İlk aşıda hiiç sorun olmuyor içini ferah tut27 sine aşı günü verdi sağlık ocağı çok geriliyorum ya çok ağlar mı ateşlenir mi
Aynı belirtiler. Çocuk esniyor, gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Vallahi D vitamininden. Pazartesi doktoruna soracağım.Bugun aynisini yazacaktim. D vitaminine gec basladim. Basladigim gunden beri kesintisiz 2 saat uyumuslugu yok. Uykuya dalamiyor, surekli uyaniyor. Bu da ister istemez huysuzlastiriyor. Surekli esniyor aslinda uykusu var ama anlamadim bende. 1 aylik oluyoruz ondan mi huyu degisti yoksa D vitamininde mi cozemedim.
Hangi d vitaminini kullanıyorsunuz. Bizde kullanıyoruz ama böyle bir sorun yasamadikAynı belirtiler. Çocuk esniyor, gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Vallahi D vitamininden. Pazartesi doktoruna soracağım.
Bunu kullanıyorumHangi d vitaminini kullanıyorsunuz. Bizde kullanıyoruz ama böyle bir sorun yasamadik
Hm anladım bilmiyorum yan etkileri var mı ama bir doktorunuza sorun istersenizBunu kullanıyorum
Zaten 1000 ila 1200 gram alması lazımmış o yüzden sınır dedi galibamama karşıtıyım diyor ama insanın mamaya teşvik ediyor ediyor sözleriyle değiştireceğim zaten sevmedim tavrını bide fiyatı 3000 tl
bence bu olsa olsa üst sınırdırValla biz hiç 1000-1200 arası almadık doktorum aşırı iyi dedi nası oluyo bu
anlik agliyor merak etmeyin. hemen emzirirsiniz rahatlar. ates olabilir ona da mor calpol verirsiniz rahatlar . korkmayın insALLAH kolay geçer.27 sine aşı günü verdi sağlık ocağı çok geriliyorum ya çok ağlar mı ateşlenir mi
ameliyat sonrası bir anneye 12 saatte bir arveles içmesine izin vermisti doktoru. Aralık annelerindeydi sanirim. emziriyordu da . sıkıntı olsa vermezdi diye düşünüyorum. sessiz ortam ve karanlıkta uyumak iyi geliyo migrene bende de aurali migren var . agrim tutarsa oyle yapiyorum . bir de basa soguk kompres ayaklara sicak kompres ise yarıyormuş.Muazzam bir migren ağrısı yaşıyorum. Emzirme de arveles kullanılabilir mi acil. Parol geçirmio
Siz yazınca araştırdım d vitamini gaz yapıyor demişler bizde çok gazliyiz acaba bundan sebep mi diye düşündüm. Sizin bebislerde gaz var mı ondan dolayı mı uyumuyolar acaba. Ben bir kaç gün vermeyip gözlemliyeyim diyorum ona göre doktoruna sorucam.Aynı belirtiler. Çocuk esniyor, gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Vallahi D vitamininden. Pazartesi doktoruna soracağım.
D vit çok çok önemli. Kemik gelişimi için vs.Siz yazınca araştırdım d vitamini gaz yapıyor demişler bizde çok gazliyiz acaba bundan sebep mi diye düşündüm. Sizin bebislerde gaz var mı ondan dolayı mı uyumuyolar acaba. Ben bir kaç gün vermeyip gözlemliyeyim diyorum ona göre doktoruna sorucam.
Bende her alsam içiyorum kimyon çayı sabahları da rezeneSut artırma ve gaza yardimci olma çabaları vol 38484939bugun 3. kimyon rezene demleme hayatim boyunca kimyonu sevmedim . kokusuna katkanamazdim ama ilk bebegimden beri ilk 3 ay hergun ictim/iciyorum analık herseyin önüne geciyor
Bizde de aynı şikayet var. Biz de Ocean ın D vitaminini kullanıyoruz. Neredeyse herkes farklı marka kullanıyor, bütün d vit leri mi aynı yan etkiyi gösteriyorAynı belirtiler. Çocuk esniyor, gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyor. Vallahi D vitamininden. Pazartesi doktoruna soracağım.
Su bazlı olanları hassas bebekler için daha iyiymiş. Bi soracağım doktora.Siz yazınca araştırdım d vitamini gaz yapıyor demişler bizde çok gazliyiz acaba bundan sebep mi diye düşündüm. Sizin bebislerde gaz var mı ondan dolayı mı uyumuyolar acaba. Ben bir kaç gün vermeyip gözlemliyeyim diyorum ona göre doktoruna sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?