- 11 Eylül 2024
- 23
- 10
- 1
- 46
bende çok işe yaradı 2.şişeyi kullanıyorumkizlar iyi geceler bestlak damla kullanınız var mi?ise yarıyor mu?
Benim de tahin aynı etkiyi yapıyor bebişin poposunu ben kesince 2-3 güne düzelmişti umarım sizinde düzelir bir de şey sorucam test mi yaptı doktor? Nasıl karar verdi? Benim çocuk doktorum direk susam ve ürünlerini kes demişti işe yaradı ama alerji uzmanı nasıl teşhis koydu merak ettimBiz alerji doktoruna gittik gıda alerjisi var dedi. Süt susam ve ürünleri kestik. Bakalım bir aynsonra bakacağız duruma. Acıbadem’de iki ayrı çocuk doktoruna gitmeme rağmen yanlış teşhis konuldu.anlamadılar bi türlü. POPosu pişik değilmiş anal dermatit olmuş. Yüzünde de döküntüler oldu. Kaka köpüklü vs. Anlayacağınız böyle suphemız varsa çocuk alerji uzmanaına gidin derim. Şak diye çözdü. Yapay zekaya sordum birebir aynı
Canım test yapmadı test yapsak bile bazen hiçbir şey çıkmaya biliyor o yüzden test yapmayacağım dedi doktor benim kuzenim de çocuk doktoru ona da sordum o da aynısını söylemişti bazen teste çıkmıyor inek sütü alerjisi ya da başka alerjiler direk eliminasyon diyeti uyguluyorlar yani bazı riskli Gıdaları birinci olarak kesiyorlarBenim de tahin aynı etkiyi yapıyor bebişin poposunu ben kesince 2-3 güne düzelmişti umarım sizinde düzelir bir de şey sorucam test mi yaptı doktor? Nasıl karar verdi? Benim çocuk doktorum direk susam ve ürünlerini kes demişti işe yaradı ama alerji uzmanı nasıl teşhis koydu merak ettim
Ay bu izden benim kızımda da var tam alnının üstünde ben saç başlangıç yeri olarak düşündüm orayı takmadım pek
Bizde de doğuştan var ama artık dikkatimi çekmeye başladı merak ediyorum bir doktora gitsek soracağım. Benimki normal doğum başladı bebeğin kafası göründü ama büyük diye çıkmadı acil sezeryan oldu acaba orada mı sıkıştı ve geçer diyorum… çünkü doğduğundan beri bir şey demedi doktorlar. bak taktım şimdiKızlar çocuğun başında jilet kesiği gibi işaret var. Saçları düzensiz çıkıyor sanki. Doğduğunda böyle idi neden olur ki
Bana özelden e-posta adresinizi yazabilirseniz size pdf halini göndereyim. Buradan paylaşamadım. Türkiye'de yaşamıyorum açıkçası direkt internetten indirdim, hiç bakmadım satılıyor mu diye.Ben buraya yazdıgımda bulamadım satın alabileceğim biyer var mıdır sizide uğraştırıyoruz kusura bakmayın
evet d vit çok önemli ama ağır da bi vitamin değil aslında neden öyle kötü etkiliyor acaba. biz yenidoğan bakımda yatarken biberonda az kalan bi sütün içine damlatmışlardı. doktorunuza sorup öyle deneyin bir de isterseniz.Arkadaşlar!
Başlayacağım böyle D vitaminine. Doktor markayı değiştirdi ama benim kız yine kusuyor ve uyuyamıyor. Sabah tok karnına veriyorum sütle beraber. Allah aşkına bir şeyi yanlış mı yapıyoruz? D vitamini de önemli kesmek istemiyorum.
Canım seninki alnında mis gibi kıllar döküldü mü geçer. Bizimki kafasının yanını kısmında. Ama sorun yokmuş. Merak etme canım.Bizde de doğuştan var ama artık dikkatimi çekmeye başladı merak ediyorum bir doktora gitsek soracağım. Benimki normal doğum başladı bebeğin kafası göründü ama büyük diye çıkmadı acil sezeryan oldu acaba orada mı sıkıştı ve geçer diyorum… çünkü doğduğundan beri bir şey demedi doktorlar. bak taktım şimdiallahım yavrularımıza dert tasa göstermesin
Bende hep yapay zekaya soruyorum gerçekten düzgün beğendiğim bir doktor bulamadım hepsi aynı başından savmak için uğraşıyor sanki.Biz alerji doktoruna gittik gıda alerjisi var dedi. Süt susam ve ürünleri kestik. Bakalım bir aynsonra bakacağız duruma. Acıbadem’de iki ayrı çocuk doktoruna gitmeme rağmen yanlış teşhis konuldu.anlamadılar bi türlü. POPosu pişik değilmiş anal dermatit olmuş. Yüzünde de döküntüler oldu. Kaka köpüklü vs. Anlayacağınız böyle suphemız varsa çocuk alerji uzmanaına gidin derim. Şak diye çözdü. Yapay zekaya sordum birebir aynı
Yaa çok teşekkür ederim ama mesaj gönderemiyorum size kapalı sanırım mesaj alımınız.Bana özelden e-posta adresinizi yazabilirseniz size pdf halini göndereyim. Buradan paylaşamadım. Türkiye'de yaşamıyorum açıkçası direkt internetten indirdim, hiç bakmadım satılıyor mu diye.
