2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Pearl737 Canım başka doktora gidip 1 yıldır deneyip olmadığını söyle yoksa doktorlar üzerine düşmüyorlar. Biz eşimle ilk evlendiğimiz yıl 1 yıldır deniyoruz olmadı deyip HSG, hormon, spermyogram hepsine baktırmıştık. İsteyince çok aramayız; sıkıntı varsa da şimdiden tedavi görürüz diye. Herşey yolunda tertemiz çıktı. Şaun 2,5 yıldır korunmuyoruz gebelik oluşmadı. Eylülden beri de tedavi görüyoruz sebepsiz infertiliteden dolayı maalesef sonuç yok. Reglimi bekliyorum tüp bebeğe başlayacağım. Bilgin olsun çok geç kalmamanı öneririm.

Canım ben eylülde evlendim onu bilemezler değil mi?

Merhaba ilk olarak hormon mu bakıldı yoksa hsg mi acaba bi önemi oluyor mu

Canım ben eylülde evlendim onu bilemezler değil mi?
Özel hastaneyse bilemezler canım. Bilseler bile fark etmez. Devlette tüp bebek olacağı zaman o önemli. Sen 1 yıldır korunmuyoruz olmuyor de geç. Ne kadar zamandır aktif cinsel hayatın olduğu doktorları ilgilendirmez.
Merhaba ilk olarak hormon mu bakıldı yoksa hsg mi acaba bi önemi oluyor mu
Hormon bakıldı ilk canım. ama amh değerin 1.71 çıkmıştı 2 yılda 0.57'ye düşmüş.

Bana da doktorum hsg ve hormon bakalım dedi de ilk olarak hangisini yaptırmam daha iyi bilmiyorum

Fark etmez canım ikisi farklı şeyler. Önce hormon baktırabilirsin çünkü hormon 2. veya 3. gün bakılıyor. HSG reglden hemen sonra bakılıyor. HAmilelik şüphesi olmaması için

Tamam öyle yapayım sağ ol canım benim, umarım senin sürecinde çok güzel ilerler kavuşursun bebeğine

Dün gittim bi yumurta kalmış o da 7 mm Cumartesiye kadar tekrar kullan dedi ama pek umudum kalmadı. O zamana kadar da 15 olacağını sanmıyorum.
Canim sen yumurta kalitesi icin takviye kullaniyor musun ? Kullanmani tavsiye ederim eger kullanmiyorsan. Balık yagi da al. Dikkat et bunlara yumurta kaliteni artir elinden geleni yap

Ay benim salak salak ağlayasım geliyor her şeye, normalde de böyle biriyim ama bu sürece girince arttı dugusallığım

Kızlar bat 6 gün var prodoctor marka test. Ben mi görmek istediğim için görüyorum yoksa sizde silik çizgiyi görüyor musunuz?

Kızlar dün doktora gittim 7si çatlama görmüştüm vajinal usgde rahimde böyle boşluk gördü adetime 5 gün var daha kan <2 çıktı böyle durum yaşayan var mı acaba birşey olsa çıkarmıydı kanda.

Ben dün 10 aydır gebelik olmadı diye gittim ilk ona bakmış ve hsg hormon istedi ilk hormonu yaptırayım diyorum hsgler de pahalı baya özele gitmiştim de ben
Bende özelde tedavi görüyordum özelde çektirmiştim 2 yıl önce de hsgyi 6.000 tl vermiştim anestezili
Doktor birşey söylemedi mi bununla ilgli? çatlamadan kalan ve kiste dönüşen bir kist olabilir. Bu ay bende de var 2,5 cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…