• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Olsun canim 4 veya 5 farketmez. Mesela bize de daha once 3 gün demislerdi bugunku kagitta 5 gün yaziyor, randevu veren dr 4 gün dedi. Ortalik karisik yani. Ama bizde 4 veya 5 gun olacak perhiz galiba.
Yok canim bir sorun yoktu. Normal takviye kullanabilirsin demisti dr.u. canim test sonucunu direkt ordan alabiliyorsunuz yanilmiyorsam 3 günde mi ne cikmisti. Yada ertesi gün mü cikmisti da biz 3 gün sonra aldik oyle birseydi canim enabiza dusmuyordu. Ama galiba simdikiler düşüyor.
Bende bugun 2.gun hirmonlarimi verdim. Nasip kismet insallah hersey yolunda ilerler de bizde kavusuruz bebeklerimize...
ay inşallah inşallah bu mübarek günde, ayda ben inanıyorum olacağına ya,:anneadayı: bizimkide temiz çıkar inş eşim sigara içiyor doktor net bırakman gerek dedi. bakalımm ne olacak , bize de buraya geliip alın dedi ama gidemeyiz izni yok bide uzak yaa il dışına hastane mi yapılır allasen :KK48: neyse bakayım cıkmış mı e nabıza,. İnşallah senin de tertemiz çıkar sonucların geriye takviyelerle bebiş beklemek kalır, Bu arada bir gebenin günlüğü jel ve takviyelerle çok gebe kalan oluyor ya alsak mı

Teşekkür ederim canım bakıcam duruma göre çağırdığı dönemde giderim muhtemelen 🥰🥰
Senin hormon degerlerin nasil cikti kuzum ? Regl iken verdin mi kan
Cektirmedim ama cektirmeyi düşünüyorum kafam milyon 1 sene oldu korunmasiz ilişki olsada gebelik olmadi cektirsem mi diyorum bi ramazan gecsin diyorum tamamlayici sağlik sigortasida karşilamiyormuş sanirim ne kadardir ki ücreti
1 yıldır korunmasizda gebelik olmadiysa zaten hastaneye gidince direkt isterler. Devlete gidersen anestezisiz çekiyorlar ama.
Ozelde de en son 10bin civari diye duymuştum.

Bana yardımcı olabilir misiniz pik olmuş mu acaba ilk defa yapıyorum emin olamadım

Eklentiler

• IMG_51A7E21F-BD27-4B6B-951C-E1C53DAD1EEE.webp
    IMG_51A7E21F-BD27-4B6B-951C-E1C53DAD1EEE.webp
    78 KB · Görüntüleme: 21
Yaaa pozitif misin sennn😍 hadi gözün aydin ne güzel haber 🌸

Cok güzel haber gercekten dediginiz gibi onca zamandan sonra dogal yolla kavusmussaniz hele daha da güzel haber tebrik ederim🙏🌸

Arada gecikmeler olabiliyor canim. Ama zaten 14.gun regl olunuyor catlamadan sonra.

Degerlendir tabii bak sana bir isaret resmen. 5 gün pik kalmis bugun silinmis perhiz bugun bitmis ne guzel iste 😍 esin test mi vermisti canim ?

Benim dr hemen dus alma demisti. 1 2 gun alma alacagin zamanda ayakta al hizlica. Gecmis olsun nasil gecti sonuc ne cikti ?
evet yani galiba öyleyim sevinmeye korkuyorum inşallah düzenli yükselişi bir göreyim o zaman sevinicem :(

1 yıldır korunmasizda gebelik olmadiysa zaten hastaneye gidince direkt isterler. Devlete gidersen anestezisiz çekiyorlar ama.
Verdim canm tsh çok düşük 0,0005 çıktı prolaktin de 70 doktor diğer değerlerin güzel dedi ultrason da temiz çıktı çok şükür sadece bu iki teste yönelik bişiler yapmaya çalışıyorum prolaktin gebeliğe engelmiş öyle dedi inşallah bu ay düşmüştür ve hamileyimdir 🥰🥰

Tam olarak ayını koyulukta değiller c daha koyu o yüzden kafam karıştı dünü değerlendirdim bugünü bırakıp yarını değerlendirsem bilemedim
kurumuş görüntüde daha mı koyu yani ilk görüntüsü var mı, bir de bugun silikleştiyse dün zaten yumurtlama olmuş yani iyi yapmışsın değerlendirerek, benm 4 gündür öyle pikti bugun silikleşti düşün :)))

Oruçlarda olduğu için ne bilim 1 ay daha mi beklesem diyorum herkes erteleyip durmayin diyo ama bilmiyorum yoruldum sanirim artik

ay inşallah inşallah bu mübarek günde, ayda ben inanıyorum olacağına ya,:anneadayı: bizimkide temiz çıkar inş eşim sigara içiyor doktor net bırakman gerek dedi. bakalımm ne olacak , bize de buraya geliip alın dedi ama gidemeyiz izni yok bide uzak yaa il dışına hastane mi yapılır allasen :KK48: neyse bakayım cıkmış mı e nabıza,. İnşallah senin de tertemiz çıkar sonucların geriye takviyelerle bebiş beklemek kalır, Bu arada bir gebenin günlüğü jel ve takviyelerle çok gebe kalan oluyor ya alsak mı
Amiiin amiiinn insallah Allahım nasip eder bize de bu ay hamile kalmayi🙏🌸
Sigara onemli nir faktormus canim ya. Sigara icmese test bile istemeyevekti bizim dr.
Sagol kuzum benim amin insallah sonuclarimiz temiz cikar da hersey yolunda ilerler.
Kuzum ben aldim takviyeler bir gebeden, jel de aldim ama onceki ay kullandim da gecen ay kullanmamistim. Ama bu ay kullancam yeniden jeli insallah faydasi olur 🙏

