2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

14. Gün canım 18 gün önce catlama olmadı bende. Neyse benim adet geldi 4 gün naza çekti kendini

Bu neymiş öyle ya ilk defa duyuyorum gerçekten daha neler çıkaracaklar acaba yani yeni yeni hormonlar mı çıkıyor anlamadım gitti

Kızlar ya reglden 3 gün sonra ve yumurtlama gününden 2 gün önce korunmasız değerlendirebildik. Yumurtlama gününü kaçırdık. Yine de ihtimal var mıdır sizce? Düşünmeden edemiyorum bat 25 inde daha çok var

Spermler 2-5 gün yaşıyor diyorlar olmuş olabilir ama az ihtimal kuzum

Testesteron kaç çıkmış canım? Seks hormonu bağlayıcı hiç duymadım öğrenince bizi de aydınlatır mısın
Canim 60 mi ne oyle bisey çıkmış. Ust sınır 50ydi galiba.
İnşallah canım söylerim tabi. Sen regl oldun mu ?
Oldum canim. Dun aksam basladi tamamen. Bende bu ay hormonlarima baktirmayi düşünüyordum bugun de 1.5 gün gibi birsey sayilir aslinda ama napayim haftasonuna geliyordu bende gittim hastaneye. Hem muayene oldum hem hormon baktirdim.
Ya zaten o da cok garip ben bugun hastanede baya bir kilolu kadin gördüm mesela bebegi yeni dogmus daha. Yani kadinin karni degil mesele tüm vucudu kiloluydu. E bize pis şişko diyolar mesela ama kilolu olup doguran bir sürü var. Benim tanidigim 110 kg ile hamile kaldi hatta belkj daha fazla, bide doğuma kadar aldigi kilolar var..
Bide dedigin grup var, zayif regli duzensiz pcosu var ama hamile. Bu pcos isi tamamen bir bahane. Bana kürtajdan sonra kac dr dedi pcos gebelige engel dedil bunu ogrendin bak artik hastalara anlatamiyoruz diye. Diycektim bize ogreten de sizin meslektaslariniz ama diye...

Aaa o ne kız ilk defa duydum seks hormonu bağlayıcı testosteronu bilşyorum ama diğerini ilk kez duydum
Ben bir iki sosyal medyadaki dr.larda görmüştüm de bu neymis deyip gecmistim. Bugun bana da bakilinca bide siz sorunca az arastirdim da, düşüklüğü pcos, obezite, insülin gibi seylere sebep oluyormus. Fazlalığı da obezite, gebe kalamama,zayiflik ve karaciger hastaligina sebep olabiliyormus.
Bu neymiş öyle ya ilk defa duyuyorum gerçekten daha neler çıkaracaklar acaba yani yeni yeni hormonlar mı çıkıyor anlamadım gitti
Ay sorma yaa. Zaten sanki bakilan hormonlarimiz sorunsuz cikiyor da bide bunlara bakiyorlar iyice kafalar karisiyor.. uste de yazdim da özetle, foto da ekleyeyim okumak isterseniz.
Degisik bir hormonmus kisaltmasi da SHBG imis.

Eklentiler

• Screenshot_20250314-153153_Chrome.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot_20250314-153816_Chrome.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 21
selam kızlar sat:14 şubat bat:14 mat 13.gün beta değeri sonucu 102. geçen aydan bir kimyasalım olmuştu inşallah bu ay sağlıkla ilerler beta
Yaaa pozitif misin sennn hadi gözün aydin ne güzel haber
Testi yeniledim 2 dk içinde bu sonuç çıktı sanırım hamileyim. SAT 5 ŞUBAT doktora ne zaman gitmeliyim ?
Cok güzel haber gercekten dediginiz gibi onca zamandan sonra dogal yolla kavusmussaniz hele daha da güzel haber tebrik ederim
14. Gün canım 18 gün önce catlama olmadı bende. Neyse benim adet geldi 4 gün naza çekti kendini
Arada gecikmeler olabiliyor canim. Ama zaten 14.gun regl olunuyor catlamadan sonra.
Evet ilk silikleşme bugünü değerlendirmem gerekiyor galiba zaten 5 gündür perhizdi ve 5 gündür pik
Degerlendir tabii bak sana bir isaret resmen. 5 gün pik kalmis bugun silinmis perhiz bugun bitmis ne guzel iste esin test mi vermisti canim ?
Kizlar bişey sormak istiyorum hsgden hemen sonra duş alabiliyormuyuz
Benim dr hemen dus alma demisti. 1 2 gun alma alacagin zamanda ayakta al hizlica. Gecmis olsun nasil gecti sonuc ne cikti ?

Degerlendir tabii bak sana bir isaret resmen. 5 gün pik kalmis bugun silinmis perhiz bugun bitmis ne guzel iste esin test mi vermisti canim ?
evet dün hem eşim spermiogram testi verdi canım bana da detaylı ultrasonla bakıldı , gerçekten allahtan böyle oldu ilk defa yumurtlamam bu kadar geç ve uzun sürdü garip :))

evet dün hem eşim spermiogram testi verdi canım bana da detaylı ultrasonla bakıldı , gerçekten allahtan böyle oldu ilk defa yumurtlamam bu kadar geç ve uzun sürdü garip :))
Kac gün perhiz dediler canim ? Kac günlük perhiz uyguladi esin yani ? Dr bizden de istedi 1 yılı gecmis test vereli bir daha bakalim dedi.
Az kalsin benden de hsg isteyecekti de neyseki tamam daha yeniymis dedi.

Kac gün perhiz dediler canim ? Kac günlük perhiz uyguladi esin yani ? Dr bizden de istedi 1 yılı gecmis test vereli bir daha bakalim dedi.
Az kalsin benden de hsg isteyecekti de neyseki tamam daha yeniymis dedi.
işte 5 gün dedi ama perhize başladığımız gün yumurtlamam pik oldu ve o günü değerlendirdim bende 4 gün perhiz oldu yani. ay hsg benden istememiş meğer bende o sanmıştım heveslenmiştim keşke bakılsaydı hsg ile ya. reglinin 2. günü hormon ver dedi işte bi o kaldı bide eşimin sonucu kaç günde cıkar nereden bakıcaz acaba. senin eşinin ilk test sonucu neydi kuzu sorun var mıydı

Olsun canim 4 veya 5 farketmez. Mesela bize de daha once 3 gün demislerdi bugunku kagitta 5 gün yaziyor, randevu veren dr 4 gün dedi. Ortalik karisik yani. Ama bizde 4 veya 5 gun olacak perhiz galiba.
Yok canim bir sorun yoktu. Normal takviye kullanabilirsin demisti dr.u. canim test sonucunu direkt ordan alabiliyorsunuz yanilmiyorsam 3 günde mi ne cikmisti. Yada ertesi gün mü cikmisti da biz 3 gün sonra aldik oyle birseydi canim enabiza dusmuyordu. Ama galiba simdikiler düşüyor.
Bende bugun 2.gun hirmonlarimi verdim. Nasip kismet insallah hersey yolunda ilerler de bizde kavusuruz bebeklerimize...

Cektirmedim ama cektirmeyi düşünüyorum kafam milyon 1 sene oldu korunmasiz ilişki olsada gebelik olmadi cektirsem mi diyorum bi ramazan gecsin diyorum tamamlayici sağlik sigortasida karşilamiyormuş sanirim ne kadardir ki ücreti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…