Insallah canim insallah umudumu yitirmem de bu surecte de bebegim gelir. Ister istemez bazen modu düşüyor insanin.. zaten gectigimiz ay da oyleydim tek fark icimde ekstra bir umut heyecan ve olacakmis gibi bir his vardi. Ama olmayinca epey üzüldüm..Oyy cnm benim olcak umudunu asla yitirme ne olursa olsun ben söyle düşünüyorum artık buay geldimi diye kontrol gibi düşün ama cok ta takılmadan sonra önümüzdeki ay belkide gelicek diye yeni bir umuda pozitif girmeye çalış biliyorum cok zor mesela bende 2.cide hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim Evet cok uzun bir süre degil daha tabiki ama yinede insanın kafası kurcalanyor ve içten içten kafada sürekli soru işaretleri oluyorben dogumda cok zorlandım iki dogumuda yasadım cok büyük konuştum asla bir daha cocuk filan yapmam asla diyordum o anki acıyla ve lohusa psikolojisiyle söylemiş olsamda keşke öyle demeseymişim Diyorum şimdide
Yaa canim üzüldüm simdi. Dünkü test hatali miydi ki. Yine de gecikmen olursa test yap canim sen bence. Dün baya pozitiftiGünaydın kızlar, hem kaset test, hem de diğer testte negatif çıktı maalesef moralim bozuldu açıkcası sağlık olsun diyeyim
Bilmiyorum canım hatalı mıydı testi yaptım 5 dk bekledim bir şey yoktu ben de 15 dk sonra yattım eşim de uyandığında şöyle görmüş ortalama 45 dk sonra falan ama kuruma çizgisidir diye düşünüyorum en mantıklısı regl geçmesini beklemek yoksa böyle her gün test ile çok yıpranırımYaa canim üzüldüm simdi. Dünkü test hatali miydi ki. Yine de gecikmen olursa test yap canim sen bence. Dün baya pozitifti
Şöyle daha net sanki kıl gibi, kaliteyi bozuyor ya burası incecikk bi şey varBilmiyorum canım hatalı mıydı testi yaptım 5 dk bekledim bir şey yoktu ben de 15 dk sonra yattım eşim de uyandığında şöyle görmüş ortalama 45 dk sonra falan ama kuruma çizgisidir diye düşünüyorum en mantıklısı regl geçmesini beklemek yoksa böyle her gün test ile çok yıpranırım
Zaten ben sana yapma derken de bundan demistim. Insan varsa da yoksa da emin olamiyor en iyisi gecikme beklemek. Diger türlü insan kendine ediyor. Bekle bakalim gecikince testin nasil olacak. Belki yeni tutunmaya calisiyordur.Bilmiyorum canım hatalı mıydı testi yaptım 5 dk bekledim bir şey yoktu ben de 15 dk sonra yattım eşim de uyandığında şöyle görmüş ortalama 45 dk sonra falan ama kuruma çizgisidir diye düşünüyorum en mantıklısı regl geçmesini beklemek yoksa böyle her gün test ile çok yıpranırım
Kuruma cizgisi gibi duruyor burda canim. Ama du bakalim bir gecikmen olsun. Yapma test birak rahat kendiniŞöyle daha net sanki kıl gibi, kaliteyi bozuyor ya burası incecikk bi şey var
bence yapma yazmak için alıntıladım sonra baktım zaten yapmışsınKızlar adete 5 var test yapmamam için biri bana dur desin
Evet ya adetime kadar yapmayacağım 4 gün kaldı zaten beklerim artıkZaten ben sana yapma derken de bundan demistim. Insan varsa da yoksa da emin olamiyor en iyisi gecikme beklemek. Diger türlü insan kendine ediyor. Bekle bakalim gecikince testin nasil olacak. Belki yeni tutunmaya calisiyordur.
