Maşallah hadi bakalım rüya gören göreneŞimdi anladım çok teşekkür ederimmm
Bu arada bir kaç gün önce ben de rüyanda hamile olduğumu gördüm. Bebeğimin yüzünü hatta cinsiyetini gördüm. Çok etkiledi beni. Bilemiyorum birçoğumuzda varmış bu rüyalar. Belki de bilinçaltımız oyun oynuyor inşallah rüyalarımızı yaşarız
Ay evet çekicem mutlakaAyy en heyecanlı kısmı mutlaka vidoya cek kaydet sesinibulantın başladıysa bu iyi haber bebegin güzelce saglıkla büyüyor demek endişelenme hamur işi den uzak dur bol bol sağlıklı beslenmeye dikkat et
Vala cnm yememeye çalış hamuru cok csnın isterse bir dlim kahvaltıda ye oda bugdaylı ekmek olsun bebişim ilk oluşumu anne karnında başyor ıyuzden içerdeyken besleyebilmek en dogrusu 25.haftadan sonrada bebek kilo alsın diye bol bol kaşar muz ve avakado yemeni öneriyorum benm oğşum 39 haftada 4.bucuk kilo doğdu cok güzel kilo aldıryor bebege miden içinde bol bol beyaz leblebi ye midendeki suyuda ceker hem due sana oğlumun bebeklik fotosunu atayımAy evet çekicem mutlakaaksine ekmek yemezdim şimdi bol bol yiyorum pilav makarna yağlı şeyler yiyemiyorum zaten ekmek iyi geliyor gibi mideme bulantı mı kesiyor sanki aslında çok zararlı da bırakırsam iyi şimdiden alıştırmim kendimi
Burda daha 1 aylıktı ya cok özlüyorum bebeklgini hiç doya doya yaşayamadımVala cnm yememeye çalış hamuru cok csnın isterse bir dlim kahvaltıda ye oda bugdaylı ekmek olsun bebişim ilk oluşumu anne karnında başyor ıyuzden içerdeyken besleyebilmek en dogrusu 25.haftadan sonrada bebek kilo alsın diye bol bol kaşar muz ve avakado yemeni öneriyorum benm oğşum 39 haftada 4.bucuk kilo doğdu cok güzel kilo aldıryor bebege miden içinde bol bol beyaz leblebi ye midendeki suyuda ceker hem due sana oğlumun bebeklik fotosunu atayım
Yataktan çıkmadan ölçüyorum bu ay canımAma sende yatakta ölçmyordun cnm sennkilerde dogru sonuclsr degildi ayakts herkezin ısısı yüksek cokıyor oyuzden yataktan cıkmadan kıprdamadan vücut ısınmadan ölçmek gerekiyor sabah 36.4 sen aksam 37 küsürlerde çıkıyor mesela demek istedim bu cnm
Hangi sehirdesin ki canim kar çokSağ olun yarın yapamam baya kar var burda çok buz eşime söylemek istemiyorım daha önce yüz kere aldığı için
Bilmiyorumki kuzum internettekiler bozuk çikabiliyor o sebebten şu markayi al diyememNetten sipariş vereyim sizce hangisi iyi sonuç net olır
Bende iyiyim kuzum sen nasilsin geçen gun senide etiketlemistim ama gozden kacti heralde bende seni merak ettim bu ara pek girmiyosun sanirim evanorada en son test ypckti o ne yapti acabaCanım.sen nasılsın ne var neyok
NevşehirHangi sehirdesin ki canim kar çok
Kaç çıktı canm ilaç kullanıyormusun benimde yükselmiş 70 çıktı dostinex kullanıyorumBenimde 7 gün var takvime göre ısım da 1 derece düştü bgun adet sizlamasi gibi hafif sancım oldu umarım yerleşmedir bu sabahta rüyamda iki göğsümden süt aktığıni gördüm diyorum benm süt hirmnum yüksekmiş demkki bu yüzden hamile kalamamisim 3 aydr umarım bir işarettir bugün umudum yukseldii
İyi yapmışşsın cnm devam et bakalım buay ısı şemanı tam anlamış oluruzYataktan çıkmadan ölçüyorum bu ay canım
