2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim sen yumurta kalitesi icin takviye kullaniyor musun ? Kullanmani tavsiye ederim eger kullanmiyorsan. Balık yagi da al. Dikkat et bunlara yumurta kaliteni artir elinden geleni yap
Bir ayı geçti folik asit , balık yağı ve D vitamini kullanıyorum. Ya şu bir gebenin günlüğü diye biri var o sürekli tanıtımını yapar gerçekten bu kadar iyi mi ürünleri. Bu platformda kullanılsa gerçekten hamile kalan var mı ? Instada sürekli paylaşıyor ürünlerini kullandık hemen 2-3 ayda hamile kaldık diye.

Hayır hatta kese sandı ilk adetin geçti mi dedi ben de yok daha 5.6 gün var dedim haftaya gidecem tekrardan tahliller hep normal çıktı

Hayır hatta kese sandı ilk adetin geçti mi dedi ben de yok daha 5.6 gün var dedim haftaya gidecem tekrardan tahliller hep normal çıktı
e2 hormonu falan istemedi mi. Bende kist olmasından şüphelendiği bir ay da e2 ver bakalım kist mi yumurta mı demişti

Amin kuzum haber ver mutlaka
Canim hormonlarimda bir sıkıntı olmadigini soyledi doktor. Hersey güzel dedi, sadece iste insülin dengeleyelim dedi ilac yazdi. Bide d vitaminim düşükmüş ona ilac yazdi. Smear verecektim ama sabah lekelenmem vardi hala o nedenle yanlis cikabilir sonuc tam lekelenme dahi kalmadiginda alalim dedi. O kaldi bir. Dahiliye de eksik kalan testlerimi istedi. Bir suru kan verdim gecen 7 tüp bugun 8 tüp. Mahvoldum vallahi. Dedim 2 gram kanım vardi onu da siz aldiniz zaten kansizlik var

Canim kullan bunlar faydali seyler. Sen devam et illa ki katkisi oluyor inan.
Canim ben kullaniyorum bir gebenin takviyelerinden. Bende pco oldugundan inolac tavsiye etti bana onu kullaniyorum. İnovitol de aldık ondan da arada iciyorum. Ben hormonlara destek oldugunu düşünüyorum. Insallah bebis icin de faydasini görürüz.
Bende cok görüyorum hep pozitif bebis haberleri geliyor. Jeli var birde onu da aldim ben bu ay yine deneyecegim jel ile de. Insallah bende o pozitif örnek olanlardan olurum

Kaç çıkması gerekiyor ne kadar ölçmem lazım gün olarak çünkü ilk kez kullanacağım reglken ne kadar yükseldiğini bilmiyorum
Hergun yataktan kalkmadan dil altindan ôlç canim çok dusmemesi lazim benim mesela 36.7 36.8 36.9
Hep boyle cikti 3,gun boyunca ordanda suphelendim hamile olduğumu

Aşkım güzel çıksın da bebişlerimize kanlar kurban olsun çok sevindim kuzucum ben eminim sen bu ay pozitifi görüceksin. Hatta sana ikiz geliyor gibi doğdu içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…