- 14 Kasım 2024
- 2.271
- 892
- 38
- 30
Ay sanki çok hafif bundada var bence var biseyler ya yarın sabah ilk idrarla kaset olanı yap cnm ondada çıkarsa kesin vardirVar bu testin kaset testi var bu erken gebelik kuzum iki gün önce yapmıştım o da şöyleydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sanki çok hafif bundada var bence var biseyler ya yarın sabah ilk idrarla kaset olanı yap cnm ondada çıkarsa kesin vardirVar bu testin kaset testi var bu erken gebelik kuzum iki gün önce yapmıştım o da şöyleydi
Tamam canım öyle yapayımAy sanki çok hafif bundada var bence var biseyler ya yarın sabah ilk idrarla kaset olanı yap cnm ondada çıkarsa kesin vardir
Benimde 7 gün var takvime göre ısım da 1 derece düştü bgun adet sizlamasi gibi hafif sancım oldu umarım yerleşmedir bu sabahta rüyamda iki göğsümden süt aktığıni gördüm diyorum benm süt hirmnum yüksekmiş demkki bu yüzden hamile kalamamisim 3 aydr umarım bir işarettir bugün umudum yukseldiiBen yarın onunla deneyim bir de
Alt karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı ondan şüphelendim biraz bugün umarım vardır Allahım lütfen kimseyi bekletme
Ayy inşallah yarında çıkar çok sevinirim adınaTamam canım öyle yapayım
İnşallah canım inşallah vardır sende burda isteyen tüm arkadaşlarımda inşallahBenimde 7 gün var takvime göre ısım da 1 derece düştü bgun adet sizlamasi gibi hafif sancım oldu umarım yerleşmedir bu sabahta rüyamda iki göğsümden süt aktığıni gördüm diyorum benm süt hirmnum yüksekmiş demkki bu yüzden hamile kalamamisim 3 aydr umarım bir işarettir bugün umudum yukseldii![]()
İnşallah cnm şu mübarek ayda güzel haberler alalım hepimizİnşallah canım inşallah vardır sende burda isteyen tüm arkadaşlarımda inşallah![]()
Daha öncede her gecikmedi yaptım sürekli sürekli artık gerşeyden emin olduktan sonra yapmal istiyorum azcık kramplardan hariçNeden test yapmıyorsun en azından bilip öyle beklersin cnm
Bence yarın yap canim evde varsa gebelik testi. Hep dualarimdasiniz canimSağ olun lütfen bana dua edin negatif diye testte yapmıyprum en çok gecikmem 42.gün oluyordu bugün 42.gün ama daha olmadım bir yandanda bu ay sanırım çoğu kişinin gecikmesi olmuş
Sağ olun yarın yapamam baya kar var burda çok buz eşime söylemek istemiyorım daha önce yüz kere aldığı içinBence yarın yap canim evde varsa gebelik testi. Hep dualarimdasiniz canim
Ama işte gecikmen yine var yine ve test yapmadan emin olamazsın cnm tabi yinede sen bilirsin sürekli belirti aramak bence insanı daha cok üzüyorDaha öncede her gecikmedi yaptım sürekli sürekli artık gerşeyden emin olduktan sonra yapmal istiyorum azcık kramplardan hariç
Bir belirti yok
Netten sipariş vereyim sizce hangisi iyi sonuç net olırBence yarın yap canim evde varsa gebelik testi. Hep dualarimdasiniz canim
Canım.sen nasılsın ne var neyokBence yarın yap canim evde varsa gebelik testi. Hep dualarimdasiniz canim
Yok belirti aramıyorum daha rahatım kramplar regl gecikmesinde de oluyor sadece erteliyorum şuan belki yarın olurum belki diğer gün diye diye şimdi test sipariş vereceğimAma işte gecikmen yine var yine ve test yapmadan emin olamazsın cnm tabi yinede sen bilirsin sürekli belirti aramak bence insanı daha cok üzüyor
Anladım cnm kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap inşallah hamilesindirYok belirti aramıyorum daha rahatım kramplar regl gecikmesinde de oluyor sadece erteliyorum şuan belki yarın olurum belki diğer gün diye diye şimdi test sipariş vereceğim
İnşallah teşekkür ederimAnladım cnm kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap inşallah hamilesindir![]()
Ay geçen gün ben de rüyamda emzirirken gördüm kendimi hatta oğlum varmış bak sen diyince aklıma geldi kuzum. Hatta ben emzirmekten korkuyodum rüyamdaBenimde 7 gün var takvime göre ısım da 1 derece düştü bgun adet sizlamasi gibi hafif sancım oldu umarım yerleşmedir bu sabahta rüyamda iki göğsümden süt aktığıni gördüm diyorum benm süt hirmnum yüksekmiş demkki bu yüzden hamile kalamamisim 3 aydr umarım bir işarettir bugün umudum yukseldii![]()
Umarım bu rüyalar işsarettir ben oğluma hamile kalmadan öncede görmüştümAy geçen gün ben de rüyamda emzirirken gördüm kendimi hatta oğlum varmış bak sen diyince aklıma geldi kuzum. Hatta ben emzirmekten korkuyodum rüyamda![]()
Bende aslinda bu ay istiyordum takip veya aşılama ama dr biraz geciktirdi 2.ye cagirmak icin bide benim kontroller vardi falan derken anca gittim açıkçası gelecek aya kaldi. Beklemek insani yoruyor bu süreçte aslinda bende bir kere aşılama denerim diye düşünüyorum bakalim.Aynen kuzum bencede bekleme iyi gene senin doktor yapalım demiş ben ağzımla istedim takip iğne ne gerekiyorsa eşime test ne varsa yapalım dedim bana çok erken hazirana kadar illa bekliyceksin dedi hiç bişey yapmadı umarım bende boşuna beklemiyorumdur