• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aayyyy kızlarrrr kızılcık şerbeti kıvılcım gibi beni ateşler basıyor. Hem de çokk yanıyorum kombiyi kapadım dün gece burada 20 derece oldu hava ama ben yanıyorum hala. Ellerim ayaklarım ateşler ckıyor😌 ben adete yakın üşürüm ama çok yaaa aslında 😂 parla1212 parla1212 sende bu durum oldu muuu

Kızlarım 😍 uzayan akıntıdan kaç gün sonra yumurta çatlıyor acaba yoksa çatladığının mı belirtisi? Zira ovu testinde hala piki göremedim. En son iki hün önce uzayan gelmişti az önce yine geldi😂
Ben grip oldum önce grip ilacı kullandım sonra 20 lik problemim oldu antibiyotik kullanıyorum hala bugün local anestezi ile 20 lik çekildi bu aydan umudum yok dedikçe beni bi yokluyo yumurtam korkma ben çatlıycam dercesine 😂

Bir tane doktor diyor ki stres önce üreme sistemini etkiliyor 😔 Çok iyi yapmışsın Ben de senin gibi düşünüyorum artık bu ay olmazsa ne gerekiyorsa doktorla yapacağım içim daha da rahatlayacak sonra eski sistem devam yani bakıyorum korunmayı bırakmadan önce de çok ilişkimiz oluyordu zaten. Eşim de diyor yani diyor senin de isteğin her zaman çok vardı. Hele ovulasyon donemımde yne cok ilişki olurdu. Allah'm stressiz hamile kalmayı nasıp etsn. Ki Bence stresle oluşan gebelik de riskli ya
Aynen öyle kuzum yapacak çokta bişeyimiz yok hiç ummadıgımız anda gelecek yine bebişlerimiz

Aayyyy kızlarrrr kızılcık şerbeti kıvılcım gibi beni ateşler basıyor. Hem de çokk yanıyorum kombiyi kapadım dün gece burada 20 derece oldu hava ama ben yanıyorum hala. Ellerim ayaklarım ateşler ckıyor😌 ben adete yakın üşürüm ama çok yaaa aslında 😂 parla1212 parla1212 sende bu durum oldu muuu
Aynen havale bu hafta çok güzel tam bahar havası inşallah gebeliktendr seninki cnm 1 haftadir klimayı acmyorum bende tek battenye ile yatyrum terlemeye başladık simdiden

Yarın test yapsana cnm sabah varsa çıkar artık bence senin

Ben de bu moda girdim kuzum sonunda. Tabi ilaçtı, vitamindi vs ne gerekiyorsa yapıcam ama olursa olur olmazsa ilerde olur. Üzülüp depresyona girmiyorum artık. Bugün amh verdim kasımda 0,41 olan değerim 0,88’e yükselmiş. Çok mutlu oldum
Birde yükselmez diyorlar amh için.. Ne kullandın canım bunun için?

Yarın test yapsana cnm sabah varsa çıkar artık bence senin
Kuzum işte doktorun yanılma payı hala kafamda o yüzden pek de yapasım yok. Bunun da tek sorumlusu göğüs ucu hassasiyetim 20 gün başladığı için. Bak pesını brakmdm hslerın 2. Yum yakaladım. Herkes bana saçmalıyorsun doktoru yanmaz diyor Ablam da kızıyor ama içimden bir ses herkes yanılabilir dediği için pek de yanaşmak istemiyorum aslında testlere böyle kafamı rahatlattım ya bir tane var geçen aydan kaldı awox. Seninle geçen konuştuğumuz gibi ya Ben şu an bile hayata çok Zor yetişiyorum Bu yüzden de salmak istiyorum yani yeter deyip vallahi

Kızlar hamile gün daha ilk tutunca evresinde dahi olsa doktorların Orduc tutma ile ilgili önerisi ne acaba bileniniz var mı ?

Kızlarım 😍 uzayan akıntıdan kaç gün sonra yumurta çatlıyor acaba yoksa çatladığının mı belirtisi? Zira ovu testinde hala piki göremedim. En son iki hün önce uzayan gelmişti az önce yine geldi😂
Ben grip oldum önce grip ilacı kullandım sonra 20 lik problemim oldu antibiyotik kullanıyorum hala bugün local anestezi ile 20 lik çekildi bu aydan umudum yok dedikçe beni bi yokluyo yumurtam korkma ben çatlıycam dercesine 😂
Çok geçmiş olsun canım Bir an önce geçsin ağrın sızın olmasın vallahi benim bu dönem 10 gün boyunca dinmedi 2 yumurtlama olduğu için ama normalde kıvamlı olan uzayan akıntı yoğun olan löp diye gelen yumurtlamadan 2-3 gün önce geliyor yumurtlama günü ise tamamen yumurtanın su rengindeki akı geliyor 😍 çok afedersin tabiri caizse yumurtlamadan birkaç gün önce gelen sümük gibi 🤣🤣🤣

