2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben yarın onunla deneyim bir de
Alt karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı ondan şüphelendim biraz bugün umarım vardır Allahım lütfen kimseyi bekletme
Benimde 7 gün var takvime göre ısım da 1 derece düştü bgun adet sizlamasi gibi hafif sancım oldu umarım yerleşmedir bu sabahta rüyamda iki göğsümden süt aktığıni gördüm diyorum benm süt hirmnum yüksekmiş demkki bu yüzden hamile kalamamisim 3 aydr umarım bir işarettir bugün umudum yukseldii

İnşallah canım inşallah vardır sende burda isteyen tüm arkadaşlarımda inşallah

Kızlar gecen eczaneden ilaç alırken testte alayım dedim softec ve nimo ve frely vardı frely kaset test evde var benim nimo yalancı cıksrtmıştı oyuzden almadım bunu önerdi kız erken gebelik testi dedi ama üstünde kaç gün önce yapılır yazmıyor kullanan oldumu kac gün önce yapmak gerekiyor

Eklentiler

• 1742404485338740597003778473319.webp
    89,5 KB · Görüntüleme: 30
Daha öncede her gecikmedi yaptım sürekli sürekli artık gerşeyden emin olduktan sonra yapmal istiyorum azcık kramplardan hariç
Bir belirti yok
Ama işte gecikmen yine var yine ve test yapmadan emin olamazsın cnm tabi yinede sen bilirsin sürekli belirti aramak bence insanı daha cok üzüyor

Ama işte gecikmen yine var yine ve test yapmadan emin olamazsın cnm tabi yinede sen bilirsin sürekli belirti aramak bence insanı daha cok üzüyor
Yok belirti aramıyorum daha rahatım kramplar regl gecikmesinde de oluyor sadece erteliyorum şuan belki yarın olurum belki diğer gün diye diye şimdi test sipariş vereceğim

Yok belirti aramıyorum daha rahatım kramplar regl gecikmesinde de oluyor sadece erteliyorum şuan belki yarın olurum belki diğer gün diye diye şimdi test sipariş vereceğim
Anladım cnm kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap inşallah hamilesindir

Ay geçen gün ben de rüyamda emzirirken gördüm kendimi hatta oğlum varmış bak sen diyince aklıma geldi kuzum. Hatta ben emzirmekten korkuyodum rüyamda

Merhaba kızlar. Sat 5 mart bat 2 nisan. Yumurtlama takibi yapmıyorum. Bu ay ilk denememiz. Adet bitiminden sonraateş ölçerle takip yapmak istedim. Bir gün 36.8 bir gün 36.9 çıkıyor. Sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum. Ben anlayamadım bu ne demek oluyor.

Bende aslinda bu ay istiyordum takip veya aşılama ama dr biraz geciktirdi 2.ye cagirmak icin bide benim kontroller vardi falan derken anca gittim açıkçası gelecek aya kaldi. Beklemek insani yoruyor bu süreçte aslinda bende bir kere aşılama denerim diye düşünüyorum bakalim.
Senin dr degilde sen istedigini yapsaydin keske. Dr.a istiyorum deseydin yapardi yani ısrarcı olsaydin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…