2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Maşallah hadi bakalım rüya gören görene ben bu defa bebek görmedim sadce iki gögsümdende deli gibi süt akıyordu sabah uyanınca direk göğüslerimi kontrol ettim aynen bencede bilinç altı hepsi işte herseyden umut ediyoruz hayırlısı olsun inşallah

Ayy en heyecanlı kısmı mutlaka vidoya cek kaydet sesini bulantın başladıysa bu iyi haber bebegin güzelce saglıkla büyüyor demek endişelenme hamur işi den uzak dur bol bol sağlıklı beslenmeye dikkat et
Ay evet çekicem mutlaka aksine ekmek yemezdim şimdi bol bol yiyorum pilav makarna yağlı şeyler yiyemiyorum zaten ekmek iyi geliyor gibi mideme bulantı mı kesiyor sanki aslında çok zararlı da bırakırsam iyi şimdiden alıştırmim kendimi

Vala cnm yememeye çalış hamuru cok csnın isterse bir dlim kahvaltıda ye oda bugdaylı ekmek olsun bebişim ilk oluşumu anne karnında başyor ıyuzden içerdeyken besleyebilmek en dogrusu 25.haftadan sonrada bebek kilo alsın diye bol bol kaşar muz ve avakado yemeni öneriyorum benm oğşum 39 haftada 4.bucuk kilo doğdu cok güzel kilo aldıryor bebege miden içinde bol bol beyaz leblebi ye midendeki suyuda ceker hem due sana oğlumun bebeklik fotosunu atayım

Burda daha 1 aylıktı ya cok özlüyorum bebeklgini hiç doya doya yaşayamadım

Eklentiler

• IMG_20250319_231638.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 82
Yataktan çıkmadan ölçüyorum bu ay canım

Kaç çıktı canm ilaç kullanıyormusun benimde yükselmiş 70 çıktı dostinex kullanıyorum

Bende iyiyim kuzum sen nasilsin geçen gun senide etiketlemistim ama gozden kacti heralde bende seni merak ettim bu ara pek girmiyosun sanirim evanorada en son test ypckti o ne yapti acaba
Yok cnm görmedim vala evet cok giremiyorum ramazandan ötürü bayada yogun geciyor iftardı misafirdi derken iyide oldu benim için baya rahatladı kafam enazndan artık neyin o ne oldugunu bildigim için hiç bişeye takılmadan adetimi bekliyorum 6 gün kaldı takvime göre yumurtlamayı bile hesaplamdm nezman oldugunu tam kestiremiyorum oyuzden takvime göre bakıyorum regl günüme ayy bilmyorum yazmadıda ama cok merak ediyorum onu ne yaptı acaba ama kesin hamile olsa heycandan girer haber verirdi gibime geliyor duramazdı inşallah pozititir sonucu

Kaç çıktı canm ilaç kullanıyormusun benimde yükselmiş 70 çıktı dostinex kullanıyorum
Ayy kuzum yanlış anlaşılmış galiba yazdıgım ben dün rüya gördüm iki gögsümden süt akıyordu eşimede diyorum rüyamda bak gögsümden nasıl süt akıyor demmeki benim süt hormunum yüksekmiş oyuzden olmamış diyorum hatta sonra lavaboya gidiyorum kese gibi içi sulu bişey düşüyor diyorum bebek mi düştü bu nedir diye sonrada uyandım
Enson testimde yapmışmıydı hatırlamıyorum cnm girip bir bakayım mersk ettim bende

Cnm senin bu arada aşırı yüksek çıkmış ya ilacını ve kontrolünü ihmal etme sakın benimkini atyorum bak yüksek olmasıda engel cnm

