- 16 Eylül 2024
- 3.297
- 2.071
- 48
Yaaaaa bu pozitif caniiim



Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaa bu pozitif caniiim
İnşallah öyledir kuzum çok da umutlanmamaya çalışıyorum deneyeceğim ilk iş kaset test ve yine aynı erken gebelik testi ileYaaaaa bu pozitif caniiimçok güzel haberrr
sabaha baska testin varsa yapmalisinn
İyi düşünmüşsün cnm vallhi cok ısrar ettim ben engel olcak bir durum yok daha cok yeni denemen en sağlıklı bir insan bile 6 ay ile 1 yıl içinde anca gebelik oluşuyor dedi oda mantıklı geldi dogal olarak bende ozman 6 ay bekleyelim ayın sonunda yine olmazsa gerekli işlemleri yaparız bu dediklerin son aşamada yaptıgım seyşer dedi sadece stres yapmadan düzenli ilişki ile hamile kalabilirsn dedi ama öncelik eşimede tekrar baktırmak istyorum 38 yasında eşim 7 yıl gecti aradan belki spremlerde sorun olmuştur demeye başladım içinden hazirana kadar bekleyip ilk iş eşime test yaptıracağım belki banada isterse HGS yi isteyeceğim yine gerek yok yapmam derse eski doktoruma gidip birde onun görüşünü almak istiyorum Ağustos'ta 31 yasına girecegim yasın ilerlemisi gözümü korkutan sadeceBende aslinda bu ay istiyordum takip veya aşılama ama dr biraz geciktirdi 2.ye cagirmak icin bide benim kontroller vardi falan derken anca gittim açıkçası gelecek aya kaldi. Beklemek insani yoruyor bu süreçte aslinda bende bir kere aşılama denerim diye düşünüyorum bakalim.
Senin dr degilde sen istedigini yapsaydin keske. Dr.a istiyorum deseydin yapardi yani ısrarcı olsaydin biraz
Vücut ısın oluyor cnm sabah uynınca kıpırdamadan dil altı ile ölçuorsun degilmi yumurtlama zamanı düşüş olyor catlamadan sonra ısı yükseliyor adet olacagın güne kdar regl gelecekse düşüş oluyor yüksek giderse 16.güne kdar büyük ihtimalle gebelik olyorMerhaba kızlar. Sat 5 mart bat 2 nisan. Yumurtlama takibi yapmıyorum. Bu ay ilk denememiz. Adet bitiminden sonraateş ölçerle takip yapmak istedim. Bir gün 36.8 bir gün 36.9 çıkıyor. Sabah uyanır uyanmaz ölçüyorum. Ben anlayamadım bu ne demek oluyor.
Bende alından temassız ölçen cihaz var. Onunla ölçüm yapıyordum. Doğru sonuç vermez mi. Dil altı mı gerekiyor. Ve mesela gebelik oldu diyelim. Bu değer daha da yükselecek. Örneğin 37 lere çıkacak değil mi. Yani 0.3 0.4 derecelik bir artıştan mı bahsediyoruzVücut ısın oluyor cnm sabah uynınca kıpırdamadan dil altı ile ölçuorsun degilmi yumurtlama zamanı düşüş olyor catlamadan sonra ısı yükseliyor adet olacagın güne kdar regl gelecekse düşüş oluyor yüksek giderse 16.güne kdar büyük ihtimalle gebelik olyor
Benimde 7 gün var takvime göre ısım da 1 derece düştü bgun adet sizlamasi gibi hafif sancım oldu umarım yerleşmedir bu sabahta rüyamda iki göğsümden süt aktığıni gördüm diyorum benm süt hirmnum yüksekmiş demkki bu yüzden hamile kalamamisim 3 aydr umarım bir işarettir bugün umudum yukseldii![]()
