Bir saat bekle bakalım gelir güzel haberler inşallah takip ediyorum konuyuHiç tuvaletim yok onu bekleyeceğim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir saat bekle bakalım gelir güzel haberler inşallah takip ediyorum konuyuHiç tuvaletim yok onu bekleyeceğim![]()
Kuzum bende ilk fotoğrafta gördüm inşallah vardııırr dört gözle bekliyorum <3Sunsun9 @babylovee
eylulesma @eva0108 Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu. İlk dakikalarda çıkan gölgeyi atayım daha sonra netleşmiş halini de atıyorum
Kuzu lütfen bel bağlama seni üzmek hiç istemem hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ama ben bu testi yaptıktan 12 saat sonra regl oldum artımeddiKızlar bu kadar kırmızı yalancı pozitif olur mu başına gelen var mı
Bu artimetre çok mimlli değil mi kuzum boş verin almayın ben sırf o yüzden hiç almıyorumKuzum bende ilk fotoğrafta gördüm inşallah vardııırr dört gözle bekliyorum <3
Kuzu lütfen bel bağlama seni üzmek hiç istemem hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ama ben bu testi yaptıktan 12 saat sonra regl oldum artımeddi![]()
İnşallah canım senin ne durumda döngü benim bu ara kafam çok karışık hiçbir şey takip edemedim adam gibiKuzum bende ilk fotoğrafta gördüm inşallah vardııırr dört gözle bekliyorum <3
Kuzu lütfen bel bağlama seni üzmek hiç istemem hepimiz aynı yolun yolcusuyuz ama ben bu testi yaptıktan 12 saat sonra regl oldum artımeddi![]()
Kuzu ben bugün doktora gittim randevum vardı. Reglimin 10. günündeyim. adetimin 3. günü 3 gün sabah akşam femara kullanmıştım. Sonra 2 gün ara verip Menopur diye bi iğne kullanmıştım cumartesi pazar. Menopur hazır enjeksiyon değil kendin karıştırıp vuruyorsun değişik bir ilaç ilk defa kullanmıştım. Bugünki kontrolümde 13 ve 14 mm 2 adet yumurtam oluşmuş 2 gün daha kullan çarşamba yine gel dedi. 18 mm olunca çatlatıcaz dedi. Muhtemelen çarşamba günü boyutları uygun olur ve çatlatma verirler. Sonra bir daha 24 Şubatı bekliycemİnşallah canım senin ne durumda döngü benim bu ara kafam çok karışık hiçbir şey takip edemedim adam gibi
Evet hatırlıyorum canımKuzum bende ilk fotoğrafta gördüm inşallah vardııırr dört gözle bekliyorum <3
Canım çok güzel haberler inşallah güzelce döllenme gerçekleşir ve gebelik oluşurKuzu ben bugün doktora gittim randevum vardı. Reglimin 10. günündeyim. adetimin 3. günü 3 gün sabah akşam femara kullanmıştım. Sonra 2 gün ara verip Menopur diye bi iğne kullanmıştım cumartesi pazar. Menopur hazır enjeksiyon değil kendin karıştırıp vuruyorsun değişik bir ilaç ilk defa kullanmıştım. Bugünki kontrolümde 13 ve 14 mm 2 adet yumurtam oluşmuş 2 gün daha kullan çarşamba yine gel dedi. 18 mm olunca çatlatıcaz dedi. Muhtemelen çarşamba günü boyutları uygun olur ve çatlatma verirler. Sonra bir daha 24 Şubatı bekliycem
Kızlar elimde de hiç test yok internetten almak istiyorum aslında softec i çok seviyorum ben bende hayalet bile çıkartmamıştı ama bulamıyorum hiçbir yerde
Hangi siteden hangi erken gebelik testini önerirsiniz bana ??
