2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Bebekten de testten de seksten de nefret ettim. Kusasım geliyor. Çok özlüyorum korunduğum hayatımı
Sizi çok iyi anlıyorum bu ay da tutmasa anama giderim bir süre onda kalırım. Kocamın yüzünü uzun süre görmek istemiyorum:) şaka bi yana da az ayrı kalmak kafa toplamak iyi gelecek.

Rica ederim.ne demek
Reglden sonra pik olmadigina eminsen, simdi de akintilar çoğaldıysa test yapmaya devam etmeni tavsiye ederim. Yumurtlama olmak üzere muhtemelen.
Hadi inşallah canım. İş yerinde olduğum için belirli saatlerde test yapamıyorum. O yüzden günde 2 defa test yapıyorum. 1 işte yapıyorum 1 de eve gidince yapıyorum yumurtlamayı kaçırmamak için.
Eğer adetten sonraki ilk hafta yumurtlamam Olduysa gün aşırı birliktelikten tutar mı sence canım rabbim bu ramazan ayı hürmetine hepimize hayırlısıyla kolaylığıyla bu ay hamile kalmayı nasip eder inşallah. Bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah

Amiiin canim benim aminnn inşallah Allahım kabul etsin duani, hepimiz ayni dualarla birbirimize duacıyız insallah nasip olur bu ay o müjdeli haberi almak
Canim zaten gün aşırı birliktelik oneriyorlar hep üst uste yapmayin diyorlar. O yuzden reglden sonra yumurtladiysan gun asiri degerlendirme ile tabi tutabilir

Evet değerlendirdim hala da o şekilde değerlendiriyorum inşallah tutmuştur. Allahım sen duy sesimizi. Bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah

Anladim canim muhtemelen bildigimiz rahim filmi yani, ama beta bakmadan yapilmiyor bu genelde ona sasirdim. Bence de yap canim test haber edersin.

Aminnn aminnnn insallah Allahım kimsenin kucagini bos bırakmasın
Kuzular merhaba doktordan geldim, rahim filmi değilmiş transvajinal ultrasonmuş alttan detaylı ultrason cekildi yani, yumurtlama döneminde olduğumu ve sürekli pik olduğunu söyledim bu sabahki ovu testi yine pikti 4. Pik günü yani. Evet dedi 16 tane yumurta oluşmuş dedi 11-18-8 mm gibi sayılar söyledi pek anlamadım reglin 2. Günü hormon baktırıcam tekrar gidicem, eşimde bugün sperm testi verdi pzrtsi çıkacakmış sonucu. raporlarla beraber gidicez ona göre tedaviye başlayalım denildi hadi bakalım hayırlısıyla inşallah

Kızlar lütfen bana da yardımcı olur musunuz içim hiç rahat değil. Son adet tarihim 31 ocak hala adet olmadım 8 martta kan testim negatif gelince tarlusal kullanmaya başladım 11 martta tekrardan test yapıldı o da negatif çıktı 11 martta öğlen bir defalık kahverengi lekelenmem oldu hemen kesildi. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mı? son 2 ilacım kaldı içmeye korkuyorum

Çok çok güzel yazmışsınız

Bende bu ay ile birlikte,kafaya takmamayı öğreneceğim.Ovulasyon testi yapmıyorum,günlere bakmıyorum,sadece takviyemi alıyorum onu da başta sağlık için içiyorum umuyorum beklemediğimiz bi anda bizi bulucak buna inanıyorum

Bak yumurtan fazlaymis. Hadi bakalim devam et degerlendirmeye belki birisi tutar. Minik yumurtalar o ay atilmayabiliyor bildigim kadariyla.
Ultrasonda nelere bakildi peki ? Detayli usg ne oluyormus ki

Test günü ne zaman benim bugün 14.günüm
Ovulasyon testi için soruyorsanız 6-7 martta pik gördüm 8 martta çatlama gördüm tam 14. Gün pik oldu yani. adetim 22-23 Mart gibi daha 10 gün var ama zaman geçmiyor. Çok umutlu değilim benim 1 yılı geçkin süredir olmuyor yine bir umudum yok 1 yılın sonunda ilk defa test yaparak takip ettim sadece onun heyecanı var içimde bir umut işte ya tuttuysa bu sefer düşüncesini de aklımdan atamıyorum inşallah hepimize güzel haberler gelir birlikte seviniriz. Sizin adetiniz ne zaman? İlk çocuk mu? Ovulasyon Testi yaptınız mı?

Merhaba Freely kaset testleri yaptınız mi yalancı pozitif çıkardığı bende internetten aldım ama yorumlarda yalancı pozitif çıkardığı yaziyordu

Benim bugün adet günüm karnımda gaz gibi ağrım var ama olmadım daha ilk çocuğum ben yumurta takibi yaptırdım 19mm de iğne oldum bugün 14.günü iğnenin bekliyorum umarım olmam

Bak yumurtan fazlaymis. Hadi bakalim devam et degerlendirmeye belki birisi tutar. Minik yumurtalar o ay atilmayabiliyor bildigim kadariyla.
Ultrasonda nelere bakildi peki ? Detayli usg ne oluyormus ki
Rahim kalınlığı ve yumurtalıklara bakıldı sanırsam ya sonuca bir türlü erişemedim bende , hala çatlama olmadı demekki bugun havuç ve incir yicem bakalımm. Doppler usg diye geçiyor aslında benle beraber gebe birisini de aldı hatta sanırım detaylı bakıyor bebeğin kafasını vs söyledi cünkü içimden Allahım herkesee nasip et dedim

Benim bugün adet günüm karnımda gaz gibi ağrım var ama olmadım daha ilk çocuğum ben yumurta takibi yaptırdım 19mm de iğne oldum bugün 14.günü iğnenin bekliyorum umarım olmam
Nasıl dayanıyorsunuz bir test yapın öyleyse ben günü gelmeden test yapmayı düşünüyorum sizin gününüz gelmiş

Nasıl dayanıyorsunuz bir test yapın öyleyse ben günü gelmeden test yapmayı düşünüyorum sizin gününüz gelmiş
Ben zaten iki defa kan testi yaptırdım ama negatif çıktı yine de hala adet olmayınca acaba diyorum sadece. En sağlıklısı adet gününüz geçince yapmak umarım gönlünüzce olur

Ya aminnn.. insallah Allahım isteyen herkese nasip eder o güzel anlari yaşamayı
Evlatlarimiza saglikla kavusalim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…