2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ben zaten iki defa kan testi yaptırdım ama negatif çıktı yine de hala adet olmayınca acaba diyorum sadece. En sağlıklısı adet gününüz geçince yapmak umarım gönlünüzce olur
Hııı kan testiyle baktırdını
Ben zaten iki defa kan testi yaptırdım ama negatif çıktı yine de hala adet olmayınca acaba diyorum sadece. En sağlıklısı adet gününüz geçince yapmak umarım gönlünüzce olur
ne zaman verdiniz kanları peki

Kızlar merhaba benim sat 23 Şubat adet döngümün 17. Günü pembe lekelenme yaşadım o gün sadece nokta nokta geldi. Ertesi gün biraz arttı pede geldi gece olana kadar bugün 19. Gün ve rengi kahverengine döndü. Ben 3 ay letu ve ovitrelle ile tedavi gördüm olumsuz sonuçlanınca ramazanda ara verdim. Sizce onunla mı alakalıdır? Yaşayan var mı böyle bir şey ben anlam veremedim

Merhaba kızlar. Benim yumurtlamam 9 martta oldu ovülasyon testide yapmıştım ama zaten o gün belirgin bir şekilde kasık ağrımda oldu. Ama yumurtlamadan sonra o gün kadar olmasada kasık ağrılarım devam ediyor. Sizce kist bişey mi var, nedeni bilen yada aranızda böyle bir durum yaşayan var mı. 3 ay önce muayene olduğumda kist benzeri bişey çıkmadı

E evle19 bence dr.randevusu alabilirsin. Eger yumurtlama tarihini biliyorsan belki gec yumurtlamis olabilir misin ? Istersen gidip bir kan verebilirsin. Yani hersey olabilir bebek de olabilir gecikmis sökülmüyor da olabilir. Muayene olabilirsin

Bu ay benim baya kasık agrilarim oldu. Yumurtlamadan sonra ozellikle 5 6 .günlerde. ama regl oldum bugun. Yani bu saydiklarin regl belirtisi de gebelik belirtisi de.
Birde her ay catlamayan yumurtanin kiste dönme ihtimali var. Reglle atılıyor zaten. Kist vs olcagini da sanmam.

Canim naptin nasilsin?
Bence regl olana kadar bekle o zaman gidersin hem Prolaktin de kontrol ettirirsin diger hormonlara da baktirirsin

Merhaba kızlar bende 3 martta hgs rahim filmi çekildim 2 gün sonra ilişkiye başladım takvimlere göre tam yumurtlama başladığı ilk gündü be o günden beri test yaptım ama hep silik çıktı zaman geçtikçe koyulaştı bakabilir misiniz rica etsem sizce yumurtlama olmuş mu çok teşekkür ederim şimdiden cevaplar için ilk yaptığımda çıkanı tekli olarak ekledim test yaptıktan çok sonra koyulaşma oldu böyle

Eklentiler

• C3D86A1D-0CE5-49A2-B9F3-9FAA60F7E8EC.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 32
  • C1C0B4D6-A6A8-46F0-8B57-0273E50C4416.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba 27 şubatta adet gördüm 29 günde bir adet oluyorum 11 martta yumurtlama akıntısı görünce test yapıyım dedim testi yorunlar mısınız ilk defa yapıyprum sanırım daha pik değil

Eklentiler

• IMG_9123.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 31

Normalde yumurtlama döneminde oluyor sonra geçiyor aslında. Eskiden ne yumurtlama nede adetten önce kasık ağrılarım yoktu, bebek planladıktan sonra yumurtlama döneminde ve adetten önce olmaya başladı. Bilmiyorum belki öncesinde de vardı ama farkında değildim. Gebelik olması isterim tabi ama 4 günde bu kadar erken belirti vermez oda

Bende pek tecrübeli sayılmam ama 10. Test pik gibi görünüyor

Yerlesme belirtileri bazen erken hissediliyor bazi kişilerde. Bide korunmayi biraktiktan sonra haliyle rahmimize bir sperm girisi oluyor. O da agri sızı yapiyor bence. Bende ilk korunmayi birakinca mesela regl döngüm değişmişti. Gerci neyle korunuyordun bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…