• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kuzum bence yarın sabah sen bi kan ver. Burda çıkan kanda kesin çıkar. Senin geçen ay kimyasal mı olmuştu sanki yoksa idrarda çıkıp kanda mı çıkmamıştı?
Yok canım reglim çok gecikmişti 41. Gün olmuştum belki onu hatırladın. İdrar testinde net çizgi görmeden kan vermesem mi diyorum

Takvime göre 15 mart hesapladı ama pcosum var ovulasyon testiyle takip etmedim. 5 martta yumurtlama belirtilerim oldu o yüzden belirsiz canım 15-19 arası beklerim regli
Dayanabilirsen cuma ya da pazartesiyi bekle kuzum o zaman ama ben muhtemelen hemen verirdim :D İdrarda negatifken bile gidip vermiştim benim umut seviyesi :D

Canım benim ilk gebeligimde daha regl günüm gememisken göbek cizgim olmuştu. İnternetten foto bulup aynısı diye kontrol ediyordum. İlk belirtim o olmuştu. Seninde öyledir inşallah
inşallah ama testlerim hep negatif bat 13 çizgi doşındada hiç belirti yok 🤒

Dayanabilirsen cuma ya da pazartesiyi bekle kuzum o zaman ama ben muhtemelen hemen verirdim :D İdrarda negatifken bile gidip vermiştim benim umut seviyesi :D
Ben de çok sabırsızım canım o yüzden sürekli idrar testi yapıyorum ama kan vermeye üşendim sabah erken gitmek gerektiği için 😄

Kızlar merhaba,
Fikir verirseniz çok mutlu olurum. 18 şubatta regl oldum ve üç aydır adetim düzensiz geçen ay 20. Günde olmuştum bugün 21. Gün ve olmadım çok şükür. Adetim 21 şubatta bitti 22sinde beyaz akıntım başladı ve o günden 3 martta kadar gün aşırı değerlendirdik. Sonrası malum oruç derken ara verdik. Dün beyaz sümük gibi akıntım gelince şüphelendim ve ovu testi yaptım. Bu birgebenin günlüğü testi. Bu sonuçta 8-9. Dakikada çıktı. Tekrar yumurtladım mı anlamadım. Yada bu çizgi normal mi herzaman çıkan bişey. Bu testi de arada yaptım çok yaptığım bişey değil. Yorumlarınızı bekliyorum 🫠

Eklentiler

• 2A3BBE63-A5BD-4626-9D9A-553AE3B50A9A.webp
    2A3BBE63-A5BD-4626-9D9A-553AE3B50A9A.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 36
Bi de eşime hemen söylemek istemiyorum adam her ay boş yere hevesleniyor. Kanda pozitif görünce söylerim ancak. Sabah evde oluyor gizli gidemem 😂
10'a kadar gidemez misin? Sabah vermek şart mı acaba ya o gidince veremez misin bilmiyorum da

Kızlar merhaba,
Fikir verirseniz çok mutlu olurum. 18 şubatta regl oldum ve üç aydır adetim düzensiz geçen ay 20. Günde olmuştum bugün 21. Gün ve olmadım çok şükür. Adetim 21 şubatta bitti 22sinde beyaz akıntım başladı ve o günden 3 martta kadar gün aşırı değerlendirdik. Sonrası malum oruç derken ara verdik. Dün beyaz sümük gibi akıntım gelince şüphelendim ve ovu testi yaptım. Bu birgebenin günlüğü testi. Bu sonuçta 8-9. Dakikada çıktı. Tekrar yumurtladım mı anlamadım. Yada bu çizgi normal mi herzaman çıkan bişey. Bu testi de arada yaptım çok yaptığım bişey değil. Yorumlarınızı bekliyorum 🫠
Bu silik çizgi hep çıkıyor çünkü vücudumuzda hep lh var. İkisinin de en az aynı koyulukta olması lazım

Bu daha net sanki bende çizgi tam görünüyor da yükleyince netliği düşüyor.

Eklentiler

• 83908147-21DB-449E-B3BA-338211FA84AF.webp
    83908147-21DB-449E-B3BA-338211FA84AF.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 34
10'a kadar gidemez misin? Sabah vermek şart mı acaba ya o gidince veremez misin bilmiyorum da
Sağlık ocağında saat 9-10da alıyorlar sadece. Eşim öğlen gidiyor. Ancak acile gidersem baktırabilirim ama orası da pek yakın değil bi de oruçluyken zor olur

Back
X