Bir ayı geçti folik asit , balık yağı ve D vitamini kullanıyorum. Ya şu bir gebenin günlüğü diye biri var o sürekli tanıtımını yapar gerçekten bu kadar iyi mi ürünleri. Bu platformda kullanılsa gerçekten hamile kalan var mı ? Instada sürekli paylaşıyor ürünlerini kullandık hemen 2-3 ayda hamile kaldık diye.Canim sen yumurta kalitesi icin takviye kullaniyor musun ? Kullanmani tavsiye ederim eger kullanmiyorsan. Balık yagi da al. Dikkat et bunlara yumurta kaliteni artir elinden geleni yap
Resmî nikahı geç yaptık dersiniz. Benim kardeşim temmuzda evlendi eşinin bir takım işlerinde dolayı resmî nikahı aralğa kaymıştı. Onu sorgulamazlar zaten.Canım ben eylülde evlendim onu bilemezler değil mi?
Transfer yapıldı mı ? Ne yönde olumsuz oldu.Kızlar ilk iğne deneyimim olumsuz olduben nedense hemen tüp bebek yapmak istiyorum
Hayır hatta kese sandı ilk adetin geçti mi dedi ben de yok daha 5.6 gün var dedim haftaya gidecem tekrardan tahliller hep normal çıktıBende özelde tedavi görüyordum özelde çektirmiştim 2 yıl önce de hsgyi 6.000 tl vermiştim anestezili
Doktor birşey söylemedi mi bununla ilgli? çatlamadan kalan ve kiste dönüşen bir kist olabilir. Bu ay bende de var 2,5 cm.
Canım ben şimdi ateş ölçer sipariş verdim de tam olarak nasıl anlayacağım burdan hamile olup olmadığımıAl kuzum
e2 hormonu falan istemedi mi. Bende kist olmasından şüphelendiği bir ay da e2 ver bakalım kist mi yumurta mı demiştiHayır hatta kese sandı ilk adetin geçti mi dedi ben de yok daha 5.6 gün var dedim haftaya gidecem tekrardan tahliller hep normal çıktı
Adetliyken istenir demişti o tarz tahliller..daha olmadım bene2 hormonu falan istemedi mi. Bende kist olmasından şüphelendiği bir ay da e2 ver bakalım kist mi yumurta mı demişti
Ates ölceri Koltuk altindan ölculenden siparis verdin degilmi canimCanım ben şimdi ateş ölçer sipariş verdim de tam olarak nasıl anlayacağım burdan hamile olup olmadığımı
Sanırım ever koltuk altı yada ağız diye yazmıyor ucu demitAtes ölceri Koltuk altindan ölculenden siparis verdin degilmi canim
Onu e2’den nasıl anlıyorlar kuzume2 hormonu falan istemedi mi. Bende kist olmasından şüphelendiği bir ay da e2 ver bakalım kist mi yumurta mı demişti
Hayır canım çatlatma iğnesi kullandım olmadıTransfer yapıldı mı ? Ne yönde olumsuz oldu.
Tamam canım doğru almışsın sabah yataktan kalkmadan önce dil altindan ölç.Sanırım ever koltuk altı yada ağız diye yazmıyor ucu demit
Canim hormonlarimda bir sıkıntı olmadigini soyledi doktor. Hersey güzel dedi, sadece iste insülin dengeleyelim dedi ilac yazdi. Bide d vitaminim düşükmüş ona ilac yazdi. Smear verecektim ama sabah lekelenmem vardi hala o nedenle yanlis cikabilir sonuc tam lekelenme dahi kalmadiginda alalim dedi. O kaldi bir. Dahiliye de eksik kalan testlerimi istedi. Bir suru kan verdim gecen 7 tüp bugun 8 tüp. Mahvoldum vallahi. Dedim 2 gram kanım vardi onu da siz aldiniz zaten kansizlik varAmin kuzum haber ver mutlaka
Canim kullan bunlar faydali seyler. Sen devam et illa ki katkisi oluyor inan.Bir ayı geçti folik asit , balık yağı ve D vitamini kullanıyorum. Ya şu bir gebenin günlüğü diye biri var o sürekli tanıtımını yapar gerçekten bu kadar iyi mi ürünleri. Bu platformda kullanılsa gerçekten hamile kalan var mı ? Instada sürekli paylaşıyor ürünlerini kullandık hemen 2-3 ayda hamile kaldık diye.
Kaç çıkması gerekiyor ne kadar ölçmem lazım gün olarak çünkü ilk kez kullanacağım reglken ne kadar yükseldiğini bilmiyorumTamam canım doğru almışsın sabah yataktan kalkmadan önce dil altindan ölç.
Hergun yataktan kalkmadan dil altindan ôlç canim çok dusmemesi lazim benim mesela 36.7 36.8 36.9Kaç çıkması gerekiyor ne kadar ölçmem lazım gün olarak çünkü ilk kez kullanacağım reglken ne kadar yükseldiğini bilmiyorum
Aşkım güzel çıksın da bebişlerimize kanlar kurban olsunCanim hormonlarimda bir sıkıntı olmadigini soyledi doktor. Hersey güzel dedi, sadece iste insülin dengeleyelim dedi ilac yazdi. Bide d vitaminim düşükmüş ona ilac yazdi. Smear verecektim ama sabah lekelenmem vardi hala o nedenle yanlis cikabilir sonuc tam lekelenme dahi kalmadiginda alalim dedi. O kaldi bir. Dahiliye de eksik kalan testlerimi istedi. Bir suru kan verdim gecen 7 tüp bugun 8 tüp. Mahvoldum vallahi. Dedim 2 gram kanım vardi onu da siz aldiniz zaten kansizlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?