• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Kızlar karnınızdan ses geldi mi hiç. Geçen gece lavaboya kalktım kızım bi irkildi aynı anda ses geldi içerden nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum o sesi. Sonrada aradan 1 dk geçmeden çıt diye bi ses daha geldi çok garipti 🤣

İlk ben de öyle ağlaya ağlaya yattım hatta doktora hastane ve doktor görmek istemiyorum dedim. söylediğim şeyi sonradan farkettim 🤣🤣
Yav tamam Allah eksiğini göstermesin de düşürmesin de ama ben sevmiyorum rahat edemiyorum yemek derdi vs yok psikolojisi de bana etki etmiyor çünkü hastanelerde uyku uyuyamıyorum ben. 5 gün nolacak bilmiyorum zombi olup çıkarım anksiyetem azar lohusa psikolojisiyle eve dönüşüm muazzam sinirli olur 😒😅

Kızlar karnınızdan ses geldi mi hiç. Geçen gece lavaboya kalktım kızım bi irkildi aynı anda ses geldi içerden nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum o sesi. Sonrada aradan 1 dk geçmeden çıt diye bi ses daha geldi çok garipti 🤣
Çek ordan bi Adana bi de Urfa dese 😂 haklı yani 😂😂

Yav tamam Allah eksiğini göstermesin de düşürmesin de ama ben sevmiyorum rahat edemiyorum yemek derdi vs yok psikolojisi de bana etki etmiyor çünkü hastanelerde uyku uyuyamıyorum ben. 5 gün nolacak bilmiyorum zombi olup çıkarım anksiyetem azar lohusa psikolojisiyle eve dönüşüm muazzam sinirli olur 😒😅
sigara k9nusu sıkıntılı kuzum içemezsin daha bir azar hiç düşünme rahat olmaya bak
Anca ederim zaten 😂 bendeki bu şansla 😂😂😂
🤣🤣🤣 bugün bir kasilmam oldu yarın kontrol var bakalım nstde birsry çıkmaz umarim

Arkadaşlar bu türkiyedeki doğum korkusunun sebebi ne sizce? Yani siz korkuyosanız tam olarak neden korkuyosunuz? Meraktan soruyorum çok anlamsız geliyor bana çünkü.

sigara k9nusu sıkıntılı kuzum içemezsin daha bir azar hiç düşünme rahat olmaya bak

🤣🤣🤣 bugün bir kasilmam oldu yarın kontrol var bakalım nstde birsry çıkmaz umarim
Yok kuzu valla sigara hiç aklıma gelmemişti nefret etme sebebim sigara değildi yani 😂 kızımda da bi 20 gün falan içmemiştim sezaryende 😂 ama haklısın o da stres yaratacak bende 😂

Arkadaşlar bu türkiyedeki doğum korkusunun sebebi ne sizce? Yani siz korkuyosanız tam olarak neden korkuyosunuz? Meraktan soruyorum çok anlamsız geliyor bana çünkü.
Acısını yaşayan bır daha unutamıyor. O hastenede ne kadar rezıl olduğumu bi Allah bilir. 1 boyunca sancı yedım. Acıya dayanıksız olmama rağmen. Cocuk dogmadı. Acıllıkle sezeryana alındım. Kemiklerime kadar gaz vardı. Yatakta agrı kesıcılerın gelmesı için beklıyordym. Zaten 1 gün yuruyemedım. Çok zordu. Sancılarımda dayanılmazdı.

Yani Tr simülasyonuna çok uzak değilseniz az çok biliyorsunuzdur. En seküler ailede büyüyen kişi bile aşağı yukarı belli mitlere maruz kalıyor. O yüzden ben şaşırılacak ya da garipsenecek bir durum göremiyorum. Ki balla gül değil doğum. Öyle ya da böyle acili bir eylem. Ben çok isterdim normal doğurmak. Sezaryen olayını da sevmiyorum açıkçası ama böyle bir imkan var şükür. 🙏 Ama keşke vajinal spontane bir doğum olabilseydi.

oglak_kadini oglak_kadini L lisbethsalander00 ay siz delisiniz 🤣 bir gün bile tahammülüm yok hastaneye ki hastaneye gelince tansiyonum fırlıyo o derece işte😅😅 ben evcimenim biraz evim de evim bi de bunların yemekleri genel olarak kötü 😂
benim en büyük yeteneğim adaptasyonu. 3 gün burada ne işim var diye ağladıktan sonra koridora çıkıp koğuş ağası oldum 🤣🤣🤣

Ben de 27 ocak gibi hissediyorum bakalım sağlıkla gelsinler
Ayy sağlıkla hayırlısıyla aynı gün mü gelcekler maşallah❤️❤️❤️
Yani Tr simülasyonuna çok uzak değilseniz az çok biliyorsunuzdur. En seküler ailede büyüyen kişi bile aşağı yukarı belli mitlere maruz kalıyor. O yüzden ben şaşırılacak ya da garipsenecek bir durum göremiyorum. Ki balla gül değil doğum. Öyle ya da böyle acili bir eylem. Ben çok isterdim normal doğurmak. Sezaryen olayını da sevmiyorum açıkçası ama böyle bir imkan var şükür. 🙏 Ama keşke vajinal spontane bir doğum olabilseydi.
Valla ben de korkmuyorum çünkü öyle ya da böyle doğacak. ayrıca avrupaya göre türkiyedeki kadınlar isterlerse sezaryen seçme şansları var, almanyada bildiğim kadarıyla bu bir opsiyon değil eğer bir sorun var ise ya da risk anca öyle yapıyorlar. Bu bile korkan kadınlar için avantaj. ladin19 ladin19 doğru mu biliyorum

Yok kuzu valla sigara hiç aklıma gelmemişti nefret etme sebebim sigara değildi yani 😂 kızımda da bi 20 gün falan içmemiştim sezaryende 😂 ama haklısın o da stres yaratacak bende 😂
nasıl sezaryenden sonra içmeyecek miyiz

Valla ben de korkmuyorum çünkü öyle ya da böyle doğacak. ayrıca avrupaya göre türkiyedeki kadınlar isterlerse sezaryen seçme şansları var, almanyada bildiğim kadarıyla bu bir opsiyon değil eğer bir sorun var ise ya da risk anca öyle yapıyorlar. Bu bile korkan kadınlar için avantaj. ladin19 ladin19 doğru mu biliyorum
Bana sonraki hafta pazartesi gün verecek gibi geliyor yarın gün vereceğini hissediyorum sadece bakalim

Eklentiler

• IMG_8710.jpeg
    IMG_8710.jpeg
    127,1 KB · Görüntüleme: 46

Ben de korkmuyorum işte dediğim gibi. Ama genel bi korku olması da normal onu demek istedim. Aynen Almanya’da bebek ya da sen ölmeyeceksen kimse sezaryen yapmıyor. Bizim kan kaybından ölme riskimiz var normal doğumda kordon kopup o yüzden mecburi planlı sezaryen oluyorum. Komşum 41+5de normal doğurdu mesela.

Aynen akşam yemeği olarak abendbrot veriyorlar. Aha bu her akşam aynısı
haaa tabiii kuzu benim diyet zorunlu olduğu için yemek beklentim yok normal yemek yiyen birine bu hakarettir ama iyiymiş yine de bana haşlanmış kabak veriyorlardi

salam nefismis

Back
X