- 30 Ekim 2024
- 21
- 5
- 1
- 29
Amin inşallah bende test yapsam mı bilemedim karnımda hafif batmalar başladıAllah razı olsun. Rabbim isteyen herkese hayırla versin.
14. Gün canım 18 gün önce catlama olmadı bende. Neyse benim adet geldiCatlama gününden sonra 18 gün mü gecti yani canim. Bende inositol kullandim bu ay benim gecikmem olmadi.
Bence testinizin hatali olma ihtimali var. T cizgisinin net cizgi olmasi lazim. Yenileyin testinizi insallah bu defa daha net pozitif görürsünüz
Hangi marka testleriniz ? Once kan sonra idrarda belli oluyor beta. Kan negatifse testin pozitif olmasi testin hatali oldugunu gosterir sanki üzgünüm
Canim 64 kg ne ki ben senden cok daha fazlayim. Ama tabiki bedenin alistiysa belli bir kg ya o zaman fazla gelmis olabilir. Bide stres altinda olunca duzen bozuluyor canim
iki adet arası en fazla 35 gün olması gerekiyor 36. Gün yaparsanız daha sağlıklı sonuç alabilirsiniz. Rabbim gönlünüze göre versin inşallahAmin inşallah bende test yapsam mı bilemedim karnımda hafif batmalar başladı
Evet ilk silikleşme bugünü değerlendirmem gerekiyor galiba zaten 5 gündür perhizdi ve 5 gündür pikEvet canim ilk siliklesme ise catlama olmus. Hadi gözün aydın
Tebrikler Çok net çizgi. Bence kan verin beta takibine başlayın. Umarım sağlıklı bir gebelik olurTesti yeniledim 2 dk içinde bu sonuç çıktı sanırım hamileyim. SAT 5 ŞUBAT doktora ne zaman gitmeliyim ?
Bu neymiş öyle ya ilk defa duyuyorum gerçekten daha neler çıkaracaklar acaba yani yeni yeni hormonlar mı çıkıyor anlamadım gittiKizlar bu seks hormonu bağlayıcı neymis yaa. Bide hormon testlerine bunu eklemisler. Onceden fsh lh amh e2 prolaktin bakarlardi simdi bir suru deger eklenmis. E bunlar cogaldikca degerler de oynamalar var görüyoruz moraller bozuluyor. Benim bu seks hormonu baglayici düşük cikmis biraz. Total testosteron yüksek cikmis. Vallahi ya hic gitmeyecegiz dr.lara yada gidince boyle hindi gibi düşüncez eve gelip
Spermler 2-5 gün yaşıyor diyorlar olmuş olabilir ama az ihtimal kuzumKızlar ya reglden 3 gün sonra ve yumurtlama gününden 2 gün önce korunmasız değerlendirebildik. Yumurtlama gününü kaçırdık. Yine de ihtimal var mıdır sizce? Düşünmeden edemiyorum bat 25 inde daha çok var
Canim 60 mi ne oyle bisey çıkmış. Ust sınır 50ydi galiba.Testesteron kaç çıkmış canım? Seks hormonu bağlayıcı hiç duymadım öğrenince bizi de aydınlatır mısın
Oldum canim. Dun aksam basladi tamamen. Bende bu ay hormonlarima baktirmayi düşünüyordum bugun de 1.5 gün gibi birsey sayilir aslinda ama napayim haftasonuna geliyordu bende gittim hastaneye. Hem muayene oldum hem hormon baktirdim.İnşallah canım söylerim tabi. Sen regl oldun mu ?
Ya zaten o da cok garip ben bugun hastanede baya bir kilolu kadin gördüm mesela bebegi yeni dogmus daha. Yani kadinin karni degil mesele tüm vucudu kiloluydu. E bize pis şişko diyolar mesela ama kilolu olup doguran bir sürü var. Benim tanidigim 110 kg ile hamile kaldi hatta belkj daha fazla, bide doğuma kadar aldigi kilolar var..Ben eylül ayında doğum kontrol hapını bıraktım belki yumurtlamam daha yeni düzene giriyor olabilir diye düşünüyorum. Kilo olarak benim idealim 57ydi sanki ama bilemiyorum çok zayıf olan pcoslu tanıdığım var mesela ve döngüleri çok uzun 3-4 ay regl görmediği oluyor ve ona rağmen tedavisiz şekilde 2. Bebeğine hamile
Canım bende bugün hsg ye girdim bisey demediler bana. Sadece iliski 2 gun yasak. Duş bence alinir vajina icine su girmedikten sonra sorun olmaz diye dusunuyorum.Kizlar bişey sormak istiyorum hsgden hemen sonra duş alabiliyormuyuz
Ben bir iki sosyal medyadaki dr.larda görmüştüm de bu neymis deyip gecmistim. Bugun bana da bakilinca bide siz sorunca az arastirdim da, düşüklüğü pcos, obezite, insülin gibi seylere sebep oluyormus. Fazlalığı da obezite, gebe kalamama,zayiflik ve karaciger hastaligina sebep olabiliyormus.Aaa o ne kız ilk defa duydum seks hormonu bağlayıcı testosteronu bilşyorum ama diğerini ilk kez duydum
Ay sorma yaa. Zaten sanki bakilan hormonlarimiz sorunsuz cikiyor da bide bunlara bakiyorlar iyice kafalar karisiyor.. uste de yazdim da özetle, foto da ekleyeyim okumak isterseniz.Bu neymiş öyle ya ilk defa duyuyorum gerçekten daha neler çıkaracaklar acaba yani yeni yeni hormonlar mı çıkıyor anlamadım gitti
Yaaa pozitif misin sennnselam kızlar sat:14 şubat bat:14 mat 13.gün beta değeri sonucu 102. geçen aydan bir kimyasalım olmuştu inşallah bu ay sağlıkla ilerler beta
Cok güzel haber gercekten dediginiz gibi onca zamandan sonra dogal yolla kavusmussaniz hele daha da güzel haber tebrik ederimTesti yeniledim 2 dk içinde bu sonuç çıktı sanırım hamileyim. SAT 5 ŞUBAT doktora ne zaman gitmeliyim ?