Ben iki gün önce d vitaminini kesmeyi denedim sadece deneme amaçlı.İki gün boyunca çocuk mis gibi uyudu.Dün verdim yine sabahladık.Bugün vermedim ve mis gibi uyuyor..Bilmiyorum tesadüf mü ama bende şüpheleniyorum.Kusma konusunda izlem yapmadım ama reflüsü olan cocugum bugün kusmadı.Elimde başka d vit var birde onu deneyeceğim.Çünkü evim hiç güneş almıyor -1 de oturuyoruz ve önümüz duvar.Dışarı çıkarsam da hava soğuk oldugundan üstü örtülü yine güneş göremiyor adam akıllı ondan kesemem elimdeki diğer d vit leri deneyeceğim.Arkadaşlar!
Başlayacağım böyle D vitaminine. Doktor markayı değiştirdi ama benim kız yine kusuyor ve uyuyamıyor. Sabah tok karnına veriyorum sütle beraber. Allah aşkına bir şeyi yanlış mı yapıyoruz? D vitamini de önemli kesmek istemiyorum.
bende aldim cok sukur ise yarıyor .teşekkür ederim cevap icjn.bende çok işe yaradı 2.şişeyi kullanıyorum
mama vermeyin gerek yok gayet iyi almis. mamaya başlarsanız gereksiz kilo alir .sizin de sutunuz azalır. hazir sutunuz varken kendinizi kötü hissedip mamaya başlamayın.merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı 20 günde sadece 500 gram almış doktor bir şey demedi ama bana çok az geldi sütün kalori değeri yağ oranı falan düşük herhalde bayağı da yiyor çünküarada mama vermeli miyim sizce?
Elbetteevet d vit çok önemli ama ağır da bi vitamin değil aslında neden öyle kötü etkiliyor acaba. biz yenidoğan bakımda yatarken biberonda az kalan bi sütün içine damlatmışlardı. doktorunuza sorup öyle deneyin bir de isterseniz.
e-posta mı yazsam bana da iletebilir misiniz bahsi geçen kitabı?
aylık düşündüğümde 750 gr falan gibi oluyor şu an 20 günde 500 gram almış alt sınırdan gidiyor sanki doktorlar genelde 1000 1500 gram bekliyorlar yamama vermeyin gerek yok gayet iyi almis. mamaya başlarsanız gereksiz kilo alir .sizin de sutunuz azalır. hazir sutunuz varken kendinizi kötü hissedip mamaya başlamayın.
her doktor farkli birsey soyluyo. bebeğinize bakınca sağlıklı görünüyorsa ,doktor da bir anormallik gormediyse hic takmayın. Her bebek farklı gelisim gösterir. dogum kilosu vs de önemli. belki fıtraten cok iri bir cocuk olmayacak.rahat olun. siz de yemenize içmenize dikkat edin. beslemeye devam edin. az aldığını düşünürse doktor kendisi soyler mama baslayalim su kadar cc diye .aylık düşündüğümde 750 gr falan gibi oluyor şu an 20 günde 500 gram almış alt sınırdan gidiyor sanki doktorlar genelde 1000 1500 gram bekliyorlar ya
Benim oglumda birkac gundur uyumuyordu, huzursuzdu. Ben d vit. bagladim. Bugun ogleden sonra neredeyse full uyudu, mamasini verdim hala uyuyor. Ya vitamine alisti bunyesi yada sebep vitamin degildi. Sadece gaz ve refluden dolayi uyurken rahatsizligi var ama henuz uykusu bolunmedi. Ben ocean d vit. kullaniyorum. Gerci normalde verdigim saat sabit degildi kafama gore genelde aksamustu veriyordum. Birkac gundur sabah 7 gibi vermeye basladim. Belki bundan dolayi da uykulari duzelmis olabilir.Ben iki gün önce d vitaminini kesmeyi denedim sadece deneme amaçlı.İki gün boyunca çocuk mis gibi uyudu.Dün verdim yine sabahladık.Bugün vermedim ve mis gibi uyuyor..Bilmiyorum tesadüf mü ama bende şüpheleniyorum.Kusma konusunda izlem yapmadım ama reflüsü olan cocugum bugün kusmadı.Elimde başka d vit var birde onu deneyeceğim.Çünkü evim hiç güneş almıyor -1 de oturuyoruz ve önümüz duvar.Dışarı çıkarsam da hava soğuk oldugundan üstü örtülü yine güneş göremiyor adam akıllı ondan kesemem elimdeki diğer d vit leri deneyeceğim.
Biz 3500 gr. dogduk 1.ay kontrolunde 4500 gr ciktik. Doktor danacik, sen siskomusun diye sevdi. Burada 1 ayda daha fazla kilo alip sinirda kilo almis diyen doktoru da okudum. Her doktorun yorumu birbirinden farkli. Insan sasiriyor iyi mi kotu mu kafasi karisiyor.aylık düşündüğümde 750 gr falan gibi oluyor şu an 20 günde 500 gram almış alt sınırdan gidiyor sanki doktorlar genelde 1000 1500 gram bekliyorlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?