• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar kafam rahat etsin diye dün kan verdim sonuç negatif. Reglim 19 mart diye hesapladım ama tam emin değilim. Zaten olsaydı az bile olsa çıkardı o yüzden bu ay elendim diyebiliriz artık adeti beklemem lazım. Evanorayla konuşuyoruz hesabını açmak istedi ama giriş yapamıyormuş. Hatırlarsınız doktor kontrolünde yumurtalamasını görmüştü daha sonra ovulasyon testinde 2. Yumurtası var olduğunu görmüştü. Test yapmıştı birkaç gün önce testlerin üçü de silik çizgi verdi ama biri artimed olduğu için güvenemiyor. Reglisi de ilk yumurtlamaya göre gelmedi 2 günlük gecikmesi var normalde zamanında regl olurmuş o yüzden gebelik ihtimali yüksek bence umut var. Hepinize çok selam söyledi bu arada @babylovee Vignette Vignette @Pearl737 @yesilelma13 ve diğer kızlar
Ya bu ay ikimizde çift yumurtlamıştık bende evanora yazıyorum çokmıyor Bende ilk yumurtlamaya göre regl olmadım ikinciye göre bekliyorum 4 . Gün o gecikmenin iki gün önce negatifti testlerim geleydi konuşaydık yaa😁

Back
X