Aşılama denemiş miydin sen canımBen de tüp bebek sürecine başladım kuzum regl olmayı bekliyorum
Hayır doktorum uğraşmayalım dedi kuzumAşılama denemiş miydin sen canım
Hic belli olmaz kuşum. Bir bakarsın tutar. Insallah bebislerimize cabucak kavusuruz. Yol beklemek öyle zor kiYani ben o kadar şanslı bi insan değilim kuzum ya sanmıyorum illa o iğneleri yicem
Canim bazen ilk hafta yumurtlama olabilir. Benim gecen ay öyle oldu. Reglden 4 gun sonra yumurtladim. Erken regl oldum hatta. Yani simdiki akıntınin sebebi yeni yumurtlama yaşama ihtimalin de olabilir, bende regl oncesi de akinti oluyor mesela seninki de oyle birsey de olabilir belki. Her zaman asiri akıntı olmuyor canim. Her ay degisiyor o. Ben erken yumurtladigim ay asiri akıntı yasamamistim mesela.Canım adet tarihim ayın 25 i görünüyor. Yani 8 gün var. İnşallah yumurtlarım bu aralar. İlk defa ilişkilerimiz bu kadar düzenli oldu gün aşırı yaptık şimdiye dek. Adetn ilk 1 haftası test yapmamıştım ama o zaman yumurtlamış olabilir miyi? O dönem hiç akıntım olmamıştı. Yumurtlama öncesi akıntı olması şart mı. Yani akıntı olmadan da yumurtlamış olabilir miyim?
Evet kuzum ya gerçekten öyle. Hayırlısı bakalım. Cumartesi tekrar kontrole gidicem bana adet geciktirici verebilir. Bebek varsa zarar verir ama dimi? Kullanmak istemicem.Hic belli olmaz kuşum. Bir bakarsın tutar. Insallah bebislerimize cabucak kavusuruz. Yol beklemek öyle zor ki
Yani bu bir belirti mi bilmiyorum ama dün akşamdan beri ara ara sol kasığımdan bacağıma sızı gibi bir ağrı varKızlar merhaba benimde ateşim dün 36.5 E düşmüştü regl olucam sandım sabah testte negatif çıkmıştı bugün gecikmenin 2. Günü hala olmadım ateşim 36.7 olmuş yine test mi alıyim
ya ben şu bir yılda şunu deneyimledim. regl gecikmeden belirti aramayın gerçekten ondan sonra üzülüyor insan. ben bu hamilelik beklentisi olmadan önce ne zaman adet olacağımı bilmezdim. hayatımda ilk defa gün hesabına girdim. Bira salmak lazım zor biliyorum ama yapmak lazım.Yani bu bir belirti mi bilmiyorum ama dün akşamdan beri ara ara sol kasığımdan bacağıma sızı gibi bir ağrı var
Evet çok haklısınız açıkçası takılan biri değildim akıştaydım ama bu ay gerçekten saçma sapan şefler yaşadım bi pozitif bir negatif vs reglim gecikince de yine bi acaba mı oldumya ben şu bir yılda şunu deneyimledim. regl gecikmeden belirti aramayın gerçekten ondan sonra üzülüyor insan. ben bu hamilelik beklentisi olmadan önce ne zaman adet olacağımı bilmezdim. hayatımda ilk defa gün hesabına girdim. Bira salmak lazım zor biliyorum ama yapmak lazım.
Anladım canım. Ben adetimden bu yana gün aşırı değerlendirdim hep. Adetin ilk günleri çatlama olmuşsa inşallah tutmuştur. Olmamışsa da inşallah bu aralar pik olurum değerlendiririm. İnşallah burdaki herkes tez vakitte hamile kalır. Allahım nolur bu mübarek ramazan ayı hatrına hepimiz tez vakitte hamile kalalım amiiiin. Artık gerçekten yoruldum. Çevremdeki herkes hamile. Benle beraber benden sonra evlenenler 2. Yi doğuruyo ben daha hamile bile kalamadım. Gerçekten kötü niyetten söylemiyorum rabbim olmayan herkse versin ama bizde biran çnce hamile kalalım. Çünkü çevreden yanlış anlaşılıyor. Hamilelik haberlerini dahi gizliyorlar benden. Halbuki ben onlardan daha çok seviniyorum hamile olmalarına. Allah'ım sen niyetimi duamı bizliyorsun rabbim tez vakitte bu ay içinde bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallahCanim bazen ilk hafta yumurtlama olabilir. Benim gecen ay öyle oldu. Reglden 4 gun sonra yumurtladim. Erken regl oldum hatta. Yani simdiki akıntınin sebebi yeni yumurtlama yaşama ihtimalin de olabilir, bende regl oncesi de akinti oluyor mesela seninki de oyle birsey de olabilir belki. Her zaman asiri akıntı olmuyor canim. Her ay degisiyor o. Ben erken yumurtladigim ay asiri akıntı yasamamistim mesela.
Geciktirici niye veriyor ki bir ay sonra baslarsiniz tedaviye ne olmus sanki canim ya. Ilk defa duyuyorum geciktirici veren dr.daEvet kuzum ya gerçekten öyle. Hayırlısı bakalım. Cumartesi tekrar kontrole gidicem bana adet geciktirici verebilir. Bebek varsa zarar verir ama dimi? Kullanmak istemicem.
Ben de yanlış anlamış olabilirim kuzum valla bilmiyorum hiç sanırım ben uydurdumGeciktirici niye veriyor ki bir ay sonra baslarsiniz tedaviye ne olmus sanki canim ya. Ilk defa duyuyorum geciktirici veren dr.da
Hahaha kız vigiiBen de yanlış anlamış olabilirim kuzum valla bilmiyorum hiç sanırım ben uydurdum
Degerlendirdiysen ilk haftada da icin rahat olsun canim isteAnladım canım. Ben adetimden bu yana gün aşırı değerlendirdim hep. Adetin ilk günleri çatlama olmuşsa inşallah tutmuştur. Olmamışsa da inşallah bu aralar pik olurum değerlendiririm. İnşallah burdaki herkes tez vakitte hamile kalır. Allahım nolur bu mübarek ramazan ayı hatrına hepimiz tez vakitte hamile kalalım amiiiin. Artık gerçekten yoruldum. Çevremdeki herkes hamile. Benle beraber benden sonra evlenenler 2. Yi doğuruyo ben daha hamile bile kalamadım. Gerçekten kötü niyetten söylemiyorum rabbim olmayan herkse versin ama bizde biran çnce hamile kalalım. Çünkü çevreden yanlış anlaşılıyor. Hamilelik haberlerini dahi gizliyorlar benden. Halbuki ben onlardan daha çok seviniyorum hamile olmalarına. Allah'ım sen niyetimi duamı bizliyorsun rabbim tez vakitte bu ay içinde bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallah
Merhaba Kuzu vücut ısısında geceleri artış oluyor muymuşO da regl olmadı hala bekliyor. Bugün 2. Yuma göre regl günü eğer gelmezse akşam test yapacak. Büyük ihtimalle hamileçünkü ısısı yüksek hala. Sen ne zaman test yapacaksın tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?