Canım pharma supra life kullanıyorum yaklaşık 20 gündür. Onun dışında kahveyi azalttım günde bir fincandan fazla tüketmiyorum. Bir de çiğ badem ve çiğ fındık yiyorum sürekli. Onun dışında ekstra bişey yapmadım. Folik asit kullanıyorum bi de folidays markası

Amh sayısı yumurta sayısı demektir. Yumurta sayısı yükselmez. Sadece beslenmeyle ve vitaminlerle yumurta kalitene destek verebilirsin. Yumurta kaliten artınca amh de artar. Ama yumurta sayısı olarak aynı artma olmaz. Çoğu doktor amh sayısını çokta takmıyor. 10 tane de yumurtan olsa bir tane de olsa kaliteli ve sağlıklı olan döllenir derler. O yüzden sayıya takılmayın kalitesine destek verin

Çok geçmiş olsun canım Bir an önce geçsin ağrın sızın olmasın vallahi benim bu dönem 10 gün boyunca dinmedi 2 yumurtlama olduğu için ama normalde kıvamlı olan uzayan akıntı yoğun olan löp diye gelen yumurtlamadan 2-3 gün önce geliyor yumurtlama günü ise tamamen yumurtanın su rengindeki akı geliyor 😍 çok afedersin tabiri caizse yumurtlamadan birkaç gün önce gelen sümük gibi 🤣🤣🤣
Ay evet canım sümük gibi bakalım teste devam edeyim ben bir dolu bir boş ilerliyoruz zaten ben ne zaman yumurtladığımı metak ediyorum sadece ☺️

Kuzum işte doktorun yanılma payı hala kafamda o yüzden pek de yapasım yok. Bunun da tek sorumlusu göğüs ucu hassasiyetim 20 gün başladığı için. Bak pesını brakmdm hslerın 2. Yum yakaladım. Herkes bana saçmalıyorsun doktoru yanmaz diyor Ablam da kızıyor ama içimden bir ses herkes yanılabilir dediği için pek de yanaşmak istemiyorum aslında testlere böyle kafamı rahatlattım ya bir tane var geçen aydan kaldı awox. Seninle geçen konuştuğumuz gibi ya Ben şu an bile hayata çok Zor yetişiyorum Bu yüzden de salmak istiyorum yani yeter deyip vallahi
Ben pek yanilacagini düşünmüyorum ama yani bukadar basit biseyde yaniliyorsa zaten gitme bile o doktora tekrar gittiğinde 2.ci yumurtlamayi onayladımi peki yada belki 2.ci yumurta geldi arkadan sonrada tam olgunlaşmadi testte görünüp silindi ama adet günün geldiğinde emin olmadığın için bence tekrar git doktora benim gecen ayki mesela biri çatlamamıştı kist olmuştu ama yinede ona rağmen ateşte 2 defa düşüş ve çıkış gösterdi vebana mesela hem çatlamayan yumurtyi gösterdi hemde buaya yeni oluşan 2 yumurtayi gösterdi belki buda biri çatlar biri çatlamaz bilemyiz çokta önemli değil dedi ilk gelişip atılan yumurta önemli olan adette ona göre geliyor zaten tam 14 gün sonra bende öyle oldu yani 2.ci yumurtanın bir önemi kalmadı adetimide geciktirmdi kiste dönüşmesine rağmen

Kızlar hamile gün daha ilk tutunca evresinde dahi olsa doktorların Orduc tutma ile ilgili önerisi ne acaba bileniniz var mı ?
Herhangi bir sıkıntı olmaz cnm sağlık durumunda bir sıkıntı yoksa eğer ilaclarini sahurda içip tutabilirsin tsbikide zaten bebek 2 aya kadar senden Sadece demiri vitaminlerini alıyor beslenme yok bebekte yani hem senin içinde tutmak daha iyi olur vücut toksinlerini atıyor vücudun arınıyor orucunu açıncada sağlıklı beslen bol su iç hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle

Amh sayısı yumurta sayısı demektir. Yumurta sayısı yükselmez. Sadece beslenmeyle ve vitaminlerle yumurta kalitene destek verebilirsin. Yumurta kaliten artınca amh de artar. Ama yumurta sayısı olarak aynı artma olmaz. Çoğu doktor amh sayısını çokta takmıyor. 10 tane de yumurtan olsa bir tane de olsa kaliteli ve sağlıklı olan döllenir derler. O yüzden sayıya takılmayın kalitesine destek verin
Anladım çok teşekkür ederim 🤗

Back