Malesef alından olanla olmyor dil altı olandan olması gerekiyor bu sart illa 37 lerde cıkmasıda gerekmiyor ilk defa ölçyorsanız önce 1 ay hergün tskip edip not almanız gerekiyor adet olma dereceniz yumurtlama dereceni bu sekılde ortaya çıkıyor mesela ben subatta 35.9 derece ile adet gördüm yumurtlamada 36.0 36.1 olarak oluyor ve yükseliyor şuan 36.4 5 gibi gidiyor adete kdarda bu sekılde devam edicek adet günüm yaklastıgında regl olcaksam düşmeye baslıycak bu bu degerle regl olcagımı gösterecek ama düşme olmazsa regl gününe kdar hala aynı ısıda veya biraz daha yukselirse gebe oldugumu gösterecek umarım anlayacgın sekılde anlatabilmşimdirBende alından temassız ölçen cihaz var. Onunla ölçüm yapıyordum. Doğru sonuç vermez mi. Dil altı mı gerekiyor. Ve mesela gebelik oldu diyelim. Bu değer daha da yükselecek. Örneğin 37 lere çıkacak değil mi. Yani 0.3 0.4 derecelik bir artıştan mı bahsediyoruz
Ya rüyan da gördüysen bu bir işaret olabilir canım. Bende rüyam da hamile olduğumu görmüştüm göbek deki çizgiyi de görmüştüm sabah bir kalktım göbeğim de çizgi çıkmıştı sonra zaten 2 gun sonra test yaptım pozitif öyle öğrendimBenimde 7 gün var takvime göre ısım da 1 derece düştü bgun adet sizlamasi gibi hafif sancım oldu umarım yerleşmedir bu sabahta rüyamda iki göğsümden süt aktığıni gördüm diyorum benm süt hirmnum yüksekmiş demkki bu yüzden hamile kalamamisim 3 aydr umarım bir işarettir bugün umudum yukseldii![]()
Hadi insallah canim. Yarin yine yaz sonucuİnşallah öyledir kuzum çok da umutlanmamaya çalışıyorum deneyeceğim ilk iş kaset test ve yine aynı erken gebelik testi ile
İnşallah öyledir cnm bgun bende rüdayadan etkilenerek umutlandım yine sabah uyannca göğüslerime baktım direk ıslaklıgına kadsr hissetim aynı gercek gibiydiYa rüyan da gördüysen bu bir işaret olabilir canım. Bende rüyam da hamile olduğumu görmüştüm göbek deki çizgiyi de görmüştüm sabah bir kalktım göbeğim de çizgi çıkmıştı sonra zaten 2 gun sonra test yaptım pozitif öyle öğrendim![]()
Sen napyorsun burada cnm nasıl gidiyor tekrsr gittinmi doktraYa rüyan da gördüysen bu bir işaret olabilir canım. Bende rüyam da hamile olduğumu görmüştüm göbek deki çizgiyi de görmüştüm sabah bir kalktım göbeğim de çizgi çıkmıştı sonra zaten 2 gun sonra test yaptım pozitif öyle öğrendim![]()
Bende 2 aydir denedigimi soyledim ama yapalim dedi dr. Bu ayla 3.denemem olacak iste. Insallah bu ay hamile kalırım da hic gerek kalmaz aşılama falan ugrasmaya.İyi düşünmüşsün cnm vallhi cok ısrar ettim ben engel olcak bir durum yok daha cok yeni denemen en sağlıklı bir insan bile 6 ay ile 1 yıl içinde anca gebelik oluşuyor dedi oda mantıklı geldi dogal olarak bende ozman 6 ay bekleyelim ayın sonunda yine olmazsa gerekli işlemleri yaparız bu dediklerin son aşamada yaptıgım seyşer dedi sadece stres yapmadan düzenli ilişki ile hamile kalabilirsn dedi ama öncelik eşimede tekrar baktırmak istyorum 38 yasında eşim 7 yıl gecti aradan belki spremlerde sorun olmuştur demeye başladım içinden hazirana kadar bekleyip ilk iş eşime test yaptıracağım belki banada isterse HGS yi isteyeceğim yine gerek yok yapmam derse eski doktoruma gidip birde onun görüşünü almak istiyorum Ağustos'ta 31 yasına girecegim yasın ilerlemisi gözümü korkutan sadece
Benmde 4 deneme bitti bu ay 5.ci deneme oldu ayy iyikide fsrk etmişlerBende 2 aydir denedigimi soyledim ama yapalim dedi dr. Bu ayla 3.denemem olacak iste. Insallah bu ay hamile kalırım da hic gerek kalmaz aşılama falan ugrasmaya.