Yok cnm görmedim vala evet cok giremiyorum ramazandan ötürü bayada yogun geciyor iftardı misafirdi derken iyide oldu benim için baya rahatladı kafam enazndan artık neyin o ne oldugunu bildigim için hiç bişeye takılmadan adetimi bekliyorum 6 gün kaldı takvime göre yumurtlamayı bile hesaplamdm nezman oldugunu tam kestiremiyorum oyuzden takvime göre bakıyorum regl günüme ayy bilmyorum yazmadıda ama cok merak ediyorum onu ne yaptı acaba ama kesin hamile olsa heycandan girer haber verirdi gibime geliyor duramazdı inşallah pozititir sonucuBende iyiyim kuzum sen nasilsin geçen gun senide etiketlemistim ama gozden kacti heralde bende seni merak ettim bu ara pek girmiyosun sanirim evanorada en son test ypckti o ne yapti acaba
Ayy kuzum yanlış anlaşılmış galiba yazdıgım ben dün rüya gördüm iki gögsümden süt akıyordu eşimede diyorum rüyamda bak gögsümden nasıl süt akıyor demmeki benim süt hormunum yüksekmiş oyuzden olmamış diyorum hatta sonra lavaboya gidiyorum kese gibi içi sulu bişey düşüyor diyorum bebek mi düştü bu nedir diye sonrada uyandımKaç çıktı canm ilaç kullanıyormusun benimde yükselmiş 70 çıktı dostinex kullanıyorum
Cnm senin bu arada aşırı yüksek çıkmış ya ilacını ve kontrolünü ihmal etme sakın benimkini atyorum bak yüksek olmasıda engel cnmKaç çıktı canm ilaç kullanıyormusun benimde yükselmiş 70 çıktı dostinex kullanıyorum
Ay aminnn kuzum ya. Insallah Allahım aratmasin da nasip etsin saglikla bebegimizi gelsinbizeBenmde 4 deneme bitti bu ay 5.ci deneme oldu ayy iyikide fsrk etmişlerbende hgsden tırsıyorum ogluma hamile kalmadan önce son denedigim ay hgsye gircektim hiç hamilelik beklemdim o ay hamile kalmıştım yani kürtajımdan tam 11.ayda ama ozmanlar cok asırı stresliydim ilk bebeğimi kaybedince heray denemeyle olmayıncs hep korkuyordum ama kürtajdan dolayı bişey mi oldu nye kala yorum diye tabi ozman 23 yasındaydım cok bir yaş degil ama hep doktorlwrda 35 yasından sonra zorlşıyuor diyorya e sabırda cok kalmyor hormonlarda degişiyor ister istemez hani zaman kaybetmeme açısından tabi yinede rabbim bikir belki hemen olcak belkide bir kaç yıl sonra belkide hiç olmuycak yapacak bişey yok nasip kısmet deyip bekliyoruz bir umut işte rabbim aratmadan göndersin bebişlerimizi
Aynen kuzum bende işte acaba zararmı gördü rahmim bileymi oldu diye düşünmekten kafayı yicektim taki hamile kalana kadar her adet dönemimde deli gibi test yapıp ağlardım benim artık cocugum olmuycak diye çünkü ben çocuklara aşırı düşkün bir insandım halada öyledyim hassas noktamdır her cocuk için yani ama inan hiç ummadığın anda gelecek ama nezman onu bilemiyoruz işte şimdi kendimi öyle avutuyorum ozman 11 ay kalmadım belkide bundada bir sene dolunca gelecek sabırla bekle diyorum hep kendime ama adet yaklaştıkca insan bi hevesleniyor ama gercekten de varlıgını hissediyor gelince geç olsun güç olmasın derler sağlıkla gelsinler gelceklersede inşallahAy aminnn kuzum ya. Insallah Allahım aratmasin da nasip etsin saglikla bebegimizi gelsinbize
Ya sorma bende de var o stres kürtajdan sonra bir sıkıntı olmamıştır insallah diye düşünüyorum hep. Ama cok muayene oldum dr.lar normalsin diyorlar. Ah bir hamile kalsaydim gercekten anca o zaman biraz olsun rahatlayacagim galiba
Bide su an hep olsun istiyoruz ya olmadikca ekstra kafamiza takiyoruz ister istemez. Önce sağlığımız yerinde olsun sonra gerisi gelir inşallah saglikla bebeklerimiz gelir bizebi umudum kırılıyor bir tazeleniyor bende kafayı yedim yavastan
