2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet kuzum diğer değerlerim iyi. Aslında prolaktin de sınırda yüksek çıkmamış ama ben 2 hafta önce de kan verdiğim ve iki katından fazla artışla karşılaştığım için sorguladım.
Kuzum bi bildigim stresle artiyor birde gebelikle bide bazi döngü duzensizliginde fln oluyor artis. Dedigin gibi 2 haftada artmis olmasi garipmis.
Benimde referans araliginda mesela. Ama bende bir sorguladim. Muhtemelen son zamanlarda ben epey üzülmüştüm regl oldugum icin. Zaten regl oldum ertesi gun kan vermeye gittim bir gun once cok mutsuz ve stresliydim. Beni etkileyen o sanirim

Kuzum adet düzensizliğim yok şükür. Mutsuz ya da stresli de değildim normaldim zaten ben saldım biliyorsun tüp bebek yaptırıcam diye. Kız hamile miyim yoksa Hiç sanmıyorum ama. Cumartesi smear vericem özelde. Kendi tüp bebek doktoruma da gidicem. İkisine de sorucam. Peki hamileysem vajinal ultrason sıkıntı yapar mı acaba? Senin kaç çıkmıştı?

Evet duyuyorum etrafımdakilerden de, nasıl yorulduklarını... yeni doğum yapmış birisi söyledi geçen bana, "insana öyle bir güç kuvvet geliyor ki, sen böyle bir gücün olduğundan habersizsin" dedi. Yani normalde ona şöyle şeyler yaşayacaksın, kaldırabileceksin deseler inanmazmış, ama kendisinde yeni güçler keşfetmiş...
Dedim arkadaş bizi neler bekliyor böyle, mistik güçlerden bahsediyoruz?

Bazen çocuğu evlilikle, eşimle kıyaslıyorum. Bekarken çok rahattım ama evlendikten sonra eşimle birlikte yaşamanın sorumlulukları, üstelik benim kocam da kendisi bir çocuk gibi, ona "bakmak", isteklerine uyum sağlamaya çalışmak bana çocuğa bakmayı hatırlatıyor Yoruluyor muyum? Evet, bazen tükeniyorum hatta. Ama her sabah aşkla, sevgiyle uyanıyorum. Bu bana yeter diyorum. Hayat böyle garip bir şey işte...

Hep en güzeli sürpriz hamilelikler Bilinmiyor bu işler ama heyecanlı yaa

Koşusturma olmasi iyi oluyor bi ugras olmayinca insan daha cok takip etmek istiyor günlerini az kalmiş gunune hadi hayirlisi canim
Bende cok merak ediyorum acaba kan vermedimi hala

Hep en güzeli sürpriz hamilelikler Bilinmiyor bu işler ama heyecanlı yaa
Ay ben o kadar şanslı değilim aşkım maalesef hiç zannetmiyorum. Annem de test yap diyip durdu da daha 5 martta adet olsam bebek varsa bile çıkması imkansız kanda bile

ben ilk çocuğuma hamileyken boş boş konuşurdum, eşimi daha çok seveceğim tabiki )) onu ben seçtim sonuçta çocul hazır oaket geliyo hihihi falan diye şakasına tabi. şimdi şakasını bile yapmam, direkt tecrübeyle sabit tehlike anında kocamı gözüm görmez çocuğu alıp kaçarım anne olmak insana hiç yaşamadığı hisleri yaşatıyor. en iyisinden en kötüsüne. tatmak isteyen herkes tatsın

Kızlar merhaba gecikmemin 5. Günü döngümün 40.günü kasımdan beri döngülerim 40-42 güne çıkmış bugün doktora gittim doktor Duphaston verdi bunu kullan reglinin 3. Günü gel hormon testi yapalım dedi görünürde bir sıkıntı yok dedi gebelik görünmüyor dedi ve gebelik testi de istemedi eğer gebelik çok yeniysede ilacın bir yan etkisi olmaz dedi ama sizce ne yapmalıyım bir kaç gün reglime bekliyeyim mi göğüslerim vs de şiş olucak gibiyim de boş yere ilaçta içmek istemiyorum doktor pek güven vermedi açıkçası ilaç yazıp yolladı

Canım dophostan adet düzensizlikleri için de veriliyor gebelik varsa da tutunsun diye de veriliyor

