• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yarın akşam başka şehire gideceğim annemlerin yanına orda verebilirim. Pozitifse eve dönünce sürpriz yaparak haber vermiş olurum diye düşündüm. Ama orda da ancak perşembe ya da cuma gidebilirim acile
Olsun süper olur bence. Eğer alabiliyorsan ya da varsa erken gebelik testi al birkaç tane kan vermeye gidene kadar her gün ilk idrarla yap. Bence sen hamilesin darısı benim başıma dicem ama ay sonunda regliyle beraber tüp bebeğe başlıyorum ben. Bari şey diye dua ediyim ilk transferden tutsun :)

Olsun süper olur bence. Eğer alabiliyorsan ya da varsa erken gebelik testi al birkaç tane kan vermeye gidene kadar her gün ilk idrarla yap. Bence sen hamilesin darısı benim başıma dicem ama ay sonunda regliyle beraber tüp bebeğe başlıyorum ben. Bari şey diye dua ediyim ilk transferden tutsun :)
Elimde laboquick var. İnternetten sipariş veriyorum bizim burdaki eczanelerde hep artimed var çünkü. Tekrar almak istesem onlar gelene kadar zaten varsa beta yükselir kasette de belli olur diye düşünüyorum. İnşallah ikimiz de hayırlısıyla gebe kalırız en kısa zamanda 😍

35günden hesapladim canim adetime 4gün kala çok belirtilerim vardi zaten göguslerim baya buyumuştu nrmlde bnm goguslerim buyumz sadece sertleşir acirdi reglde
Karnimin alt kismi cok agrimaya başlamişti
Bide ateşimi ölćmeye başlamistim 7gun kala hep ateşim yuksek cikti dusmedi ondan sonra test yaptm pozitif çikmişti senin baska belirtin varmi
Ypk sadece ara ara belim ağırıyor onun dışında yok benim regl öncesi de belirtim olmaz

Merhaba kızlar acil bakar mısınız test çok silik çizgi mi var bana mı öyle geliyo reglime 5 gün var

Eklentiler

• IMG_1049.webp
    IMG_1049.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_1050.webp
    IMG_1050.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1051.webp
    IMG_1051.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_1052.webp
    IMG_1052.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar yumurtlamadan sonra yumurta akı devam eden oluyor mu? Geçen ay kremsi ye dönmüştü bu ay hala yumurta akı geliyor.

Kızlar merhaba ben dostinex kullanıyorum prolaktin yani süt hormonu bu ilaç kusma yaparmı dün gece sahurdan sonra niyetlenip yattım sonra tuvalete zor yetiştim istifra 🤢 etmekten öldüm bilgisi olan var mı

ARKADAŞLAR 21. GÜNDE PROGESTERON BAKTIRMAMI İSTEMİŞTİR DOKTORUM 2 GÜN ÖNCE YUMURTLAMADA PİK GÖRDÜM SİZDE DÜŞÜK MÜ DEĞERİM 😟 nolur bakınnnn
IMG_6601.webp

Hafif silikleşme başlamıştı canım ya progesteron düşük çıktı ama 0.39 çıkmış nasıl acaba sağlıklı olabilmesi için 5 ve üzeri olması gerekmiş
Ne zaman bakıldığına bağlı bence o değer tam anlamıyla bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem ama benim adetin 3. Günü 0.26 çıktı doktorum hiçbir sıkıntı yok hormonlarında dedi

Kızlar belirtilerime aldanıp yine test yapmaya başladım bat 15-19 arası tam belli değil malum pcos var. Testin markası laboquick. İdrara dikkat etmedim sahurdan sonra fazla su içtiğim bi vakit yaptım dayanamayıp.
Canim insallah pozitifi alirsin yaa. Ama tekrar test yao. Laboquik gecenlerde burda yine boyle bosa umutlandirma yasatmiati. Kan vermeden once bir daha tekrarlayabilirsin evde testi. Ayy insallah pozitiftiirrr

İlk iki test pozitif gibi duruyor belirtiniz var mı
Merhaba evet göğüslerimde damarlanma kasıklarımda batma var özellikle solda ara ara mide bulantım oluyor açıkçası lekelenme dışında bütün belirtiler var Regliye de benzediği için çok ümitlenmemeye çalıştım ama en farklı belirtim spor yapınca kaburgalar ağrır ya öyle bir ağrı ve göğüslerimden koltuk altıma doğru dokununca ağrı var ve midem hiç böyle bulanmaz durduk yere

Back
X