Yok canım reglim çok gecikmişti 41. Gün olmuştum belki onu hatırladın. İdrar testinde net çizgi görmeden kan vermesem mi diyorumKuzum bence yarın sabah sen bi kan ver. Burda çıkan kanda kesin çıkar. Senin geçen ay kimyasal mı olmuştu sanki yoksa idrarda çıkıp kanda mı çıkmamıştı?
İftara doğru tekrar test yapabilirim çünkü bu fotoğrafını attığım çok fazla sıvı alımından sonra yapmıştımHaber ver bize de oynadığın fotoğrafta daha net belli
O zaman pazartesiyi bekle. Bat ne zaman?Yok canım reglim çok gecikmişti 41. Gün olmuştum belki onu hatırladın. İdrar testinde net çizgi görmeden kan vermesem mi diyorum
Takvime göre 15 mart hesapladı ama pcosum var ovulasyon testiyle takip etmedim. 5 martta yumurtlama belirtilerim oldu o yüzden belirsiz canım 15-19 arası beklerim regliO zaman pazartesiyi bekle. Bat ne zaman?
Dayanabilirsen cuma ya da pazartesiyi bekle kuzum o zaman ama ben muhtemelen hemen verirdimTakvime göre 15 mart hesapladı ama pcosum var ovulasyon testiyle takip etmedim. 5 martta yumurtlama belirtilerim oldu o yüzden belirsiz canım 15-19 arası beklerim regli
ınsallah bakalım neden goguslerım oyle koyuladtı kı bırden anlayamadımAnladım ama 15 gün çok erken diyelim geçen hafta bile tutmuş olsa yine bir hafta daha beklemeniz gerekir. İnşallah pozitiftir.
inşallah ama testlerim hep negatif bat 13 çizgi doşındada hiç belirti yokCanım benim ilk gebeligimde daha regl günüm gememisken göbek cizgim olmuştu. İnternetten foto bulup aynısı diye kontrol ediyordum. İlk belirtim o olmuştu. Seninde öyledir inşallah
Ben de çok sabırsızım canım o yüzden sürekli idrar testi yapıyorum ama kan vermeye üşendim sabah erken gitmek gerektiği içinDayanabilirsen cuma ya da pazartesiyi bekle kuzum o zaman ama ben muhtemelen hemen verirdimİdrarda negatifken bile gidip vermiştim benim umut seviyesi
Kız üşenme giiitBen de çok sabırsızım canım o yüzden sürekli idrar testi yapıyorum ama kan vermeye üşendim sabah erken gitmek gerektiği için
Bi de eşime hemen söylemek istemiyorum adam her ay boş yere hevesleniyor. Kanda pozitif görünce söylerim ancak. Sabah evde oluyor gizli gidememKız üşenme giiit
10'a kadar gidemez misin? Sabah vermek şart mı acaba ya o gidince veremez misin bilmiyorum daBi de eşime hemen söylemek istemiyorum adam her ay boş yere hevesleniyor. Kanda pozitif görünce söylerim ancak. Sabah evde oluyor gizli gidemem
Bu silik çizgi hep çıkıyor çünkü vücudumuzda hep lh var. İkisinin de en az aynı koyulukta olması lazımKızlar merhaba,
Fikir verirseniz çok mutlu olurum. 18 şubatta regl oldum ve üç aydır adetim düzensiz geçen ay 20. Günde olmuştum bugün 21. Gün ve olmadım çok şükür. Adetim 21 şubatta bitti 22sinde beyaz akıntım başladı ve o günden 3 martta kadar gün aşırı değerlendirdik. Sonrası malum oruç derken ara verdik. Dün beyaz sümük gibi akıntım gelince şüphelendim ve ovu testi yaptım. Bu birgebenin günlüğü testi. Bu sonuçta 8-9. Dakikada çıktı. Tekrar yumurtladım mı anlamadım. Yada bu çizgi normal mi herzaman çıkan bişey. Bu testi de arada yaptım çok yaptığım bişey değil. Yorumlarınızı bekliyorum
Sağlık ocağında saat 9-10da alıyorlar sadece. Eşim öğlen gidiyor. Ancak acile gidersem baktırabilirim ama orası da pek yakın değil bi de oruçluyken zor olur10'a kadar gidemez misin? Sabah vermek şart mı acaba ya o gidince veremez misin bilmiyorum da
Çatlayınca da silikleşiyor mu ?Bu silik çizgi hep çıkıyor çünkü vücudumuzda hep lh var. İkisinin de en az aynı koyulukta olması lazım
Önce pik olup sonra silikleşirse çatladı demekÇatlayınca da silikleşiyor mu ?
O zaman habersiz nasıl kan vereceksinSağlık ocağında saat 9-10da alıyorlar sadece. Eşim öğlen gidiyor. Ancak acile gidersem baktırabilirim ama orası da pek yakın değil bi de oruçluyken zor olur
Yarın akşam başka şehire gideceğim annemlerin yanına orda verebilirim. Pozitifse eve dönünce sürpriz yaparak haber vermiş olurum diye düşündüm. Ama orda da ancak perşembe ya da cuma gidebilirim acileO zaman habersiz nasıl kan vereceksin
Kese göründü canım Cuma tekrar bi gel bakalım dedi boyutuyla ilgili bir şey söylemedi amaMerhaba son durumun nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?