2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Galiba biraz daha yuksek olmasi gerek. Düşük gelmis progesteron sanki. Bebegin tutunmasina etkisi olam bir deger.
Evet bence de araştırdığımda böyle yazıyordu bunun bir ilacı vs vardır inşallah perşembe doktora gidcez rahim filmi cekilicem. Ve eşim de test verecek o gün belli olacak herşey

Evet bence de araştırdığımda böyle yazıyordu bunun bir ilacı vs vardır inşallah perşembe doktora gidcez rahim filmi cekilicem. Ve eşim de test verecek o gün belli olacak herşey
Progestan ilac var fitil ve normal agiz yoluyla da aliniyor gebe kalma durumunda kullaniliyor. Belki onu verebilir belki de normal farklı bir ilaci varsa onu verebilir. Duphaston da veriyorlar.
Rahim filminde kolay gecer insallah Allah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim kuzu Allahım herkesin imtihanını kolaylaştırsın inşallah bebişlere kavuşuruz

Sayıda sıkıntı yoktu hareketliliği 16ya düştüğü için oldu

Ondan olmuştur yoksa her varikosel olan ameliyat olmuyor.. yolda yürüyen her 3 erkekten 2 sinde varikosel var ama çoğu kişi farkında bile değil inşallah ameliyat olmuş değerler iyileşir sizdende hayırlı haberler gelir inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ☺

ARKADAŞLAR 21. GÜNDE PROGESTERON BAKTIRMAMI İSTEMİŞTİR DOKTORUM 2 GÜN ÖNCE YUMURTLAMADA PİK GÖRDÜM SİZDE DÜŞÜK MÜ DEĞERİM nolur bakınnnn
Eki Görüntüle 3557513
Adetin 21. Günü progesteron bakılması o ay yumurtlama olmuş mu olmamış mı ona bakılıo 21. Günde verdiysen sonucuna göre bu ay yumurtlaman olmamış demek oluo canim bir kaç ay önce bende baktirmistim 16 çıkmıştı yumurtlama olmuş demişti doktorum

Canim insallah pozitifi alirsin yaa. Ama tekrar test yao. Laboquik gecenlerde burda yine boyle bosa umutlandirma yasatmiati. Kan vermeden once bir daha tekrarlayabilirsin evde testi. Ayy insallah pozitiftiirrr
Evet hiçbir idrar testine güvenimiz kalmadı. Saat 3 gibi yapmıştım onda bir şey çıkmadı niye böyle oldu acaba

Yaa ama pik görmüştüm ben testte 19.günü yani test vermeden 2 gün önce ve kan vermeye bugun gittim hala tam silikleşme olmamıştı ovulasyon testinde. Anlamadım ya bir gebenin günlüğü ebru hanım da yumurtlamadan 7-8 gün sonra bakılır diyor

Muhtemelen yanlis pozitif cikardi canim. Ne kadar cok oluyor bu artik yaa. Milletin duygulariyla oynuyorlar resmen
Evet canım artık güvenebileceğimiz marka kalmadı heralde. Net ikinci çizgi görmeden umutlanmamak en iyisi. Testi mi yanlış yapıyorum desem kaç tane test yaptım sonuçta zaten zor bir şey de değil 3 damla damlatıp 10 dk bekliyorsun acaba internetten alıyoruz ya sahte falan mı satıyorlar ki

Yüksek ihtimal o yüzden kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…