Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    107
Aynı belirtiler. Çocuk esniyor, gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Vallahi D vitamininden. Pazartesi doktoruna soracağım.

Valla biz hiç 1000-1200 arası almadık doktorum aşırı iyi dedi nası oluyo bu
bence bu olsa olsa üst sınırdır daha kaç kilo alacak bebek. 600-800 gramlar bile normal kabul ediliyor. bizim doktor da geçem ay sinir etmişti beni. 1000 almasına rağmen fena değil dedi kilosuna

Sut artırma ve gaza yardimci olma çabaları vol 38484939bugun 3. kimyon rezene demleme hayatim boyunca kimyonu sevmedim . kokusuna katkanamazdim ama ilk bebegimden beri ilk 3 ay hergun ictim/iciyorumanalık herseyin önüne geciyor

Eklentiler

• 20250319_214633.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 5
Muazzam bir migren ağrısı yaşıyorum. Emzirme de arveles kullanılabilir mi acil. Parol geçirmio
ameliyat sonrası bir anneye 12 saatte bir arveles içmesine izin vermisti doktoru. Aralık annelerindeydi sanirim. emziriyordu da . sıkıntı olsa vermezdi diye düşünüyorum. sessiz ortam ve karanlıkta uyumak iyi geliyo migrene bende de aurali migren var . agrim tutarsa oyle yapiyorum . bir de basa soguk kompres ayaklara sicak kompres ise yarıyormuş.

Aynı belirtiler. Çocuk esniyor, gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Vallahi D vitamininden. Pazartesi doktoruna soracağım.
Siz yazınca araştırdım d vitamini gaz yapıyor demişler bizde çok gazliyiz acaba bundan sebep mi diye düşündüm. Sizin bebislerde gaz var mı ondan dolayı mı uyumuyolar acaba. Ben bir kaç gün vermeyip gözlemliyeyim diyorum ona göre doktoruna sorucam.

D vit çok çok önemli. Kemik gelişimi için vs.
Bence kesmeyin.

Bizde de aynı şikayet var. Biz de Ocean ın D vitaminini kullanıyoruz. Neredeyse herkes farklı marka kullanıyor, bütün d vit leri mi aynı yan etkiyi gösteriyor

Su bazlı olanları hassas bebekler için daha iyiymiş. Bi soracağım doktora.

Biz bunu verdi dr bunu kullanıyoruz. Uykusuzluk gibi bi durum hissetmedim sabah beslenmesinden sonra veriyorum. Öğlenleri uyuyor mesela. Gece uyumuyor kolik tutunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…