Canim varsa erken gebelik testin yap bari. Filmde bebek varsa zarar görürEvet ama doktor istemedi ki demekki alttan bakılandan değil ya ay kafam karıştı gittipim doktor tüp bebek alanında uzman ve progesteron amh falan da baktı işte rahim filmi için de dıra verdi o da yarına, sordum herhangi bişey yaptırmam gerekiyor mu diye hayır dedi
İnşallah inşallah ummadığımız anda olacak inanıyorum
Bende sabretsem çok iyi olacak ama evde test var tutamıyorum kendimi daha öoookkk var adeteBen bu ay bir de yumurtlamam çok sonra oldu. Büyük ihtimalle reglim de baya gecikecek. 1 hafta daha sabretmem gerekiyor test için
2 hafta önce gitmiştim o gün vermişlerdi randevuyu 13 marta, bide reglden 7 gün önce progesteron baktır demişti dün baktırdım ona da ama ben ayın 9undan beri ovulasyonda pik görüyorum işte kafam çorba oldu neyse yarın ola hayrola inşallah haber ederim buraya daCanim varsa erken gebelik testin yap bari. Filmde bebek varsa zarar görür
Rahim filmi hemen ertesi gün cekilen birsey pek olmuyor canim ama. Alla alla garip. Ozele mi gittin
Amin canim aminn. Olsun yeter ki.. saglikla olsun
İnşallah yaa her isteyene nasip olsun çok beklemesin gerçekten çok zor bir süreçBosver belirtin olmasin , benim bir dünya belirtim vardi bak ustte yazdım. Ama bugun pembe akintim geldi. Yani belirti yasamamak hic degilse psikolojik olarak insani hevese itmiyor. Belirti olunca hevesle bekliyorsun sonra da benim gibi çakılıyorsun yere bir anda... insallah pozitif olursun
Ya bişey sorcam benim bugün adetimin 17. Günü hala pik göremedim. Ve son 2-3 gündür tam silikleşti. Akıntılarımda 2 gündür azar azar başladı. Bu yumurtlama belirtisi mi ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Bu ay ilk defa düzenli ovulasyon testi yapıyorum. Ama adetim 10. Gününde felan başladım. Adetin ilk günleri çatlama olmadığına eminim sizce ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Lütfen bilgi verin gerçekten kafayı yicem bu testlerleAtsana resimlerini balım bi.
Kız gergin vigii hemen ne sinirleniyorsun. Dur bi sakin. Benimde pik olmadan önce bi siliklesti. Sonra birden pik oldu.
Anladim canim muhtemelen bildigimiz rahim filmi yani, ama beta bakmadan yapilmiyor bu genelde ona sasirdim. Bence de yap canim test2 hafta önce gitmiştim o gün vermişlerdi randevuyu 13 marta, bide reglden 7 gün önce progesteron baktır demişti dün baktırdım ona da ama ben ayın 9undan beri ovulasyonda pik görüyorum işte kafam çorba oldu neyse yarın ola hayrola inşallah haber ederim buraya dasabah test alıp yapıcam evde test yok bu arada
Aminnn aminnnnİnşallah yaa her isteyene nasip olsun çok beklemesin gerçekten çok zor bir süreç
Ben bu ay 20.gun pik gördüm oncelikle onu soyleyeyim. Hala pik görme sansin var. Akintilar yeni basladiysa teste devam pik gelmesi yakindadir.Ya bişey sorcam benim bugün adetimin 17. Günü hala pik göremedim. Ve son 2-3 gündür tam silikleşti. Akıntılarımda 2 gündür azar azar başladı. Bu yumurtlama belirtisi mi ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Bu ay ilk defa düzenli ovulasyon testi yapıyorum. Ama adetim 10. Gününde felan başladım. Adetin ilk günleri çatlama olmadığına eminim sizce ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Lütfen bilgi verin gerçekten kafayı yicem bu testlerle
Ya bişey sorcam benim bugün adetimin 17. Günü hala pik göremedim. Ve son 2-3 gündür tam silikleşti. Akıntılarımda 2 gündür azar azar başladı. Bu yumurtlama belirtisi mi ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Bu ay ilk defa düzenli ovulasyon testi yapıyorum. Ama adetim 10. Gününde felan başladım. Adetin ilk günleri çatlama olmadığına eminim sizce ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Lütfen bilgi verin gerçekten kafayı yicem bu testler
Adet sonrası ilk hafta pik olmadığıma eminim. Sıfır akıntı sıfır belirti. Ama değerlendirdim yine de adetimden hemen sonra 1 gün dolu 1 gün boş ilişki oldu. Yani ilk hafta pik olsa bile bi ihtimal tutmuştur inşallah. Benim bugün 17. Günümdü ve akıntılarım bu 2-3 gündür başlafı fakat yoğun değil çok az sümüksü sarı akıntım oluyo. İnşallah piki görürüm. Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.Anladim canim muhtemelen bildigimiz rahim filmi yani, ama beta bakmadan yapilmiyor bu genelde ona sasirdim. Bence de yap canim testhaber edersin.
