- 15 Şubat 2024
- 1.726
- 1.670
- 48
- 31
Bir süre neinnasıl sezaryenden sonra içmeyecek miyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir süre neinnasıl sezaryenden sonra içmeyecek miyiz
eneeeeeBir süre nein
Salam nefis tabii Müslüman olduğunu görünce vermiyorlarhaaa tabiii kuzu benim diyet zorunlu olduğu için yemek beklentim yok normal yemek yiyen birine bu hakarettir ama iyiymiş yine de bana haşlanmış kabak veriyorlardi
salam nefismis
ha ha ha domuz yaniSalam nefis tabii Müslüman olduğunu görünce vermiyorlar
Büyük kızımda 20 gün içmedim şimdi hadi bakalım bence 20 gün bile sürmicek ama hadi bakalımeneeeee
Benlik problem yok da aynen TC olduğunu görünce otomatik ohne schweinha ha ha domuz yani
o kadar içmedim 20 gün daha içmem sorayım yarınBüyük kızımda 20 gün içmedim şimdi hadi bakalım bence 20 gün bile sürmicek ama hadi bakalım
bizden daha duyarlı olmalarıBenlik problem yok da aynen TC olduğunu görünce otomatik ohne schwein
Aynen öyle açıkçası çok saygılılar o konularda. Bence Müslümanlardan da saygılılar bu konulardabizden daha duyarlı olmaları
burda Müslüman olmak da yetmiyor saygı için. onun mezhebinden aynı mezhebdensen aynı tarikatlar aynı mürşidden olman lazım yoksa nooo kafirsinAynen öyle açıkçası çok saygılılar o konularda. Bence Müslümanlardan da saygılılar bu konularda
Zaman zaman benden de geliyor ama böyle minik bir puf sesi gibi göbek deliğimden geliyor seninki de öyle mi acabaKızlar karnınızdan ses geldi mi hiç. Geçen gece lavaboya kalktım kızım bi irkildi aynı anda ses geldi içerden nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum o sesi. Sonrada aradan 1 dk geçmeden çıt diye bi ses daha geldi çok garipti
İnsan ayrıştırmanın böylesi aynen öyle canım kendi sülalemde bile bir sürü örneği var görüyordum. Trdeyken zaten bu muhabbetlerden illalh getirmiştim. Günlük sinir kotamı şu sıralar nevşin mengüyü YouTubeda izleyerek dolduruyorum. 45 dakika civarı izleyip sinir stres sahibi oluyorum. Herhalde 30 sene trde yaşayınca stressiz gün geçiremez olmuşum.burda Müslüman olmak da yetmiyor saygı için. onun mezhebinden aynı mezhebdensen aynı tarikatlar aynı mürşidden olman lazım yoksa nooo kafirsin
Ülkemizde yaşanan yen doğan çetesi olayından sonra ben çok korkar oldum doğum sonrası, bebeğin durumu tek düşündüğüm şey oldu resmen o yüzden güvendiğim çocuk doktorumuzun olduğu hastaneyi tercih edeceğim sezeryan sonrası ağrı toparlanma süreci diğer çocuğun bakımı gibi sorularda var korkuma neden olan ama en çok ilk durum benı korkutuyorArkadaşlar bu türkiyedeki doğum korkusunun sebebi ne sizce? Yani siz korkuyosanız tam olarak neden korkuyosunuz? Meraktan soruyorum çok anlamsız geliyor bana çünkü.
Ahhh beybito fırsatını bulduğum anda kaçarım da kaçakçıları mi para versem napsamİnsan ayrıştırmanın böylesi aynen öyle canım kendi sülalemde bile bir sürü örneği var görüyordum. Trdeyken zaten bu muhabbetlerden illalh getirmiştim. Günlük sinir kotamı şu sıralar nevşin mengüyü YouTubeda izleyerek dolduruyorum. 45 dakika civarı izleyip sinir stres sahibi oluyorum. Herhalde 30 sene trde yaşayınca stressiz gün geçiremez olmuşum.
Canım sen öğretmensin Almanca öğren kop gel günahlarındanAhhh beybito fırsatını bulduğum anda kaçarım da kaçakçıları mi para versem napsam
kursa yazılıp hamile kaldım. biraz araştırdım fen bilgisi öğretmenliği için teknik Almanca lazim ama kreş öğretmenliği yapabilirim sanırımCanım sen öğretmensin Almanca öğren kop gel günahlarından
Ben doğum iznine cıkığımdan beri sabit masa başında durmadığım için daha hareketli bir hayatım oldu evde çok az yatar oldum sürekli bir iş yapıyorum aklıma geldikçe hep ertelediğim coğu işi yaptım çok şükür ki bacaklarıma gece giren kramplar geçti bence hareketsizlik te etki ediyorMagnezyum doktor bana magosit yazmıştı 365gr ama kullandığım halde bacaklarımda kramplar devam ediyor ama biraz masaj yapınca rahatlıyor ve kısa süre sonra geçiyor. Acaba dozu yeterli gelmiyor mu diye düşündüm ben de
sartlar ayni degil canim senin ilk cocuk tabi evcimen olursunbenim iki cocuk bi de çalışıyorum kostur kostur herseye yetişmek cok zorhastane nefes olmustu su damar yolu olmasaoglak_kadini L lisbethsalander00 ay siz delisiniz bir gün bile tahammülüm yok hastaneye ki hastaneye gelince tansiyonum fırlıyo o derece işte ben evcimenim biraz evim de evim bi de bunların yemekleri genel olarak kötü
Kreş öğretmenliği yapacam diyorsan seni havada kaparlar söyleyim. Kita öğretmeni hiç kimse bulamıyorlar. Aşırı aranan meslekkursa yazılıp hamile kaldım. biraz araştırdım fen bilgisi öğretmenliği için teknik Almanca lazim ama kreş öğretmenliği yapabilirim sanırım
Kız benim de 2. Çocuk olacak ben hala istemiyorum kalmak bende bi tuhaflık var çile seviyorum herhaldesartlar ayni degil canim senin ilk cocuk tabi evcimen olursunbenim iki cocuk bi de çalışıyorum kostur kostur herseye yetişmek cok zorhastane nefes olmustu su damar yolu olmasa