Avox erken gebelik mi bende şimdi terndyoldan baktım da 5 li fiyatida uyguus almayı dusunuyorumCanım çok güzel haberler inşallah güzelce döllenme gerçekleşir ve gebelik oluşurbu yumurtanın güzel çatlayıp çatlamadığını anlamak için takip lazımmış sanırım onu biz mi diyeceğiz doktor mu istiyor artık takip yapalım diye ve awox kesinlikle awox almalısın canmm
Evet erken gebelik Ben aldığım satıcıyı atayım size çok güvenilir yalancı pozitif çıkarmadı 2 aydır 3 test yaptımAvox erken gebelik mi bende şimdi terndyoldan baktım da 5 li fiyatida uyguus almayı dusunuyorum
Paylaşırsan sevinirim bizde o satıcıdan alalimEvet erken gebelik Ben aldığım satıcıyı atayım size çok güvenilir yalancı pozitif çıkarmadı 2 aydır 3 test yaptım
Canim bence test varsa yarin sabah bidaha yap oda oyle cikarsa pozitiftirEvet onda acaba da kaldım canım telefonum odaklamıyor flaşla görüyordum telefonda çıkmıyordu sonraki telefonda çıkmaya başladı netleşince yani Çarşamba maksimum Perşembe adetim
Benim isimda duşmemisti ben ondan suphelenmiştim en cokYarın sabah vücut ısım düşmemiş olursa avoks bakacağım canım
Kuzu 2 aydır olmayınca kendisi teklif etti bende bu ay biraz fazla gelip gideceksin diye. İnşallah bu ay birşeyler olur artık gerçekten 2,5 yıldır yoruldum artık. Hevesin de kalmadı gidi hissediyorum. Eşimin kuzenleri var aynı yaş grubunda en son 2 gün önce birinin daha hamile olduğunu öğrendik. Nerdeyse bizimle aynı zaman veya 1-2 yıl sonra evlenenlerin hepsi şuanda hamile olmuş oldu bir tek biz kaldık. Allah sağlık sıhhat versin tabiki ama insan da daha çok istiyor bazen kafasına dank ediyor. Değişik duygulardayım anlayacağın bi hevesim kalmamış gibi bi daha çok istiyor gibiyim.Canım çok güzel haberler inşallah güzelce döllenme gerçekleşir ve gebelik oluşurbu yumurtanın güzel çatlayıp çatlamadığını anlamak için takip lazımmış sanırım onu biz mi diyeceğiz doktor mu istiyor artık takip yapalım diye ve awox kesinlikle awox almalısın canmm
Güzel olur kuzumEvet erken gebelik Ben aldığım satıcıyı atayım size çok güvenilir yalancı pozitif çıkarmadı 2 aydır 3 test yaptım
Siteye de pek girmek istemiyordum ama netleşince bırakırım artıkBenim isimda duşmemisti ben ondan suphelenmiştim en cok![]()
Canım seni çok iyi anlıyorum Çok haklısın ama şöyle düşünün belki de diğer hamile kalanlar da senin kadar olmasa da belli bir Zorlu süreçten geçti Allah'ın verdiğinde de vermediğinde de hayır aramak lazım gerçekten ben Sabri'nin sonunun selamet olduğunu eminim inan bana bugün o haberi alacaksın ve bu kadar zaman nasıl geçmiş anlamayacaksın. Kızımı istediğim günleri hatırlıyorum 7 ay uğraştım şimdi 6 yaşında inanamıyorum gerçekten o günleri ben yaşadım mı diye bana dönüp bakıyorumKuzu 2 aydır olmayınca kendisi teklif etti bende bu ay biraz fazla gelip gideceksin diye. İnşallah bu ay birşeyler olur artık gerçekten 2,5 yıldır yoruldum artık. Hevesin de kalmadı gidi hissediyorum. Eşimin kuzenleri var aynı yaş grubunda en son 2 gün önce birinin daha hamile olduğunu öğrendik. Nerdeyse bizimle aynı zaman veya 1-2 yıl sonra evlenenlerin hepsi şuanda hamile olmuş oldu bir tek biz kaldık. Allah sağlık sıhhat versin tabiki ama insan da daha çok istiyor bazen kafasına dank ediyor. Değişik duygulardayım anlayacağın bi hevesim kalmamış gibi bi daha çok istiyor gibiyim.
Güzel olur kuzum
Bunu yenimi yaptin canim niye dusunmuyorsun girmeyi siteyeSiteye de pek girmek istemiyordum ama netleşince bırakırım artık![]()
Bir şey diyeceğim az önce yazdım sandım yazmamışım bu test ne biliyor musun 3 gün önceden denediğim test.ona bı işedim 4saatlk ıdrarla dırekt 0 test g pozitif hahahhah ben şokBunu yenimi yaptin canim niye dusunmuyorsun girmeyi siteye
Doğru diyorsun kuzum ama insanın bazen elinde olamayabiliyor. Aralarında çocuk fikrine en uzak da bendim. Şimdi hasret kalan ben oldum.Canım seni çok iyi anlıyorum Çok haklısın ama şöyle düşünün belki de diğer hamile kalanlar da senin kadar olmasa da belli bir Zorlu süreçten geçti Allah'ın verdiğinde de vermediğinde de hayır aramak lazım gerçekten ben Sabri'nin sonunun selamet olduğunu eminim inan bana bugün o haberi alacaksın ve bu kadar zaman nasıl geçmiş anlamayacaksın. Kızımı istediğim günleri hatırlıyorum 7 ay uğraştım şimdi 6 yaşında inanamıyorum gerçekten o günleri ben yaşadım mı diye bana dönüp bakıyorum
Kız nasıl şey o anlamadım bi testi iki kere mi kullandın ahahahahBir şey diyeceğim az önce yazdım sandım yazmamışım bu test ne biliyor musun 3 gün önceden denediğim test.ona bı işedim 4saatlk ıdrarla dırekt 0 test g pozitif hahahhah ben şok
Evet canım kızımda da işe yaramıştı bunda da bir deneyeyim dedim hatta geçen ay da denedim böyle bir şey olmadı şu anda böyle çıktı Ben şok sonuçta mantıken kuruyunca da algılar diye düşündüm daha önce burada bir sitede öğrendim bunu yapıp pozitif görenler olmuş 2 testte odaklanmıyorum ama 4 saatlik idrarla kullanılmış test bile poz çıktıKız nasıl şey o anlamadım bi testi iki kere mi kullandın ahahahah