Bende cocuk seven ve cocuk isteyen biri olarak senin dedigin gibi hep icimde bir istek var. Gecen ay umudum cok yüksekti ama olmadi bu ay biraz umudum kırıldı. Ama insallah denemeler yaptikca umutlanirim. Insan ister istemez bi düşüyorAynen kuzum bende işte acaba zararmı gördü rahmim bileymi oldu diye düşünmekten kafayı yicektim taki hamile kalana kadar her adet dönemimde deli gibi test yapıp ağlardım benim artık cocugum olmuycak diye çünkü ben çocuklara aşırı düşkün bir insandım halada öyledyim hassas noktamdır her cocuk için yani ama inan hiç ummadığın anda gelecek ama nezman onu bilemiyoruz işte şimdi kendimi öyle avutuyorum ozman 11 ay kalmadım belkide bundada bir sene dolunca gelecek sabırla bekle diyorum hep kendime ama adet yaklaştıkca insan bi hevesleniyor ama gercekten de varlıgını hissediyor gelince geç olsun güç olmasın derler sağlıkla gelsinler gelceklersede inşallahama sana tavsiyem inşallah hamile kaldığında bebiş 1 yasına gelir gelmez direk korunmayı bırak
Oyy cnm benim olcak umudunu asla yitirme ne olursa olsun ben söyle düşünüyorum artık buay geldimi diye kontrol gibi düşün ama cok ta takılmadan sonra önümüzdeki ay belkide gelicek diye yeni bir umuda pozitif girmeye çalış biliyorum cok zor mesela bende 2.cide hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim Evet cok uzun bir süre degil daha tabiki ama yinede insanın kafası kurcalanyor ve içten içten kafada sürekli soru işaretleri oluyorben dogumda cok zorlandım iki dogumuda yasadım cok büyük konuştum asla bir daha cocuk filan yapmam asla diyordum o anki acıyla ve lohusa psikolojisiyle söylemiş olsamda keşke öyle demeseymişim Diyorum şimdideBende cocuk seven ve cocuk isteyen biri olarak senin dedigin gibi hep icimde bir istek var. Gecen ay umudum cok yüksekti ama olmadi bu ay biraz umudum kırıldı. Ama insallah denemeler yaptikca umutlanirim. Insan ister istemez bi düşüyor
Valla bende oyle düşünüyorumesimde diyor hatta du bakalim bi ilki olsun bizi ikinciye mi teşvik edecek etmeyecek mi diye. Insallah kolaylikla nasip olur bebegimiz gercekten evladım olsun diye gözüm yolda bekliyorum ...
Yaaa inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın canm beni de herkes hamile görmeye başladı hatta geçen kuzenim görmüş rüyasında herkes bana altın takıyormuş fln kimi öyle gördülerse hamile çıkmış kendi de aynı şekilde annesi görmüş altın takılıyormuş rüyasında sonra gebe olduğunu öğrenmiş tabi buna bel bağlamıyorum ama inşallah doğru çıkar bizim burda böyle görünce bakarsan evlenirsin evliysen hamile kalırsın demekmişAyy kuzum yanlış anlaşılmış galiba yazdıgım ben dün rüya gördüm iki gögsümden süt akıyordu eşimede diyorum rüyamda bak gögsümden nasıl süt akıyor demmeki benim süt hormunum yüksekmiş oyuzden olmamış diyorum hatta sonra lavaboya gidiyorum kese gibi içi sulu bişey düşüyor diyorum bebek mi düştü bu nedir diye sonrada uyandım
Enson testimde yapmışmıydı hatırlamıyorum cnm girip bir bakayım mersk ettim bende
Evet canm içtim ilacımı ek olarak da aslan pençesi içtim öyle iki üç günde bir deniyoruz takip fln yok Allah ne verdiyseCnm senin bu arada aşırı yüksek çıkmış ya ilacını ve kontrolünü ihmal etme sakın benimkini atyorum bak yüksek olmasıda engel cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?