• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Cok gecmis olsun canim tekrardan. 4 hafta geride kalmis iyi sana zarari olmamis epey zaman çünkü.. zor seyler gercekten..
Oyle diyorlar canim benim gebelige tek tüp yeterliymis.

Tabiki canim saglikla gelsin bebeklerimiz kolaylikla gelsin insallah🙏

Iyi yapmışsın canim insallah faydasini görürsün. Ne kadardi bu takviyenin fiyati. Bende aktardan dün hayit tohumu aldim arı sütü aldim az bir sey denemek icin.bakalim bugun baslayayim diyorum hayit tohumuna.
Kaya tuzunu duymamistim canim o ne oluyormus
Evet canım düşük yaptığım doktor da anlam veremedi ama çok kızgınım ona beni oyaladı durdu düşük yapmadan öncede ona gitmiştim 34 yaşında idim o zaman. Sonra gebe kaldım gittim daha büyük hastaneye git demedi. 36 ya girdim 4 gün önce tam kritik bir yastayım ve yumurta rezervim az ama Allah'tan ümit kesilmez burda çok okudum amh si düşük olup gebe kalani. Rabbim inşallah dileyen isteyen herkese kolaylıkla nasıp eder. Bu takviye 1600 TL canım. Bana yazın başka bir doktor önermişti 3 ay kullan demişti ama eşim yanımda yoktu 6 ay kadar o yüzden kullanmadım. Şimdi kullanacağım. İncir kürü de yapacağım. Yarın da bı aktara gideceğim kür yapıyormuş bakalım ne diyecek. Kaya tuzunu ısıtıp bir bezin içine koyup üzerine oturmamız gerekiyormuş Rahmi ısıtmak için inşallah faydasını görürüz ♥️

Kızlar şimdi hastaneden geldim sağda 20 solda 18 mm yumurtam oluşmuştu subat 1 de catlatma ignesi oldum kontrolüm wardi 20 mm olan çatlamış ama 18 mm olan kendi içinde kanama yapmış duphaston werdi günde Bi kere kullancam biraz umutsuz oldum iki yumurta döllenme daha iyi olur diye düşünmüştüm kiste çevirince diğerinde oluşur mu sizce
Kızlar?

Sunsun9 Sunsun9 babylovee babylovee eylulesma eylulesma eva0108 eva0108 Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu. İlk dakikalarda çıkan gölgeyi atayım daha sonra netleşmiş halini de atıyorum

Eklentiler

• IMG_20250210_151851.webp
    IMG_20250210_151851.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20250210_144814.webp
    IMG_20250210_144814.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 49
Bence diğerinin hala döllenme ihtimali var sonuçta yumurtlar büyüdükten sonra kiste dönüşmüş kist variken yumurtalar büyüseydi kalitesiz olabilirdi
Doktorda öyle dedi gebelik ihtimali hala war dedi kontrol altında olacağız dedi ama ne bileyim hemen karamsara bağladım

Sunsun9 Sunsun9 babylovee babylovee eylulesma eylulesma eva0108 eva0108 Kızlar size durumu şöyle anlatacağım arkadaşımla konuştuk yarım saatlik idrarımla yaptım çok acaba adam kaldım 5 dakika sonra var mı yok mu falan diye konuşurken incecik çizgi var bence dedi bana bana da öyle geldi neyse tekrar 10 dakikada baktım sanki daha net görür gibi oldum işte biraz bekleyelim dedim varsa netleşecek kurudukça şimdi yarım saat falan oldu işte bu şekilde ayrıca daha önce evet geçen ay kuruma çizgisi gibi hissettim ama bembeyazdı saatler sonra görmüştüm şimdi başta acaba da kaldığım için durum bu orada bir şey var yani inkar edemiyorum ama kafam allak bullak oldu. İlk dakikalarda çıkan gölgeyi atayım daha sonra netleşmiş halini de atıyorum
Gölge görüyorum canım keşke sabah yapsaymışsın

Kızlar artimed testin doğru sonuç vermesi mümkün mü

Eklentiler

• IMG_20250210_153437.webp
    IMG_20250210_153437.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20250210_153342.webp
    IMG_20250210_153342.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20250210_153558.webp
    IMG_20250210_153558.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 32
Canim ilk attiğin fotoda var bence ikinci çizgi o beklemiş halimi ayy hadi inşallah gebesindir🤗🤗ekim annelerinde hep gozum sizi ariyor özleniyorsunz hadii altin saci sacli kiza kardeş geliyo galiba🤗🧿

Back
X