- 4 Ekim 2024
- 2.020
- 787
- 38
- 28
Ben 5 gün arayla kan verdim. Bu laboratuvarda negatifken hep 0.6lı olan değer çıkardı ilk defa 2.2 çıktı önünde küçüktür işareti de yok. Koyu bordo ve pas rengi gibi kahverengi lekelenmem var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım yükselir canımBen 5 gün arayla kan verdim. Bu laboratuvarda negatifken hep 0.6lı olan değer çıkardı ilk defa 2.2 çıktı önünde küçüktür işareti de yok. Koyu bordo ve pas rengi gibi kahverengi lekelenmem var
Pek umudum yok açıkçası zaten 5 altı negatifir ama hep aynı yerde veririm bu sefer farklı çıkmasına şaşırdım regl öncesi artabilirmiş ama regl öncesi de vermiştim yine aynıydıUmarım yükselir canım
Bence de bekleyin daha varmış. Çünkü testler farklı hcg düzeylerini algılıyorlar ya. Ama ince tüy gibi çizgi çıkmış, normalde kuruma çizgisi tam solgun çizgi olur, bence sizde var gebelikEvet ya adetime kadar yapmayacağım 4 gün kaldı zaten beklerim artık
Ay canım inşallah öyledir gerçekten, umutlanmıycam dedim ama umutlandım. Dün ki testte daha belirgindi çünkü bugünkinde 45 dk falan sonra o çizgi çıktı sanırım bilmiyorum ben sadece 10-15 dk beklemişimdir, görmeyince üzülüp yattım çünkü dün ki testi de ekliyorum tekrarBence de bekleyin daha varmış. Çünkü testler farklı hcg düzeylerini algılıyorlar ya. Ama ince tüy gibi çizgi çıkmış, normalde kuruma çizgisi tam solgun çizgi olur, bence sizde var gebelik![]()
Çizgi gözüküyorAy canım inşallah öyledir gerçekten, umutlanmıycam dedim ama umutlandım. Dün ki testte daha belirgindi çünkü bugünkinde 45 dk falan sonra o çizgi çıktı sanırım bilmiyorum ben sadece 10-15 dk beklemişimdir, görmeyince üzülüp yattım çünkü dün ki testi de ekliyorum tekrar
Ben... aynen sizin gibiyim bende. Regl olunca evet üzülüyor tabi insan ama içimde bir rahatlama olmuyor da değil... Yani mesela hiç çocuğum olmasa ölene kadar, evet anne olamadım diye falan üzülürüm ama bir yandan da çocuğumu bu kötü dünyadan kurtardım diye oh çekerim içimden. Eşim de öyle, ben de. Hergün haberlerde neler izliyoruz, ne kazalar, ne cinayetler, ne hastalıklar var... Şu hayat bir mayın tarlası maalesef. Bebeğimiz, sevdiklerimiz veya biz her zaman sağ-salim iyi olacaz diye bir garantimiz yok maalesef. Şansa yaşıyoruz, hele de bu ülkede.Acaba benim gibi hem bebek deneyen ama hem de cok korkan, cekinceleri olanlarlar da var mi?regl olunca hem uzuluyorum hem de biraz rahatliyorum da ikisi birbirine karisiyor
![]()
Canım bu dünki bugünki ilk 10 dk da çıkmadıÇizgi gözüküyor![]()
Bugün attığın kaset test canım o yüzden normal bence 2 gün arayla yapınca daha belli olur fark. Kan verip emin olabilirsin. Testlerle kafa yormamış olursun hemCanım bu dünki bugünki ilk 10 dk da çıkmadı
Yumurtlamadan tam 12 gün geçsin canım sen 22 si gibi tekrarla bence güzel haberlerini alacağız hissediyorummmCanım 8-9 gibi çatladı yumurtam öyle düşünüyorum ama dünden beri reglim gelcek gibi ağrım var acaba diyorum tek gün pik görüp çatlama görüp sonra teste devam etmemiştim ondan sonra mı çatladı yumurtam yeni mi tutunuyor diye düşünüyorum dün test hemen çift çizgi olmuştu bugünkiler hayal kırıklığına uğrattı beni üstelik ilk idrarla yapıldı
Bizim eger olursa ikinci cocugumuz olacak, 3 yasinda bir oglumuz var. Ulke gundemine ek olarak, ilk 3 yil yasanan zorluklari bilmek de beni korkutuyor acikcasi ilk cocuktan farkli olarak. Oglum epey zor bir cocuk. Esim de ben de dediginiz gibi sakinligi cok severiz ve yalnizliga, kendine zaman ayirmaya cok ihtiyac duyariz. Ve evet bunlar 3 yildir gercekten cok luks. Ama bir yandan cok da guzel. Simdi tam ufak da olsa kendime zaman ayirabilmeye, nispeten daha iyi uyumaya vs baslamisken basa donmek hem cok zor geliyor hem de cocugumun bir kardesi olmasini da cok istiyorum yas farkini fazla acmadan.. sizi de korkutmus gibi olmak istemem kimisinin cocugu o kadar uyumlu, uslu, kolay oluyor ki duzenleri degismiyor bileBen... aynen sizin gibiyim bende. Regl olunca evet üzülüyor tabi insan ama içimde bir rahatlama olmuyor da değil... Yani mesela hiç çocuğum olmasa ölene kadar, evet anne olamadım diye falan üzülürüm ama bir yandan da çocuğumu bu kötü dünyadan kurtardım diye oh çekerim içimden. Eşim de öyle, ben de. Hergün haberlerde neler izliyoruz, ne kazalar, ne cinayetler, ne hastalıklar var... Şu hayat bir mayın tarlası maalesef. Bebeğimiz, sevdiklerimiz veya biz her zaman sağ-salim iyi olacaz diye bir garantimiz yok maalesef. Şansa yaşıyoruz, hele de bu ülkede.