Arada gecikmeler olabiliyor canim. Ama zaten 14.gun regl olunuyor catlamadan sonra.14. Gün canım 18 gün önce catlama olmadı bende. Neyse benim adet geldi4 gün naza çekti kendini
Degerlendir tabii bak sana bir isaret resmen. 5 gün pik kalmis bugun silinmis perhiz bugun bitmis ne guzel isteEvet ilk silikleşme bugünü değerlendirmem gerekiyor galiba zaten 5 gündür perhizdi ve 5 gündür pik
Benim dr hemen dus alma demisti. 1 2 gun alma alacagin zamanda ayakta al hizlica. Gecmis olsun nasil gecti sonuc ne cikti ?Kizlar bişey sormak istiyorum hsgden hemen sonra duş alabiliyormuyuz
evet dün hem eşim spermiogram testi verdi canım bana da detaylı ultrasonla bakıldı , gerçekten allahtan böyle oldu ilk defa yumurtlamam bu kadar geç ve uzun sürdü garip :))Degerlendir tabii bak sana bir isaret resmen. 5 gün pik kalmis bugun silinmis perhiz bugun bitmis ne guzel isteesin test mi vermisti canim ?
Kac gün perhiz dediler canim ? Kac günlük perhiz uyguladi esin yani ? Dr bizden de istedi 1 yılı gecmis test vereli bir daha bakalim dedi.evet dün hem eşim spermiogram testi verdi canım bana da detaylı ultrasonla bakıldı , gerçekten allahtan böyle oldu ilk defa yumurtlamam bu kadar geç ve uzun sürdü garip :))
hayırlı olsunn sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere kuşumselam kızlar sat:14 şubat bat:14 mat 13.gün beta değeri sonucu 102. geçen aydan bir kimyasalım olmuştu inşallah bu ay sağlıkla ilerler beta
işte 5 gün dedi ama perhize başladığımız gün yumurtlamam pik oldu ve o günü değerlendirdim bendeKac gün perhiz dediler canim ? Kac günlük perhiz uyguladi esin yani ? Dr bizden de istedi 1 yılı gecmis test vereli bir daha bakalim dedi.
Az kalsin benden de hsg isteyecekti de neyseki tamam daha yeniymis dedi.
Olsun canim 4 veya 5 farketmez. Mesela bize de daha once 3 gün demislerdi bugunku kagitta 5 gün yaziyor, randevu veren dr 4 gün dedi. Ortalik karisik yani. Ama bizde 4 veya 5 gun olacak perhiz galiba.işte 5 gün dedi ama perhize başladığımız gün yumurtlamam pik oldu ve o günü değerlendirdim bende4 gün perhiz oldu yani. ay hsg benden istememiş meğer bende o sanmıştım heveslenmiştim keşke bakılsaydı hsg ile ya. reglinin 2. günü hormon ver dedi işte bi o kaldı bide eşimin sonucu kaç günde cıkar nereden bakıcaz acaba. senin eşinin ilk test sonucu neydi kuzu sorun var mıydı
Teşekkür ederim canım bakıcam duruma göre çağırdığı dönemde giderim muhtemelenCanim ben kullanmadim o bitkiyi bilmiyorum o nedenle.
Hormonlar icin normalde 2 veya 3.gun iyi canim ama doktorun daha erken cagirdiysa bilemedim
Cektirmedim ama cektirmeyi düşünüyorum kafam milyon 1 sene oldu korunmasiz ilişki olsada gebelik olmadi cektirsem mi diyorum bi ramazan gecsin diyorum tamamlayici sağlik sigortasida karşilamiyormuş sanirim ne kadardir ki ücretiYaaa pozitif misin sennnhadi gözün aydin ne güzel haber
Cok güzel haber gercekten dediginiz gibi onca zamandan sonra dogal yolla kavusmussaniz hele daha da güzel haber tebrik ederim
Arada gecikmeler olabiliyor canim. Ama zaten 14.gun regl olunuyor catlamadan sonra.
Degerlendir tabii bak sana bir isaret resmen. 5 gün pik kalmis bugun silinmis perhiz bugun bitmis ne guzel isteesin test mi vermisti canim ?
Benim dr hemen dus alma demisti. 1 2 gun alma alacagin zamanda ayakta al hizlica. Gecmis olsun nasil gecti sonuc ne cikti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?