Verdim canm tsh çok düşük 0,0005 çıktı prolaktin de 70 doktor diğer değerlerin güzel dedi ultrason da temiz çıktı çok şükür sadece bu iki teste yönelik bişiler yapmaya çalışıyorum prolaktin gebeliğe engelmiş öyle dedi inşallah bu ay düşmüştür ve hamileyimdir 🥰🥰
Canim ilac veriyorlar tiroid icin ? Hadi bakalim insallah degerlerin duzelmistir canim 🙏 insallah kavusuruz kuzularimiza...
Oruçlarda olduğu için ne bilim 1 ay daha mi beklesem diyorum herkes erteleyip durmayin diyo ama bilmiyorum yoruldum sanirim artik
Sen bilirsin canim ama erteeledikce ayaklar geri gidiyor. Bende bu ay gitmeyi düşünüyordum ama vazgeciyordum sonra bir anda ertelemekten vazgectim. Cunku ustune gitmedikce bir çözüm varsa da ulasamiyoruz ona.

Canim ilac veriyorlar tiroid icin ? Hadi bakalim insallah degerlerin duzelmistir canim 🙏 insallah kavusuruz kuzularimiza...

Sen bilirsin canim ama erteeledikce ayaklar geri gidiyor. Bende bu ay gitmeyi düşünüyordum ama vazgeciyordum sonra bir anda ertelemekten vazgectim. Cunku ustune gitmedikce bir çözüm varsa da ulasamiyoruz ona.
İnşallah canım ya evet veriyolar ama bana vermediler o ona gönderiyor başından savıyolar dahiliye ye gittim genel cerrahine gönderdi ona gittim bana değil endokrin e gideceksin dedi ona gittim dahiliye sevk yapmadan alamıyoruz dedi öyle rezilim işte 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Kızlar selam. SAT 25 Şubat. 10 Mart’ta ise günde birkaç damla olacak miktarda kahverengi lekelenme başladı. 5 gündür devam ediyor. Sızı şeklinde günlerdir geçmeyen kasık ve bel ağrım da var. Özellikle ayakta durunca şiddetleniyor. Gebelik planım yok. Dkh ile korunuyorum. Yumurtlama döneminde böyle uzun lekelenme ve ağrı yaşayan var mı?

Amiiin amiiinn insallah Allahım nasip eder bize de bu ay hamile kalmayi🙏🌸
Sigara onemli nir faktormus canim ya. Sigara icmese test bile istemeyevekti bizim dr.
Sagol kuzum benim amin insallah sonuclarimiz temiz cikar da hersey yolunda ilerler.
Kuzum ben aldim takviyeler bir gebeden, jel de aldim ama onceki ay kullandim da gecen ay kullanmamistim. Ama bu ay kullancam yeniden jeli insallah faydasi olur 🙏
İnşallah kuzum inşallah 🥰🫂🩷 bende alıcam ya çok kalan var birde biz deneyelim ilk aydan ikinci aydan kalan Çook bana magnezyum ve inovitol önerdi yumurtlamanı destekle dedi bakalım , bu arqda dün gece havuç ve incir yedim korktum kist olursa yumurtalar diye🥹 bence ondan çatladı yumurtam 🐣🙏🏽😍

İnşallah kuzum inşallah 🥰🫂🩷 bende alıcam ya çok kalan var birde biz deneyelim ilk aydan ikinci aydan kalan Çook bana magnezyum ve inovitol önerdi yumurtlamanı destekle dedi bakalım , bu arqda dün gece havuç ve incir yedim korktum kist olursa yumurtalar diye🥹 bence ondan çatladı yumurtam 🐣🙏🏽😍
Sen de kullanmaya devam et bence önümüzdeki ay olacak🫂🩷🐣

Düzensiz döngüde yumurtlama tutturmak çok zor zaten. Bilmeyince hem kaçırıyorsun hem regl tarihin belirsiz oluyor ve test konusunda kafa karışıklığı yaşanıyor. Ovulasyon testi kullanılabilir aslında ama o strese sokar gibi geliyor beni.
Ben bu ay kullanıcam cünkü gerçekten pcos varsa yumurtlama tarihini tutturmak cok zor hemde dr takibi yaptırıcam tekrar

İnşallah canım ya evet veriyolar ama bana vermediler o ona gönderiyor başından savıyolar dahiliye ye gittim genel cerrahine gönderdi ona gittim bana değil endokrin e gideceksin dedi ona gittim dahiliye sevk yapmadan alamıyoruz dedi öyle rezilim işte 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Canim senin dahiliyeye gidip endokrjne kayit actirman lazim zaten. Bu degerlere endokrin bakar. Ihmal etmee. Ilk firsatinda al dahiliyeye randevu da hemen açsın endokrine kayit. Bu isler boyle malesef. Bir cok bolume direkt randevu alinmiyor hep dahiliye açıyor randevuyu. Ilac kullanman lazim senin bir an evvel. Tiroid degeri onemli 💔

Back
X