Allah yardımcın olsun ama her şeye rağmen sevgisi de iki katı mutluluğu da iki katı ne güzel ne mutlu sana
Ciddi bir salgın var çocuk hastaneleri dolu buralarda. Allahım hepimizin bebeklerini korusun, hiç görmemişe dönün inşallahBizim yavrukuşun da öksürüğü ve geniz akıntısı var dün doktoruna sorduk sabah gelin devam ederse dedi dua edin kızlar kötü bir şey olmasın hemencecik gelsin geçsin
Rsv pozitif çıktı valla dualarınızı bekliyorum kimseyel temas yoktu sadece kendi annelerimiz ama onlardan bulaştı sanırımCiddi bir salgın var çocuk hastaneleri dolu buralarda. Allahım hepimizin bebeklerini korusun, hiç görmemişe dönün inşallah
Ben böyle bişey yaptırmıştım. Ev o küçük kitaplarla dolu olduğu için onu tercih etmemiştim.Mutluluk Atölyem Gri Mavi Çiçek Motifli Tesbihli Yasin Cüzü Kitabı Mevlüt Seti - 10’lu Paket https://app.hb.biz/VRQyLBV0vgfs
Mevlüt yapmayı düşünüyorum önümüzde ki ay. Böyle bi hediyelik nasıl sizce farklı önerisi olan varmı?
Bi de isimli çikolata yaptırırım karşılamada ikramlık. Pide ayran tulumba tatlısı. Bebek görmeye gelmek isteyenleri hep erteledim ben haber vericem diye. Hepsi bir arada çıksın.
İlk çocuğumdan sonra ben hemen spiral taktırmıştım hormonsuz. Hiç bayıltmadan normal bir şekilde taktı ki benim canım çok tatlıdır. 10 yıl kaldı . Şimdi ise Dr 3 ayın dolsun takalım dedi ama hormonlu olmaz demedi. Konutla ilgili bilgisi olan aydınlatabilir mi ?Hanımlar Siz korunma yöntemi olarak neye karar verdiniz Ben evlenir evlenmez 20 gün içinde falan Hamile kalınca artık sadece hapla cesaret edemiyorum bu işe spiral istiyorum O da emzirdiğim içinhormonsuz taktırmak istiyor doktor aranızda düşüneniniz yaptıranınız var mı bayıltarak yaparım dedi doktor
Benim arkadaşlarım geldi. Yanlarında çocukları da vardı. Hepsinin kreşe okula gidiyor çocukları. Bir tanesi oğlanın başında bir öksürdü. İçim gitti. Bende mevlüt yapmak istiyordum ama vazgeçtim herkes çocuğu ile gelecek ortalık hastalık kaynıyor. Bir kere daha düşün mevlüt işini. Evde dua okunsun çok istiyordum ama hastalıktan daha çok korkuyorumMutluluk Atölyem Gri Mavi Çiçek Motifli Tesbihli Yasin Cüzü Kitabı Mevlüt Seti - 10’lu Paket https://app.hb.biz/VRQyLBV0vgfs
Korunma yöntemi olarak vajinal doğum yaptım dermişimHanımlar Siz korunma yöntemi olarak neye karar verdiniz Ben evlenir evlenmez 20 gün içinde falan Hamile kalınca artık sadece hapla cesaret edemiyorum bu işe spiral istiyorum O da emzirdiğim içinhormonsuz taktırmak istiyor doktor aranızda düşüneniniz yaptıranınız var mı bayıltarak yaparım dedi doktor
Evet bende çok korkuyorum ama Mayıs ayında yaparım dedim kurbandan önce. Bebeğide odadan bi kere çıkarıcam. Herkes yerinde oturuyoken. Şöyle bi kucağımda ortaya çıkarırım. Sonra odaya geri götürürüm.Benim arkadaşlarım geldi. Yanlarında çocukları da vardı. Hepsinin kreşe okula gidiyor çocukları. Bir tanesi oğlanın başında bir öksürdü. İçim gitti. Bende mevlüt yapmak istiyordum ama vazgeçtim herkes çocuğu ile gelecek ortalık hastalık kaynıyor. Bir kere daha düşün mevlüt işini. Evde dua okunsun çok istiyordum ama hastalıktan daha çok korkuyorum
Acil şifalar diliyorum güzel yavrun hemen iyileşir inşallahRsv pozitif çıktı valla dualarınızı bekliyorum kimseyel temas yoktu sadece kendi annelerimiz ama onlardan bulaştı sanırım
Biz de allaha şükür ateş yok şimdilik. ilk gün değişik bir burun hırıltısı ve doluluğu ve ağız salyasında artış vardı ve salyası değişikti bu 2.-3. Ayda artan salya gibi değil böyle balgamlıydı ama anlamadım sonra paralelden öksürük başladı ve arttı.Acil şifalar diliyorum güzel yavrun hemen iyileşir inşallahbu virüsler çok yayılmış Allah korusun ya. Nası belirtiler verdi. Ateş falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?