Evet bence de araştırdığımda böyle yazıyordu bunun bir ilacı vs vardır inşallah perşembe doktora gidcez rahim filmi cekilicem. Ve eşim de test verecek o gün belli olacak herşeyGaliba biraz daha yuksek olmasi gerek. Düşük gelmis progesteron sanki. Bebegin tutunmasina etkisi olam bir deger.
Progestan ilac var fitil ve normal agiz yoluyla da aliniyor gebe kalma durumunda kullaniliyor. Belki onu verebilir belki de normal farklı bir ilaci varsa onu verebilir. Duphaston da veriyorlar.Evet bence de araştırdığımda böyle yazıyordu bunun bir ilacı vs vardır inşallah perşembe doktora gidcez rahim filmi cekilicem. Ve eşim de test verecek o gün belli olacak herşey
Peki kan versem çıkar mı acaba reglim 16sındaİlk iki test pozitif gibi duruyor belirtiniz var mı
Çok teşekkür ederim kuzu Allahım herkesin imtihanını kolaylaştırsın inşallah bebişlere kavuşuruzProgestan ilac var fitil ve normal agiz yoluyla da aliniyor gebe kalma durumunda kullaniliyor. Belki onu verebilir belki de normal farklı bir ilaci varsa onu verebilir. Duphaston da veriyorlar.
Rahim filminde kolay gecer insallahAllah yardımcın olsun
Amin canim benim insallah kavusalim bebislerimize zorumuzu.kolaylastirsin AllahımÇok teşekkür ederim kuzu Allahım herkesin imtihanını kolaylaştırsın inşallah bebişlere kavuşuruz
Sayıda sıkıntı yoktu hareketliliği 16ya düştüğü için oldu
İnşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ☺Ondan olmuştur yoksa her varikosel olan ameliyat olmuyor.. yolda yürüyen her 3 erkekten 2 sinde varikosel var ama çoğu kişi farkında bile değilinşallah ameliyat olmuş değerler iyileşir sizdende hayırlı haberler gelir inşallah
Adetin 21. Günü progesteron bakılması o ay yumurtlama olmuş mu olmamış mı ona bakılıo 21. Günde verdiysen sonucuna göre bu ay yumurtlaman olmamış demek oluo canim bir kaç ay önce bende baktirmistim 16 çıkmıştı yumurtlama olmuş demişti doktorumARKADAŞLAR 21. GÜNDE PROGESTERON BAKTIRMAMI İSTEMİŞTİR DOKTORUM 2 GÜN ÖNCE YUMURTLAMADA PİK GÖRDÜM SİZDE DÜŞÜK MÜ DEĞERİMnolur bakınnnn
Eki Görüntüle 3557513
Evet hiçbir idrar testine güvenimiz kalmadı. Saat 3 gibi yapmıştım onda bir şey çıkmadı niye böyle oldu acabaCanim insallah pozitifi alirsin yaa. Ama tekrar test yao. Laboquik gecenlerde burda yine boyle bosa umutlandirma yasatmiati. Kan vermeden once bir daha tekrarlayabilirsin evde testi. Ayy insallah pozitiftiirrr
Evet canım yaptım saat 3 gibiydi sanırım ama bir şey çıkmadı niyeyseSunsun9 naptın canın yeniledin mi testi
Yaptım canım iftardan 3-4 saat önce gibiydi ama negatif çıktı bu sefer umutlanmadım o yüzdenSunsun9 naptın kuzum yeni test yaptın mı
Tekrarladım ama çıkmadı ikincide şaşkınımElinde test varsa tekrarla canım bu test iyi bi test inşallah gebesindir bebiş
Muhtemelen yanlis pozitif cikardi canim. Ne kadar cok oluyor bu artik yaa. Milletin duygulariyla oynuyorlar resmenEvet hiçbir idrar testine güvenimiz kalmadı. Saat 3 gibi yapmıştım onda bir şey çıkmadı niye böyle oldu acaba
Kesinlikle katılıyorum gebelik testlerinde artık kopkoyu kırmızı görmedikçe umutlanmıcam hayal kırıklığı testler hep yanlış cıkartıyorMuhtemelen yanlis pozitif cikardi canim. Ne kadar cok oluyor bu artik yaa. Milletin duygulariyla oynuyorlar resmen
Testleri yapanlari aslinda şikayet etmek lazim. Güvensizlik duymamIza sebep oluyorlar.Kesinlikle katılıyorum gebelik testlerinde artık kopkoyu kırmızı görmedikçe umutlanmıcam hayal kırıklığı testler hep yanlış cıkartıyor
Yaa ama pik görmüştüm ben testte 19.günü yani test vermeden 2 gün önce ve kan vermeye bugun gittim hala tam silikleşme olmamıştı ovulasyon testinde. Anlamadım ya bir gebenin günlüğü ebru hanım da yumurtlamadan 7-8 gün sonra bakılır diyorAdetin 21. Günü progesteron bakılması o ay yumurtlama olmuş mu olmamış mı ona bakılıo 21. Günde verdiysen sonucuna göre bu ay yumurtlaman olmamış demek oluo canim bir kaç ay önce bende baktirmistim 16 çıkmıştı yumurtlama olmuş demişti doktorum
Evet canım artık güvenebileceğimiz marka kalmadı heralde. Net ikinci çizgi görmeden umutlanmamak en iyisi. Testi mi yanlış yapıyorum desem kaç tane test yaptım sonuçta zaten zor bir şey de değil 3 damla damlatıp 10 dk bekliyorsunMuhtemelen yanlis pozitif cikardi canim. Ne kadar cok oluyor bu artik yaa. Milletin duygulariyla oynuyorlar resmen
Yüksek ihtimal o yüzden kuzumEvet canım artık güvenebileceğimiz marka kalmadı heralde. Net ikinci çizgi görmeden umutlanmamak en iyisi. Testi mi yanlış yapıyorum desem kaç tane test yaptım sonuçta zaten zor bir şey de değil 3 damla damlatıp 10 dk bekliyorsunacaba internetten alıyoruz ya sahte falan mı satıyorlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?