- 24 Kasım 2015
- 1.112
- 560
- 123
- 30

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben eylülde evlendim onu bilemezler değil mi?Pearl737 Canım başka doktora gidip 1 yıldır deneyip olmadığını söyle yoksa doktorlar üzerine düşmüyorlar. Biz eşimle ilk evlendiğimiz yıl 1 yıldır deniyoruz olmadı deyip HSG, hormon, spermyogram hepsine baktırmıştık. İsteyince çok aramayız; sıkıntı varsa da şimdiden tedavi görürüz diye. Herşey yolunda tertemiz çıktı. Şaun 2,5 yıldır korunmuyoruz gebelik oluşmadı. Eylülden beri de tedavi görüyoruz sebepsiz infertiliteden dolayı maalesef sonuç yok. Reglimi bekliyorum tüp bebeğe başlayacağım. Bilgin olsun çok geç kalmamanı öneririm.
Merhaba ilk olarak hormon mu bakıldı yoksa hsg mi acaba bi önemi oluyor muPearl737 Canım başka doktora gidip 1 yıldır deneyip olmadığını söyle yoksa doktorlar üzerine düşmüyorlar. Biz eşimle ilk evlendiğimiz yıl 1 yıldır deniyoruz olmadı deyip HSG, hormon, spermyogram hepsine baktırmıştık. İsteyince çok aramayız; sıkıntı varsa da şimdiden tedavi görürüz diye. Herşey yolunda tertemiz çıktı. Şaun 2,5 yıldır korunmuyoruz gebelik oluşmadı. Eylülden beri de tedavi görüyoruz sebepsiz infertiliteden dolayı maalesef sonuç yok. Reglimi bekliyorum tüp bebeğe başlayacağım. Bilgin olsun çok geç kalmamanı öneririm.
Özel hastaneyse bilemezler canım. Bilseler bile fark etmez. Devlette tüp bebek olacağı zaman o önemli. Sen 1 yıldır korunmuyoruz olmuyor de geç. Ne kadar zamandır aktif cinsel hayatın olduğu doktorları ilgilendirmez.Canım ben eylülde evlendim onu bilemezler değil mi?
Hormon bakıldı ilk canım. ama amh değerin 1.71 çıkmıştı 2 yılda 0.57'ye düşmüş.Merhaba ilk olarak hormon mu bakıldı yoksa hsg mi acaba bi önemi oluyor mu
Bana da doktorum hsg ve hormon bakalım dedi de ilk olarak hangisini yaptırmam daha iyi bilmiyorumÖzel hastaneyse bilemezler canım. Bilseler bile fark etmez. Devlette tüp bebek olacağı zaman o önemli. Sen 1 yıldır korunmuyoruz olmuyor de geç. Ne kadar zamandır aktif cinsel hayatın olduğu doktorları ilgilendirmez.
Hormon bakıldı ilk canım. ama amh değerin 1.71 çıkmıştı 2 yılda 0.57'ye düşmüş.
Özel hastaneyse bilemezler canım. Bilseler bile fark etmez. Devlette tüp bebek olacağı zaman o önemli. Sen 1 yıldır korunmuyoruz olmuyor de geç. Ne kadar zamandır aktif cinsel hayatın olduğu doktorları ilgilendirmez.
Hormon bakıldı ilk canım. ama amh değerin 1.71 çıkmıştı 2 yılda 0.57'ye düşmüş.
Prolaktin baktı sadece 31.8 çıktı o daFark etmez canım ikisi farklı şeyler. Önce hormon baktırabilirsin çünkü hormon 2. veya 3. gün bakılıyor. HSG reglden hemen sonra bakılıyor. HAmilelik şüphesi olmaması için
Sağolasın canım hepimiz kavuşalım inşallah :)Tamam öyle yapayım sağ ol canım benim, umarım senin sürecinde çok güzel ilerler kavuşursun bebeğine![]()
Bana da prolaktinle progesteron bakılmadı hiç. Belki tüp bebek sürecinde bakılırProlaktin baktı sadece 31.8 çıktı o da
Ben dün 10 aydır gebelik olmadı diye gittim ilk ona bakmış ve hsg hormon istedi ilk hormonu yaptırayım diyorum hsgler de pahalı baya özele gitmiştim de benBana da prolaktinle progesteron bakılmadı hiç. Belki tüp bebek sürecinde bakılır
Git ver kuzum valla. Ihmal etmemek lazim. Herseye baktirmak lazim. Bende hastanedeyim bakalim insallah bende güzel sonuclar alırım.Ben de yarın dahiliyede kan vericem kuzum inşallah sonuçlarımız iyi çıkar
Canim sen yumurta kalitesi icin takviye kullaniyor musun ? Kullanmani tavsiye ederim eger kullanmiyorsan. Balık yagi da al. Dikkat et bunlara yumurta kaliteni artir elinden geleni yapDün gittim bi yumurta kalmış o da 7 mm Cumartesiye kadar tekrar kullan dedi ama pek umudum kalmadı. O zamana kadar da 15 olacağını sanmıyorum.
Seni üzmek istemem canım ben göremedim daha çok erken bekle test tekrarı yap benceKızlar bat 6 gün var prodoctor marka test. Ben mi görmek istediğim için görüyorum yoksa sizde silik çizgiyi görüyor musunuz?
Eki Görüntüle 3562433
Teşekkür ederimSeni üzmek istemem canım ben göremedim daha çok erken bekle test tekrarı yap bence
Amin kuzum haber ver mutlakaGit ver kuzum valla. Ihmal etmemek lazim. Herseye baktirmak lazim. Bende hastanedeyim bakalim insallah bende güzel sonuclar alırım.
Bende özelde tedavi görüyordum özelde çektirmiştim 2 yıl önce de hsgyi 6.000 tl vermiştim anesteziliBen dün 10 aydır gebelik olmadı diye gittim ilk ona bakmış ve hsg hormon istedi ilk hormonu yaptırayım diyorum hsgler de pahalı baya özele gitmiştim de ben
Doktor birşey söylemedi mi bununla ilgli? çatlamadan kalan ve kiste dönüşen bir kist olabilir. Bu ay bende de var 2,5 cm.Kızlar dün doktora gittim 7si çatlama görmüştüm vajinal usgde rahimde böyle boşluk gördü adetime 5 gün var daha kan <2 çıktı böyle durum yaşayan var mı acaba birşey olsa çıkarmıydı kanda.Eki Görüntüle 3562434