2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aşkım güzel çıksın da bebişlerimize kanlar kurban olsun çok sevindim kuzucum ben eminim sen bu ay pozitifi görüceksin. Hatta sana ikiz geliyor gibi doğdu içime
Haklisin balım haklisinnn yeter ki onlar saglikla gelsinler de bize..
Ayy insallah kuzum benim amiiin aminnn. Bu ay pozitif olur insallah gebelik testim, testlerimiz
Ay Allah ne nasip ederse o tabiki ikize de tamamım hepsi olur
Dr gelecek ay regl oldugunda gel dedi. Galiba aşılama yapacak. Bende itiraz etmedim valla. Ben bu ay niyetliydim aslinda aşılamaya ama o gelecek ay cagirdi. Olsun vardir bir hayır

Evet kuzum olsun da ister aşılama ister iğneleme ister tüp ister doğalgaz nasıl gelecekse gelsinler artık

Evet kuzum olsun da ister aşılama ister iğneleme ister tüp ister doğalgaz nasıl gelecekse gelsinler artık
Öyle vallahi yeter ki saglikla gelsin bizim bebisler
Bakalim aşılama derse dr ben igne ile tedavi isteyeceğim. O bana daha iyi geliyor gibi hissediyorum. Zor ama olsun yeter ki gelsin bebegim
Bazen umutsuz oluyorum bazende icimde bir anda bir sey filizleniyor sanki.. Allahım icimizden umudumuzu almasin .. o biterse hersey biter.

Sağ olun lütfen bana dua edin negatif diye testte yapmıyprum en çok gecikmem 42.gün oluyordu bugün 42.gün ama daha olmadım bir yandanda bu ay sanırım çoğu kişinin gecikmesi olmuş
Neden test yapmıyorsun en azından bilip öyle beklersin cnm

Aynen kuzum bencede bekleme iyi gene senin doktor yapalım demiş ben ağzımla istedim takip iğne ne gerekiyorsa eşime test ne varsa yapalım dedim bana çok erken hazirana kadar illa bekliyceksin dedi hiç bişey yapmadı umarım bende boşuna beklemiyorumdur

Elim ayağım titriyor gerçekten

5 dk sonra baktım böyle gördüm, eğer test yanılmadıysa 9 u çatladı yumurtam
Testi ilk defa gördüm ben umarım yanılmayan bir testtir 10 gün geçmiş yerleşme 7 10 12 günlerde oluyor yaa umarım doğrudur testin başka marka varmı elinde yapacak

Testi ilk defa gördüm ben umarım yanılmayan bir testtir 10 gün geçmiş yerleşme 7 10 12 günlerde oluyor yaa umarım doğrudur testin başka marka varmı elinde yapacak
Var bu testin kaset testi var bu erken gebelik kuzum iki gün önce yapmıştım o da şöyleydi

Eklentiler

• IMG_0548.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 79
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…