Aminnn aminnnninsallah Allahım kimsenin kucagini bos bırakmasın
Ben bu ay 20.gun pik gördüm oncelikle onu soyleyeyim. Hala pik görme sansin var. Akintilar yeni basladiysa teste devam pik gelmesi yakindadir.
Ama gec test yapmaya baslamissin erken yumurtladiysan reglden hemen sonra muhtemelen kacirmis da olabilirsin piki. BurdaVignette ye de cok dedim bunu sonra ogrendi ki gercekten dedigim olmus reglden hemen sonra yumurtlamis. Bu da bir ihtimal. Ama akinti yeni basladiysa pik yeni olacaktir devam etmelisin teste
Yok canım pcos değilim. Her ay düüzenli adet olurumPcos var mı
Rica ederim.ne demekAdet sonrası ilk hafta pik olmadığıma eminim. Sıfır akıntı sıfır belirti. Ama değerlendirdim yine de adetimden hemen sonra 1 gün dolu 1 gün boş ilişki oldu. Yani ilk hafta pik olsa bile bi ihtimal tutmuştur inşallah. Benim bugün 17. Günümdü ve akıntılarım bu 2-3 gündür başlafı fakat yoğun değil çok az sümüksü sarı akıntım oluyo. İnşallah piki görürüm. Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin için.
Bugün bel ağrısı yaşadım akşama kadar resmen belim koptu hala daha ağrıyor. Meraktan ölüyorum günler de çok yavaş geçiyorBende sabretsem çok iyi olacak ama evde test var tutamıyorum kendimi daha öoookkk var adete
Evet canım yapmaya devam et. Benimde aynısı oldu hatta sormuştum burada. Tam koyulasacak derken tekrar siliklesmisti. 4 5 gün sonra bir anda pik oldu.Ya bişey sorcam benim bugün adetimin 17. Günü hala pik göremedim. Ve son 2-3 gündür tam silikleşti. Akıntılarımda 2 gündür azar azar başladı. Bu yumurtlama belirtisi mi ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Bu ay ilk defa düzenli ovulasyon testi yapıyorum. Ama adetim 10. Gününde felan başladım. Adetin ilk günleri çatlama olmadığına eminim sizce ilerleyen günlerde piki görür müyüm? Lütfen bilgi verin gerçekten kafayı yicem bu testlerle
Aman yapmıcam ya saldım kuzum ben nolursa olsun uğraşamıcam.Atsana resimlerini balım bi.
Kız gergin vigii hemen ne sinirleniyorsun. Dur bi sakin. Benimde pik olmadan önce bi siliklesti. Sonra birden pik oldu.
O zaman tam salman lazim. Yarım salmakla olmazAman yapmıcam ya saldım kuzum ben nolursa olsun uğraşamıcam.
Bebekten de testten de seksten de nefret ettim. Kusasım geliyor. Çok özlüyorum korunduğum hayatımıO zaman tam salman lazim. Yarım salmakla olmazo zaman akisa birak test dusunme 2 3 gune bir degerlendir gerisi artık sansina anliyorum seni insanın üstüne üstüne geliyor birseyler sanki
Benimde kaşığım belim ve bacaklarım çok ağrıyor ama bence benim yok yaBugün bel ağrısı yaşadım akşama kadar resmen belim koptu hala daha ağrıyor. Meraktan ölüyorum günler de çok yavaş geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?