• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Merhaba ovulasyon testi ile takip yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Düzenli ilişki olduğu işin takibini yapmıyordum ama bu ay şöyle bir şey oldu 1-3 mart arası bir kaç damla şeklinde kahverengi lekelenmem oldu. Sonrasında 6 Marta kadar sulu beyaz karışık akıntım oldu. 7-8 martta parça parça yumurta akı kıvamında akıntım oldu sonrasında. Yumurtlama ne zaman olmuştur sizce. Takvim 3 Mart gösteriyordu ama adet olmadım henüz. Bende geç tarihte olduğunu düşünüyorum yumurtlamamın.

Canım adet tarihim ayın 25 i görünüyor. Yani 8 gün var. İnşallah yumurtlarım bu aralar. İlk defa ilişkilerimiz bu kadar düzenli oldu gün aşırı yaptık şimdiye dek. Adetn ilk 1 haftası test yapmamıştım ama o zaman yumurtlamış olabilir miyi? O dönem hiç akıntım olmamıştı. Yumurtlama öncesi akıntı olması şart mı. Yani akıntı olmadan da yumurtlamış olabilir miyim?
Canim bazen ilk hafta yumurtlama olabilir. Benim gecen ay öyle oldu. Reglden 4 gun sonra yumurtladim. Erken regl oldum hatta. Yani simdiki akıntınin sebebi yeni yumurtlama yaşama ihtimalin de olabilir, bende regl oncesi de akinti oluyor mesela seninki de oyle birsey de olabilir belki. Her zaman asiri akıntı olmuyor canim. Her ay degisiyor o. Ben erken yumurtladigim ay asiri akıntı yasamamistim mesela.

Hic belli olmaz kuşum. Bir bakarsın tutar. Insallah bebislerimize cabucak kavusuruz. Yol beklemek öyle zor ki 🥲
Evet kuzum ya gerçekten öyle. Hayırlısı bakalım. Cumartesi tekrar kontrole gidicem bana adet geciktirici verebilir. Bebek varsa zarar verir ama dimi? Kullanmak istemicem.

Kızlar merhaba
28 Şubat regl tarihim di 12 si uygulayama göre yumurtlama gösteriyor akıntım fln da oldu ağrı fln ozmn anladım yumurtlama olduğunu degerledirdik öncesini sonrasını ama dün ki olan ilişkide ağrım oldu kasıklarım da iki gün önceki ilişkide ağrı vs yoktu yerleşme fln bisiy olabilirmi her zmnki gibi normal bı iliskiyfi zorlanma fln olmadı yani beklenen renk 26 Mart 9 gün var regle

Kızlar merhaba benimde ateşim dün 36.5 E düşmüştü regl olucam sandım sabah testte negatif çıkmıştı bugün gecikmenin 2. Günü hala olmadım ateşim 36.7 olmuş yine test mi alıyim

Kızlar merhaba benimde ateşim dün 36.5 E düşmüştü regl olucam sandım sabah testte negatif çıkmıştı bugün gecikmenin 2. Günü hala olmadım ateşim 36.7 olmuş yine test mi alıyim
Yani bu bir belirti mi bilmiyorum ama dün akşamdan beri ara ara sol kasığımdan bacağıma sızı gibi bir ağrı var

Yani bu bir belirti mi bilmiyorum ama dün akşamdan beri ara ara sol kasığımdan bacağıma sızı gibi bir ağrı var
ya ben şu bir yılda şunu deneyimledim. regl gecikmeden belirti aramayın gerçekten ondan sonra üzülüyor insan. ben bu hamilelik beklentisi olmadan önce ne zaman adet olacağımı bilmezdim. hayatımda ilk defa gün hesabına girdim. Bira salmak lazım zor biliyorum ama yapmak lazım.

ya ben şu bir yılda şunu deneyimledim. regl gecikmeden belirti aramayın gerçekten ondan sonra üzülüyor insan. ben bu hamilelik beklentisi olmadan önce ne zaman adet olacağımı bilmezdim. hayatımda ilk defa gün hesabına girdim. Bira salmak lazım zor biliyorum ama yapmak lazım.
Evet çok haklısınız açıkçası takılan biri değildim akıştaydım ama bu ay gerçekten saçma sapan şefler yaşadım bi pozitif bir negatif vs reglim gecikince de yine bi acaba mı oldum