Ay keskeeee hic ugrasmazsin t.bebek falan direkt gelir bebis
Canim sende t.bebege gecis surecinde ister istemez stres moral bozuklugu yaşadıysan ondan yukselmistir. O yüzden diyorlar ya stresten uzak durun diye. Prolaktin yukseliyor o zmn iste.
Kuzum benim referans araliginda cikmis degerim 20. Dr da birsey demedi zaten olumsuz olarak.
Canim vajinal sıkıntı yapar mi yapmaz mi yorum yapamıyorum inan. Ben tercihen hic baktirmamistim hamile iken. Ama mesela t.bebek surecinde gebelik var mi varsa nasil diye direkt vajinal bakiyorlar. Yani biraz kendi kararina kalmis birsey.

Kızlar Bir Süre Çok Aktif Olamayacağım O Yüzden Liste Yok Bilginiz Olsun
Kızlar merhaba
Öncelikle vajınısmus olduğumu belirtmek isterim ki adetimin üzerinden 8 gün geçti
Hamile kalmayı çok istiyorum fakat vajınısmus illetiyle baş edemiyorum aylardır
Eşim de üç kere olmak üzere vajina giriş kısmıma boşaldığını söylemişti ve bende kaynanamla yaşadığım için biraz sıkıntı olmustu o zamanlar duş almak
Alamadan uyumuştum sabahına almıştım
Bu üç kere boşalma işi 1 ay içinde oldu adetim 8 gün gecikti 3 test aldım yaptım testler negatif çıktı
Normal Reglim çok sancılı geçer bie hafta oncesınden sol bacağım kasıklarım agrımaya başlar ve reglim bitene kadar bacak agrım devam ederdi ama şuan sekiz gündür hiçbir agrı yok
Sadece bugün hafif kasıklarıma kramp giriyor ve aşırı derecede bir ayda tam 13 kilo aldım normalde 50 kiloydum 63 kiloya çıkmışım
Şimdi vajınısmus hamile kalmaz abartma gıbı kötü yorumlar da gelecek biliyorum ama lütfen yorum yaparken bizi de düşünerek incitmeden ve kırmadan yapmaya çalışın
Birimde hamile kalmak hakkımız☺ ben çok istiyorum ama aşamadığım için ve başıma böyle birşey geldıpı işin yazmak danışmak ıstedım

Sizce kan testi için kaç gün daha beklememe lazım
Yardımlarınızı beklıyorum

Eklentiler

• 4513D389-FCA8-48A7-8DFA-B854689A21E2.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba öncelikle inşallah vajinusmusu yenersin diyerek söze başlayayım. Sonra da neden kötü yorumlar gelsin kii. Bu sonucta senin elinde olan birsey degil. Eminim sende yenmek istiyorsun ugrasiyorsundur.
Forumda cok denk geliyorum yenenlere, o basliklara ve kullandigi seylere göz atmadiysan bakmani tavsiye ederim. Bir arkadasim psikolog destegi ile yenmisti su an bebegi 1 yasinda. Umut her zaman vardir bunu asla unutma
Gecikme konusuna gelince stres yapmis olabilir misin acaba. Yumurtlamani bilseydin ona gore takip ederdin aslinda. Olmadi gidip bir kan ver gebelik yoksa regl olmak icin bazi masajlar falan var onlari yap. Dr.onerirse söktürücü alabilirsin.
Ama bazi aylar gecikmeler normal kabul edilir her zmn gününde olmayabiliyoruz gec yumurtlama fln oldugunda.

Teşekkür ederim öncelikle
Ben her zaman günümde olurdum en fazla 3 gün gecikirdi bu yaşıma kadar hep böyle gitti
Şimdi eşim de 3 kere öyle yaptığını söyleyince regli de gecikince şüphe duydum normalde şuan bitmiş olması gerekıyordu ve yukutlama dönemim yarın başlaması gerekıyordu
Testler negatif çıktı aşırı yeme isteği başladı oruç tutardım 2 gündür dayanamıyorum açlığa tansıyonum düşer gıbı oluyor hemen yemek ıstıyorum
Çevremdeki herkes de adet gecıkmesınin Ramazan ayında normal olduğunu söylüyor Onuda anlamadım
Vajınısmusu asla yenemedım doktor vs çok gıttım burayı da çok okudum ama hala aynı durumdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…