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-20-01-33-59-928_tr.gov.saglik.enabiz.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 76
Ay aminnn kuzum ya. Insallah Allahım aratmasin da nasip etsin saglikla bebegimizi gelsinbize
Ya sorma bende de var o stres kürtajdan sonra bir sıkıntı olmamıştır insallah diye düşünüyorum hep. Ama cok muayene oldum dr.lar normalsin diyorlar. Ah bir hamile kalsaydim gercekten anca o zaman biraz olsun rahatlayacagim galiba
Bide su an hep olsun istiyoruz ya olmadikca ekstra kafamiza takiyoruz ister istemez. Önce sağlığımız yerinde olsun sonra gerisi gelir inşallah saglikla bebeklerimiz gelir bize bi umudum kırılıyor bir tazeleniyor bende kafayı yedim yavastan

Aynen kuzum bende işte acaba zararmı gördü rahmim bileymi oldu diye düşünmekten kafayı yicektim taki hamile kalana kadar her adet dönemimde deli gibi test yapıp ağlardım benim artık cocugum olmuycak diye çünkü ben çocuklara aşırı düşkün bir insandım halada öyledyim hassas noktamdır her cocuk için yani ama inan hiç ummadığın anda gelecek ama nezman onu bilemiyoruz işte şimdi kendimi öyle avutuyorum ozman 11 ay kalmadım belkide bundada bir sene dolunca gelecek sabırla bekle diyorum hep kendime ama adet yaklaştıkca insan bi hevesleniyor ama gercekten de varlıgını hissediyor gelince geç olsun güç olmasın derler sağlıkla gelsinler gelceklersede inşallah ama sana tavsiyem inşallah hamile kaldığında bebiş 1 yasına gelir gelmez direk korunmayı bırak

Bende cocuk seven ve cocuk isteyen biri olarak senin dedigin gibi hep icimde bir istek var. Gecen ay umudum cok yüksekti ama olmadi bu ay biraz umudum kırıldı. Ama insallah denemeler yaptikca umutlanirim. Insan ister istemez bi düşüyor
Valla bende oyle düşünüyorum esimde diyor hatta du bakalim bi ilki olsun bizi ikinciye mi teşvik edecek etmeyecek mi diye. Insallah kolaylikla nasip olur bebegimiz gercekten evladım olsun diye gözüm yolda bekliyorum ...

Oyy cnm benim olcak umudunu asla yitirme ne olursa olsun ben söyle düşünüyorum artık buay geldimi diye kontrol gibi düşün ama cok ta takılmadan sonra önümüzdeki ay belkide gelicek diye yeni bir umuda pozitif girmeye çalış biliyorum cok zor mesela bende 2.cide hiç böyle olacağını tahmin etmemiştim Evet cok uzun bir süre degil daha tabiki ama yinede insanın kafası kurcalanyor ve içten içten kafada sürekli soru işaretleri oluyorben dogumda cok zorlandım iki dogumuda yasadım cok büyük konuştum asla bir daha cocuk filan yapmam asla diyordum o anki acıyla ve lohusa psikolojisiyle söylemiş olsamda keşke öyle demeseymişim Diyorum şimdide

Yaaa inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın canm beni de herkes hamile görmeye başladı hatta geçen kuzenim görmüş rüyasında herkes bana altın takıyormuş fln kimi öyle gördülerse hamile çıkmış kendi de aynı şekilde annesi görmüş altın takılıyormuş rüyasında sonra gebe olduğunu öğrenmiş tabi buna bel bağlamıyorum ama inşallah doğru çıkar bizim burda böyle görünce bakarsan evlenirsin evliysen hamile kalırsın demekmiş bizim umudu zorlama
Cnm senin bu arada aşırı yüksek çıkmış ya ilacını ve kontrolünü ihmal etme sakın benimkini atyorum bak yüksek olmasıda engel cnm
Evet canm içtim ilacımı ek olarak da aslan pençesi içtim öyle iki üç günde bir deniyoruz takip fln yok Allah ne verdiyse hayırlısı bakalım bugün rahmimin sağ tarafında bi sızı var hiç geçmiyo artık yumurtlama mı başka biley mi bilmiyorum değerlendiricem bakalım

Günaydın kızlar, hem kaset test, hem de diğer testte negatif çıktı maalesef moralim bozuldu açıkcası sağlık olsun diyeyim

Eklentiler

• image.webp
    128,4 KB · Görüntüleme: 65
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…