Kuruma cizgisi gibi duruyor burda canim. Ama du bakalim bir gecikmen olsun. Yapma test birak rahat kendini
Evet ya adetime kadar yapmayacağım 4 gün kaldı
Yumurtlama üzerinden 10 gün mü gecmistiEvet ya adetime kadar yapmayacağım 4 gün kaldı zaten beklerim artık
Ahhhh bu benim aslında bir yanım henüz erken diyor bir yanımda çabuk yapmalısın. Ben dermoid kist ameliyati oldum ameliyat öncesi 3.75 olan AMH değerim 4 ay içinde 0.86 ya düştü. Henüz yeni evliyim ama hem yaşım hem AMH değerim yüzünden elimi çabuk tutmalıyım maalesefAcaba benim gibi hem bebek deneyen ama hem de cok korkan, cekinceleri olanlarlar da var mi?regl olunca hem uzuluyorum hem de biraz rahatliyorum da ikisi birbirine karisiyor
Softec çok iyi bir marka canım bende yalancı hiç çıkartmadı ben trendyoldan alıyordum 14'lü ve 28'lisini. ÇAtlatma iğnesinden sonra 8. gün falan yapıyordum iğne etkisi geçmiş mi diye bakmak için. Hiç yalancı çıkartmadı trendyolda çok ucuzdu yine bulabilsem yine alıcam da yokkk.Kızlar gecen eczaneden ilaç alırken testte alayım dedim softec ve nimo ve frely vardı frely kaset test evde var benim nimo yalancı cıksrtmıştı oyuzden almadım bunu önerdi kız erken gebelik testi dedi ama üstünde kaç gün önce yapılır yazmıyor kullanan oldumu kac gün önce yapmak gerekiyor
Benimde 2 yıl önce 1.71 olan AMH'ım bu ay yaptırdım 0,57 ye düşmüş mecbur nisan reglimde tb'ye başlıyoruz.Ahhhh bu benim aslında bir yanım henüz erken diyor bir yanımda çabuk yapmalısın. Ben dermoid kist ameliyati oldum ameliyat öncesi 3.75 olan AMH değerim 4 ay içinde 0.86 ya düştü. Henüz yeni evliyim ama hem yaşım hem AMH değerim yüzünden elimi çabuk tutmalıyım maalesef
Canım 8-9 gibi çatladı yumurtam öyle düşünüyorum ama dünden beri reglim gelcek gibi ağrım var acaba diyorum tek gün pik görüp çatlama görüp sonra teste devam etmemiştim ondan sonra mı çatladı yumurtam yeni mi tutunuyor diye düşünüyorum dün test hemen çift çizgi olmuştu bugünkiler hayal kırıklığına uğrattı beni üstelik ilk idrarla yapıldıYumurtlama üzerinden 10 gün mü gecmisti
Softec çok iyi bir marka canım bende yalancı hiç çıkartmadı ben trendyoldan alıyordum 14'lü ve 28'lisini. ÇAtlatma iğnesinden sonra 8. gün falan yapıyordum iğne etkisi geçmiş mi diye bakmak için. Hiç yalancı çıkartmadı trendyolda çok ucuzdu yine bulabilsem yine alıcam da yokkk.
Benimde 2 yıl önce 1.71 olan AMH'ım bu ay yaptırdım 0,57 ye düşmüş mecbur nisan reglimde tb'ye başlıyoruz.
Yaa çok tatlı maşallah kuzumaBurda daha 1 aylıktı ya cok özlüyorum bebeklgini hiç doya doya yaşayamadım
Yemeye calışıcam inşallah mide bulantılarım artmazsa rabbim bir kerede nasip etsin inşallah sana bebeğin çok tatlı maşallahVala cnm yememeye çalış hamuru cok csnın isterse bir dlim kahvaltıda ye oda bugdaylı ekmek olsun bebişim ilk oluşumu anne karnında başyor ıyuzden içerdeyken besleyebilmek en dogrusu 25.haftadan sonrada bebek kilo alsın diye bol bol kaşar muz ve avakado yemeni öneriyorum benm oğşum 39 haftada 4.bucuk kilo doğdu cok güzel kilo aldıryor bebege miden içinde bol bol beyaz leblebi ye midendeki suyuda ceker hem due sana oğlumun bebeklik fotosunu atayım
Yapmıyor canımm. Bana denk gelmedi yani belki 50 test kullanmışımdır bundan.Bu dediğiniz test kuruma vs yapıyor mu canım?
Kuzum senin belirgin bir belirtin var mıydı? Nasıl anladın hamile olduğunuYemeye calışıcam inşallah mide bulantılarım artmazsa rabbim bir kerede nasip etsin inşallah sana bebeğin çok tatlı maşallah
Ben hemen başladım canım hemen de çatlayabilir diye okumuştumKızlar ovulasyon testlerine adetten hemen sonra mı başlıyorsunuz,yoksa biraz bekleyip mi başlıyorsunuz
Ben sadece 2 ay kullanmıştım,bırakmıştım şimdi tekrar kullanmaya başlıcam adetten sonra merak ettim nasıl yaptığınızı
Doğru her ay farklı olabiliyor,bakalım bu ay takip edeceğim inşallah olurBen hemen başladım canım hemen de çatlayabilir diye okumuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?