Kuzum bi bildigim stresle artiyor birde gebelikle bide bazi döngü duzensizliginde fln oluyor artis. Dedigin gibi 2 haftada artmis olmasi garipmis.Evet kuzum diğer değerlerim iyi. Aslında prolaktin de sınırda yüksek çıkmamış ama ben 2 hafta önce de kan verdiğim ve iki katından fazla artışla karşılaştığım için sorguladım.
Evanora'nın regle döndü canım@Evanora canim sen naptin hic yazmadin tekrar beta baktirdin mi ?
Kuzum adet düzensizliğim yok şükür. Mutsuz ya da stresli de değildim normaldim zaten ben saldım biliyorsun tüp bebek yaptırıcam diye. Kız hamile miyim yoksaKuzum bi bildigim stresle artiyor birde gebelikle bide bazi döngü duzensizliginde fln oluyor artis. Dedigin gibi 2 haftada artmis olmasi garipmis.
Benimde referans araliginda mesela. Ama bende bir sorguladim. Muhtemelen son zamanlarda ben epey üzülmüştüm regl oldugum icin. Zaten regl oldum ertesi gun kan vermeye gittim bir gun once cok mutsuz ve stresliydim. Beni etkileyen o sanirim
Evet duyuyorum etrafımdakilerden de, nasıl yorulduklarını... yeni doğum yapmış birisi söyledi geçen bana, "insana öyle bir güç kuvvet geliyor ki, sen böyle bir gücün olduğundan habersizsin" dedi. Yani normalde ona şöyle şeyler yaşayacaksın, kaldırabileceksin deseler inanmazmış, ama kendisinde yeni güçler keşfetmiş...Bizim eger olursa ikinci cocugumuz olacak, 3 yasinda bir oglumuz var. Ulke gundemine ek olarak, ilk 3 yil yasanan zorluklari bilmek de beni korkutuyor acikcasi ilk cocuktan farkli olarak. Oglum epey zor bir cocuk. Esim de ben de dediginiz gibi sakinligi cok severiz ve yalnizliga, kendine zaman ayirmaya cok ihtiyac duyariz. Ve evet bunlar 3 yildir gercekten cok luks. Ama bir yandan cok da guzel. Simdi tam ufak da olsa kendime zaman ayirabilmeye, nispeten daha iyi uyumaya vs baslamisken basa donmek hem cok zor geliyor hem de cocugumun bir kardesi olmasini da cok istiyorum yas farkini fazla acmadan.. sizi de korkutmus gibi olmak istemem kimisinin cocugu o kadar uyumlu, uslu, kolay oluyor ki duzenleri degismiyor bile
Hep en güzeli sürpriz hamileliklerKuzum adet düzensizliğim yok şükür. Mutsuz ya da stresli de değildim normaldim zaten ben saldım biliyorsun tüp bebek yaptırıcam diye. Kız hamile miyim yoksaHiç sanmıyorum ama. Cumartesi smear vericem özelde. Kendi tüp bebek doktoruma da gidicem. İkisine de sorucam. Peki hamileysem vajinal ultrason sıkıntı yapar mı acaba? Senin kaç çıkmıştı?
Koşusturma olmasi iyi oluyor bi ugras olmayinca insan daha cok takip etmek istiyor günlerini az kalmiş gunune hadi hayirlisi canimYok cnm görmedim vala evet cok giremiyorum ramazandan ötürü bayada yogun geciyor iftardı misafirdi derken iyide oldu benim için baya rahatladı kafam enazndan artık neyin o ne oldugunu bildigim için hiç bişeye takılmadan adetimi bekliyorum 6 gün kaldı takvime göre yumurtlamayı bile hesaplamdm nezman oldugunu tam kestiremiyorum oyuzden takvime göre bakıyorum regl günüme ayy bilmyorum yazmadıda ama cok merak ediyorum onu ne yaptı acaba ama kesin hamile olsa heycandan girer haber verirdi gibime geliyor duramazdı inşallah pozititir sonucu
Geçmemişti canım regl günümde testim çok silikti kan verdim 15 çıktı sonra da giderek arttıGünün geçmiş miydi canım
Ay ben o kadar şanslı değilim aşkım maalesef hiç zannetmiyorum. Annem de test yap diyip durdu da daha 5 martta adet olsam bebek varsa bile çıkması imkansız kanda bileHep en güzeli sürpriz hamileliklerBilinmiyor bu işler ama heyecanlı yaa
ben ilk çocuğuma hamileyken boş boş konuşurdum, eşimi daha çok seveceğim tabikiBazen çocuğu evlilikle, eşimle kıyaslıyorum. Bekarken çok rahattım ama evlendikten sonra eşimle birlikte yaşamanın sorumlulukları, üstelik benim kocam da kendisi bir çocuk gibi, ona "bakmak", isteklerine uyum sağlamaya çalışmak bana çocuğa bakmayı hatırlatıyorYoruluyor muyum? Evet, bazen tükeniyorum hatta. Ama her sabah aşkla, sevgiyle uyanıyorum. Bu bana yeter diyorum. Hayat böyle garip bir şey işte...