İşin diğer bir tarafı, çocuk olunca eşimle ilişkimiz nasıl olacak diye açıkcası ürperiyorum. Şuan çok iyi giden bir ilişkimiz, düzenimiz var. Uyku saatlerimiz çok iyi, huzurumuz yerinde, akşamımızı sakin, huzurlu, film izleyerek keyifle geçiriyoruz. Hafta sonları istediğimiz yere seyahet ediyor, eğleniyoruz. Sakinlik ve huzur bizim için çok önemli. Galiba çocuktan sonra bu bizim için lükse dönüşecek. Cinselliğimiz de azalacak bir dönem. Nasıl olacak diye korkuyorum.
Ama sonra düşünüyorum ki, amaan yeter ki bebişimiz olsun, onun mutluluğu kat-kat çok olur, mutsuzluğu yorgunluğu bastırır :) Bakalım, nasip.
otuzdan sonra ya gec kalirsam korkusuyla baby fever donemine giriyoruz geneldeAhhhh bu benim aslında bir yanım henüz erken diyor bir yanımda çabuk yapmalısın. Ben dermoid kist ameliyati oldum ameliyat öncesi 3.75 olan AMH değerim 4 ay içinde 0.86 ya düştü. Henüz yeni evliyim ama hem yaşım hem AMH değerim yüzünden elimi çabuk tutmalıyım maalesef
En iyisi canim bekle az kalmis bide. Hadi bakalim güzel haberler insallahEvet ya adetime kadar yapmayacağım 4 gün kaldı zaten beklerim artık
Evet ya ben de böyleyim 2 aydır denemeye başladık istiyoruz ama bi yandan da emin misin bu kadarda diye kendimi sorguluyorum hiçbişey eskisi gibi olmayacak bidaha diye :)Acaba benim gibi hem bebek deneyen ama hem de cok korkan, cekinceleri olanlarlar da var mi?regl olunca hem uzuluyorum hem de biraz rahatliyorum da ikisi birbirine karisiyor
![]()
Genellikle regl e aynı belirtiler baş ağrım çoktu baya uyumak istiyordum birde çok su içiyordum onun dışında kasık ağrısı vücut ısısı yüksekliği beyaz akıntım ve göğüs hassasiyetim vardı canım hayla da var.Kuzum senin belirgin bir belirtin var mıydı? Nasıl anladın hamile olduğunu
Canim valla bende pek anlamiyorum benimde 20 çıkmış dr yorum dahi yapmadi. Bende ekstra sormayi unuttum. Zaten biz sormadan onlar birsey demiyor hic. Sen sonuclar icin ne zaman gideceksin ? Diger tahlillerin nasil cikmis canim. Dahiliyeye gidecektin degil mi bugun
Evet kuzum diğer değerlerim iyi. Aslında prolaktin de sınırda yüksek çıkmamış ama ben 2 hafta önce de kan verdiğim ve iki katından fazla artışla karşılaştığım için sorguladım.Canim valla bende pek anlamiyorum benimde 20 çıkmış dr yorum dahi yapmadi. Bende ekstra sormayi unuttum. Zaten biz sormadan onlar birsey demiyor hic. Sen sonuclar icin ne zaman gideceksin ? Diger tahlillerin nasil cikmis canim. Dahiliyeye gidecektin degil mi bugun
Günün geçmiş miydi canımGenellikle regl e aynı belirtiler baş ağrım çoktu baya uyumak istiyordum birde çok su içiyordum onun dışında kasık ağrısı vücut ısısı yüksekliği beyaz akıntım ve göğüs hassasiyetim vardı canım hayla da var.