Canim bazen ilk hafta yumurtlama olabilir. Benim gecen ay öyle oldu. Reglden 4 gun sonra yumurtladim. Erken regl oldum hatta. Yani simdiki akıntınin sebebi yeni yumurtlama yaşama ihtimalin de olabilir, bende regl oncesi de akinti oluyor mesela seninki de oyle birsey de olabilir belki. Her zaman asiri akıntı olmuyor canim. Her ay degisiyor o. Ben erken yumurtladigim ay asiri akıntı yasamamistim mesela.
Anladım canım. Ben adetimden bu yana gün aşırı değerlendirdim hep. Adetin ilk günleri çatlama olmuşsa inşallah tutmuştur. Olmamışsa da inşallah bu aralar pik olurum değerlendiririm. İnşallah burdaki herkes tez vakitte hamile kalır. Allahım nolur bu mübarek ramazan ayı hatrına hepimiz tez vakitte hamile kalalım amiiiin. Artık gerçekten yoruldum. Çevremdeki herkes hamile. Benle beraber benden sonra evlenenler 2. Yi doğuruyo ben daha hamile bile kalamadım. Gerçekten kötü niyetten söylemiyorum rabbim olmayan herkse versin ama bizde biran çnce hamile kalalım. Çünkü çevreden yanlış anlaşılıyor. Hamilelik haberlerini dahi gizliyorlar benden. Halbuki ben onlardan daha çok seviniyorum hamile olmalarına. Allah'ım sen niyetimi duamı bizliyorsun rabbim tez vakitte bu ay içinde bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallah

Evet kuzum ya gerçekten öyle. Hayırlısı bakalım. Cumartesi tekrar kontrole gidicem bana adet geciktirici verebilir. Bebek varsa zarar verir ama dimi? Kullanmak istemicem.
Geciktirici niye veriyor ki bir ay sonra baslarsiniz tedaviye ne olmus sanki canim ya. Ilk defa duyuyorum geciktirici veren dr.da

Anladım canım. Ben adetimden bu yana gün aşırı değerlendirdim hep. Adetin ilk günleri çatlama olmuşsa inşallah tutmuştur. Olmamışsa da inşallah bu aralar pik olurum değerlendiririm. İnşallah burdaki herkes tez vakitte hamile kalır. Allahım nolur bu mübarek ramazan ayı hatrına hepimiz tez vakitte hamile kalalım amiiiin. Artık gerçekten yoruldum. Çevremdeki herkes hamile. Benle beraber benden sonra evlenenler 2. Yi doğuruyo ben daha hamile bile kalamadım. Gerçekten kötü niyetten söylemiyorum rabbim olmayan herkse versin ama bizde biran çnce hamile kalalım. Çünkü çevreden yanlış anlaşılıyor. Hamilelik haberlerini dahi gizliyorlar benden. Halbuki ben onlardan daha çok seviniyorum hamile olmalarına. Allah'ım sen niyetimi duamı bizliyorsun rabbim tez vakitte bu ay içinde bekleyen herkes güzel haberler alsın inşallah
Degerlendirdiysen ilk haftada da icin rahat olsun canim iste 😊 inşallah bu denemelerimizde bizlere de nasip olur bebislerimizin gelmesi 🙏 amiiin tüm dualarimiz ortak zaten hep ayni seyi isyiyoruz. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah 🙏
O kadar haklisin ki herkes ya hamile ya ikinciyi doguruyor. Insallah Allahım bize de nasip eder bu duyguları tatmayı. Gercekten insan cok istiyor anne baba olmayi. Evlat kokusu almayi🥲 Allahım olmayan ve isteyen herkese evlat versin inşallah 🙏
Etrafimizdakilerin kimi gizliyor kimi de gözümüze sokuyor. Ne bileyim böyle bizde araftayiz. Allah bizim de kucagimizi evlatlarimizla doldursun kimsenin cocugunda gözümüz yok...

O da regl olmadı hala bekliyor. Bugün 2. Yuma göre regl günü eğer gelmezse akşam test yapacak. Büyük ihtimalle hamile 🥰 çünkü ısısı yüksek hala. Sen ne zaman test yapacaksın tekrar
Merhaba Kuzu vücut ısısında geceleri artış oluyor muymuş 😇

Kızlar bu ay reglim 5 martta bitti. Dün gece rüya gördüm. Hamile olduğumu öğrenip çok seviniyordum. Hatta cinsiyet de erkekti. İçimden test yapmak geçti. Silik bir çizgi var değil mi. Sizce pozitif mi veya bozuk olabilir mi. Ve bu kadar erken sonuç verebilir mi. Nimo markasının erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_7250.webp
    IMG_7250.webp
    12 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_7248.webp
    IMG_7248.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_7244.webp
    IMG_7244.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 19
Slm geçen ay 9şubat kimyasal vardı bu ay 7mart BAT geçen hafta çift çizgi vardı kan vermedim hemen vermeyeyim varsada yükselsin istedim bugün verdim şimdi cikmiş sonuç 4550lerde iyimi sizce

Pik mi sizce? Önceki güne göre hemen nasıl bu kadar koyulaşmış kafam karıştı.
IMG_2009.webp

Back
X