2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar belirtilerime aldanıp yine test yapmaya başladım bat 15-19 arası tam belli değil malum pcos var. Testin markası laboquick. İdrara dikkat etmedim sahurdan sonra fazla su içtiğim bi vakit yaptım dayanamayıp.

Eklentiler

• IMG_20250311_100159.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_20250311_095838.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20250311_095436.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20250311_095241.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20250311_095332.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 42
10 Şubat 9 mart 2 gün geciktim regliden 2 gün önce test yapmıştım bişey yoktu femera kullandım gecikme onunla ilgili olabilir mi

Akşam işten dönünce 6 buçuk gibi falan yapıyorum kuzum. Dün idrara sıkışıktım çok 3 saat gitmedim su da içmedim. Ama benim adet biter bitmez yumurtlamam normal mi ki
Döngün kaç gündü canım kısaysa döngün olabilir. Çatlamadn sonra 14-16 gün sonra regl olunuyor normaldee

Kızlar belirtilerime aldanıp yine test yapmaya başladım bat 15-19 arası tam belli değil malum pcos var. Testin markası laboquick. İdrara dikkat etmedim sahurdan sonra fazla su içtiğim bi vakit yaptım dayanamayıp.
Canım ben çok hafif bi pembelik gördüm ama umutlandırmak da istemem seni. Yarın tekrarla bence varsa bile erken daha

Hiç normal regl takip uygulamasının yumurtlama dönemini kullananınız var mı? Biz o tarihlere uyduk.

Canım ben çok hafif bi pembelik gördüm ama umutlandırmak da istemem seni. Yarın tekrarla bence varsa bile erken daha
Aslında 1 marta göre olduysa çıkması lazım ama idrar tutup yapmam lazım tabi. Yarını bekleyemem heralde. İftara yakın yaparım diye düşünüyorum hem uzun süre sıvı almamış olurum

Döngün kaç gündü canım kısaysa döngün olabilir. Çatlamadn sonra 14-16 gün sonra regl olunuyor normaldee
Geçen ay 21. gün regl oldum kuzum yani adetin 7. günü çatlamış. O da bu ayki döngü için yarına denk geliyor.

Laboquick canım çıplak gözle daha belirgindi aslında fotoğrafta zorla yakaladım bi de buraya yüklerken de fotoğrafın kalitesi düştü
Kuzum bence yarın sabah sen bi kan ver. Burda çıkan kanda kesin çıkar. Senin geçen ay kimyasal mı olmuştu sanki yoksa idrarda çıkıp kanda mı çıkmamıştı?

Aslında 1 marta göre olduysa çıkması lazım ama idrar tutup yapmam lazım tabi. Yarını bekleyemem heralde. İftara yakın yaparım diye düşünüyorum hem uzun süre sıvı almamış olurum
Haber ver bize de oynadığın fotoğrafta daha net belli

Canım günaydın benim de 8 mart çift çizgi 9 mart çatlama, bat da 24 mart 2-4-6-8-9-10 şu anda da iki günde bir ilerliyoruz
Günaydın canım Aynı dönemlerde görmüşüz, benimde 23 ü görünüyor ama 22 sinde olması lazım çünkü uygulama yumurtlamayı 8 İ gösteriyor benim o gün çatlama oldu. Birlikte bekleyelim günlerimizi, güzel hayırlı haberler alırız inşallah

Peki nasıl farkettiniz hamile olduğunuzu mesela regl döneminizi 28 gün mü hesaplayıp gecikmeyi saydınız ay anlatabildim mi bilmiyorım
35günden hesapladim canim adetime 4gün kala çok belirtilerim vardi zaten göguslerim baya buyumuştu nrmlde bnm goguslerim buyumz sadece sertleşir acirdi reglde
Karnimin alt kismi cok agrimaya başlamişti
Bide ateşimi ölćmeye başlamistim 7gun kala hep ateşim yuksek cikti dusmedi ondan sonra test yaptm pozitif çikmişti senin baska belirtin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…