- 16 Eylül 2024
- 3.297
- 2.071
- 48
Insallah canim insallah umudumu yitirmem de bu surecte de bebegim gelir. Ister istemez bazen modu düşüyor insanin.. zaten gectigimiz ay da oyleydim tek fark icimde ekstra bir umut heyecan ve olacakmis gibi bir his vardi. Ama olmayinca epey üzüldüm..Oyy cnm benim olcak umudunu asla yitirme ne olursa olsun ben söyle düşünüyorum artık buay geldimi diye kontrol gibi düşün ama cok ta takılmadan sonra önümüzdeki ay belkide gelicek diye yeni bir umuda pozitif girmeye çalış biliyorum cok zor mesela bende 2.cide hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim Evet cok uzun bir süre degil daha tabiki ama yinede insanın kafası kurcalanyor ve içten içten kafada sürekli soru işaretleri oluyorben dogumda cok zorlandım iki dogumuda yasadım cok büyük konuştum asla bir daha cocuk filan yapmam asla diyordum o anki acıyla ve lohusa psikolojisiyle söylemiş olsamda keşke öyle demeseymişim Diyorum şimdide
Bu ay biraz daha rahatim kafa olarak. Insallah nasip olur bu ay hamile kalmak

Tabiki canim seninde daha cok bir zaman olmamis. Yani zaten aslinda spermle yumurta bulusmayi anca ogreniyor bence. Ama iste bis sabirsiz kaliyoruz. Ah o büyük konusmalaaar