Olabilir canim yaptirsin esin de test. Ya sorma ben hsg cektireli daha 1yil 3 ay olmus hemen az kalsın hsg yenileyelim diyecekti. Vallahi korktum. Sonra baktilar da tamam yeniymis dediler.
Kiz 31 yas gec mi de. Ben su an 31im. Senin bir cocugun var ustelik![]()
benim de gerçek gibiydi ondan sonra hissettim zaten hepİnşallah öyledir cnm bgun bende rüdayadan etkilenerek umutlandım yine sabah uyannca göğüslerime baktım direk ıslaklıgına kadsr hissetim aynı gercek gibiydilütfen budefa gelmiş olsun cok ilişkide olmadı inşallah denk gelmiştir
![]()
Amin inşallah cnm rabbim duysun sesimizi inşallahbenim de gerçek gibiydi ondan sonra hissettim zaten hephep dua ediyorum sizlere rabbim bu ay nasip etsin inşallah sana ve isteyen herkese
![]()
Cumartesi kalp atışı için gidicem canım keseyi görmüştüm iki hafta önce heyacanlıyım biraz ve endişeliyim bu gün bulantılarım da başladı hiç bulantım olmaz sanıyordum inşallah sağlıkla ilerliyordurSen napyorsun burada cnm nasıl gidiyor tekrsr gittinmi doktra
Evet benim mesela yumurtlama sonrası 37- 36.9 civarı oluyor adet zamanı 36.6-36.5’e kadar düşüyorMalesef alından olanla olmyor dil altı olandan olması gerekiyor bu sart illa 37 lerde cıkmasıda gerekmiyor ilk defa ölçyorsanız önce 1 ay hergün tskip edip not almanız gerekiyor adet olma dereceniz yumurtlama dereceni bu sekılde ortaya çıkıyor mesela ben subatta 35.9 derece ile adet gördüm yumurtlamada 36.0 36.1 olarak oluyor ve yükseliyor şuan 36.4 5 gibi gidiyor adete kdarda bu sekılde devam edicek adet günüm yaklastıgında regl olcaksam düşmeye baslıycak bu bu degerle regl olcagımı gösterecek ama düşme olmazsa regl gününe kdar hala aynı ısıda veya biraz daha yukselirse gebe oldugumu gösterecek umarım anlayacgın sekılde anlatabilmşimdir![]()
Ama sende yatakta ölçmyordun cnm sennkilerde dogru sonuclsr degildi ayakts herkezin ısısı yüksek cokıyor oyuzden yataktan cıkmadan kıprdamadan vücut ısınmadan ölçmek gerekiyor sabah 36.4 sen aksam 37 küsürlerde çıkıyor mesela demek istedim bu cnmEvet benim mesela yumurtlama sonrası 37- 36.9 civarı oluyor adet zamanı 36.6-36.5’e kadar düşüyor
Ayy en heyecanlı kısmı mutlaka vidoya cek kaydet sesiniCumartesi kalp atışı için gidicem canım keseyi görmüştüm iki hafta önce heyacanlıyım biraz ve endişeliyim bu gün bulantılarım da başladı hiç bulantım olmaz sanıyordum inşallah sağlıkla ilerliyordur![]()
Şimdi anladım çok teşekkür ederimmmMalesef alından olanla olmyor dil altı olandan olması gerekiyor bu sart illa 37 lerde cıkmasıda gerekmiyor ilk defa ölçyorsanız önce 1 ay hergün tskip edip not almanız gerekiyor adet olma dereceniz yumurtlama dereceni bu sekılde ortaya çıkıyor mesela ben subatta 35.9 derece ile adet gördüm yumurtlamada 36.0 36.1 olarak oluyor ve yükseliyor şuan 36.4 5 gibi gidiyor adete kdarda bu sekılde devam edicek adet günüm yaklastıgında regl olcaksam düşmeye baslıycak bu bu degerle regl olcagımı gösterecek ama düşme olmazsa regl gününe kdar hala aynı ısıda veya biraz daha yukselirse gebe oldugumu gösterecek umarım anlayacgın sekılde anlatabilmşimdir![]()