Anladım canım sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaGeçmemişti canım regl günümde testim çok silikti kan verdim 15 çıktı sonra da giderek arttı
Canım dophostan adet düzensizlikleri için de veriliyor gebelik varsa da tutunsun diye de veriliyorKızlar merhaba gecikmemin 5. Günü döngümün 40.günü kasımdan beri döngülerim 40-42 güne çıkmış bugün doktora gittim doktor Duphaston verdi bunu kullan reglinin 3. Günü gel hormon testi yapalım dedi görünürde bir sıkıntı yok dedi gebelik görünmüyor dedi ve gebelik testi de istemedi eğer gebelik çok yeniysede ilacın bir yan etkisi olmaz dedi ama sizce ne yapmalıyım bir kaç gün reglime bekliyeyim mi göğüslerim vs de şiş olucak gibiyim de boş yere ilaçta içmek istemiyorum doktor pek güven vermedi açıkçası ilaç yazıp yolladı
Peki sizce kullanmaya başlıyayım mı yoksa bir iki gün daha adetimi bekliyeyim miCanım dophostan adet düzensizlikleri için de veriliyor gebelik varsa da tutunsun diye de veriliyor
Beklemeyin varsa ki şayet gebelik; tutunması için faydalı bile bir ilaç. Direk kullanmaya başlamalısınız.Peki sizce kullanmaya başlıyayım mı yoksa bir iki gün daha adetimi bekliyeyim mi
Ay keskeeeeKuzum adet düzensizliğim yok şükür. Mutsuz ya da stresli de değildim normaldim zaten ben saldım biliyorsun tüp bebek yaptırıcam diye. Kız hamile miyim yoksaHiç sanmıyorum ama. Cumartesi smear vericem özelde. Kendi tüp bebek doktoruma da gidicem. İkisine de sorucam. Peki hamileysem vajinal ultrason sıkıntı yapar mı acaba? Senin kaç çıkmıştı?
Kızlar merhabaKızlar Bir Süre Çok Aktif Olamayacağım O Yüzden Liste Yok Bilginiz Olsun
Yaa öyle mi olduEvanora'nın regle döndü canım
Merhaba öncelikle inşallah vajinusmusu yenersin diyerek söze başlayayım. Sonra da neden kötü yorumlar gelsin kii. Bu sonucta senin elinde olan birsey degil. Eminim sende yenmek istiyorsun ugrasiyorsundur.Kızlar merhaba
Öncelikle vajınısmus olduğumu belirtmek isterim ki adetimin üzerinden 8 gün geçti
Hamile kalmayı çok istiyorum fakat vajınısmus illetiyle baş edemiyorum aylardır
Eşim de üç kere olmak üzere vajina giriş kısmıma boşaldığını söylemişti ve bende kaynanamla yaşadığım için biraz sıkıntı olmustu o zamanlar duş almak
Alamadan uyumuştum sabahına almıştım
Bu üç kere boşalma işi 1 ay içinde oldu adetim 8 gün gecikti 3 test aldım yaptım testler negatif çıktı
Normal Reglim çok sancılı geçer bie hafta oncesınden sol bacağım kasıklarım agrımaya başlar ve reglim bitene kadar bacak agrım devam ederdi ama şuan sekiz gündür hiçbir agrı yok
Sadece bugün hafif kasıklarıma kramp giriyor ve aşırı derecede bir ayda tam 13 kilo aldım normalde 50 kiloydum 63 kiloya çıkmışım
Şimdi vajınısmus hamile kalmaz abartma gıbı kötü yorumlar da gelecek biliyorum ama lütfen yorum yaparken bizi de düşünerek incitmeden ve kırmadan yapmaya çalışın
Birimde hamile kalmak hakkımız☺ ben çok istiyorum ama aşamadığım için ve başıma böyle birşey geldıpı işin yazmak danışmak ıstedım
Sizce kan testi için kaç gün daha beklememe lazım
Yardımlarınızı beklıyorum
Teşekkür ederim öncelikleMerhaba öncelikle inşallah vajinusmusu yenersin diyerek söze başlayayım. Sonra da neden kötü yorumlar gelsin kii. Bu sonucta senin elinde olan birsey degil. Eminim sende yenmek istiyorsun ugrasiyorsundur.
Forumda cok denk geliyorum yenenlere, o basliklara ve kullandigi seylere göz atmadiysan bakmani tavsiye ederim. Bir arkadasim psikolog destegi ile yenmisti su an bebegi 1 yasinda. Umut her zaman vardir bunu asla unutma
Gecikme konusuna gelince stres yapmis olabilir misin acaba. Yumurtlamani bilseydin ona gore takip ederdin aslinda. Olmadi gidip bir kan ver gebelik yoksa regl olmak icin bazi masajlar falan var onlari yap. Dr.onerirse söktürücü alabilirsin.
Ama bazi aylar gecikmeler normal kabul edilir her zmn gününde olmayabiliyoruz gec yumurtlama fln oldugunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?