• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim oncelikle tebrik ederim insallah dogrudur. Testin markasiyla benim bir tecrübem yok ama ilac ictiysen artik ona yapilacak birsey yok. Unut gitsin. Ama simdiden sonra da icme herhangibir ilac. Bol su ic. Vucudundan atilsin ilac idrarla.
Yapabiliyorsan baska bir test daha alip test yapabilirsin veya kan vermeye gidebilirsin daha net olur. Gecikmen oldu mu
Teşekkür ederim canım umarım doğrudur, bat a 1 hafta var daha. Bir de ilk idrarla yapmadım akşam üzeri yaptım testi. Hiç çizgi çıkmayacak diye kendimi hazırlamıştım şu an hala idrak edemiyorum
Başka test de sabah ilk idrarla yapacağım aynı markanın testinden

Teşekkür ederim canım umarım doğrudur, bat a 1 hafta var daha. Bir de ilk idrarla yapmadım akşam üzeri yaptım testi. Hiç çizgi çıkmayacak diye kendimi hazırlamıştım şu an hala idrak edemiyorum
Başka test de sabah ilk idrarla yapacağım aynı markanın testinden
Insallah dogrudur canim bu kadar erken testte cikmis olmasi da cok guzel😍 yumurtlaman ne zamandi test yapmis miydin yumurtlama testi.
Yaa testi tekrarla bence yarin. Sonra da daha netlesir iste 🌸
Cok güzel bir sevinç 🥲 Allahım ben dahil isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Insallah dogrudur canim bu kadar erken testte cikmis olmasi da cok guzel😍 yumurtlaman ne zamandi test yapmis miydin yumurtlama testi.
İnşallah doğrudur gerçektende 🙏🏻🙏🏻 sevinemedim önceden yalancı pozitif gördüm 2 defa çünkü. Sabah tekrarlayacağım bakalım, gecikme olursa da kan vermeye giderim inşallah. Aminnnn Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tez vakitte. Benim asıl sıkıntım 2 gündür grip ilacı içiyorum, test böyle olunca da çok korktum. Umarım bir şey olmamıştır 😓😓😓😓

Bi sorunu atlamışım canım, yumurtlama testi yapmadım bu sefer. Adet bittikten sonra bi gün dolu bi gün boş şeklinde ilerledik. Yumurtalamaya bakmak strese sokuyor beni. Bölge hangi gün olursa olsun ihtimal fazlalaşıyor. Doktorum da böyle önermişti ama bu kadar düzenli ilerlememiştik hiç. Bakalım ne olacak sonucu

Böylesi daha sağlıklı bencede ovulasyon testini kötülemiyorum tabi ama ne onu bekleyecek zamanım var ne de gücüm dümdüz gidicem bu ay düşinmiycem şuan değerlerim normal olsun diye uğraşıyorum rabbim kimsenin emeklerini boş çevirmesin isteyen herkese nasip olsun inşallah sende bu ay eşine sürprizini yaparsın doğum gününde 🥰🥰🥰
Canım ben Şubat 31 çekiyor sandım kafam karıştı Bu yıl Bir de 14 gün yumurtlarım sandım benim sürpriz gitti Ben 2 Mart'ta eşimin d.gnunde 2. Yumjrtladm hahahah

İnşallah doğrudur gerçektende 🙏🏻🙏🏻 sevinemedim önceden yalancı pozitif gördüm 2 defa çünkü. Sabah tekrarlayacağım bakalım, gecikme olursa da kan vermeye giderim inşallah. Aminnnn Allah hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin tez vakitte. Benim asıl sıkıntım 2 gündür grip ilacı içiyorum, test böyle olunca da çok korktum. Umarım bir şey olmamıştır 😓😓😓😓
Hiç korkma canım adet gecikmesi olmadan içtiğin ilacın bir zararı olmaz bebeğe 🤗 vücut sana daha sinyal vermemiş oluyor yani. Dr Kaan kocatepe nın açıklaması var hatta aç izle YouTube kanalında😇

Akşam 6dan sonra yaptım . Sabah days doctor erken gebelikle yaptım silik bir çizgi çıktı bu arada . Ama güvenilir olmadigi için akşamda predictor ile denedim
Benm rahımde üst ksıımda ince ince sancılar oldu bu günn. Hem de cok ıllkkez yasadım hayatımda. Bir suphekendırdı. Onun dısında benm akıntım her ay oluyor ya. Pazar tedt yapacagm ben de 3 kala 🤩

Ya canim testler malesef cok cikariyormus yalanci pozitif. Burda görüyorum bende. Ben test yapmayi biraktim cok uzun zamandir. Evde zulamda bir sürü var ama hic kullanmiyorum gecikme beklemeyi tercih ediyorum çünkü. Öyle olunca da teste pek gerek kalmıyor zaten.
Sabahki testini de yolla mutlaka ben umutluyum guzel haber gelecek 🥲🙏
İnşallah aminn canim benim hepimiz saglikla kavusalim bebeklerimize ennn yakin zamanda İnşallah 🙏
canim onu dert etme artik. Bol sıvı tüket. Vucuttan gider etkisi. Antibiyotik dahi kullanilabiliyor korkma.
Bi sorunu atlamışım canım, yumurtlama testi yapmadım bu sefer. Adet bittikten sonra bi gün dolu bi gün boş şeklinde ilerledik. Yumurtalamaya bakmak strese sokuyor beni. Bölge hangi gün olursa olsun ihtimal fazlalaşıyor. Doktorum da böyle önermişti ama bu kadar düzenli ilerlememiştik hiç. Bakalım ne olacak sonucu
Anladim canim sagol cevabın icin😊 bende bu ay oyle gitmeye calistim testlerle de takip yaptim ama. Insallah bende güzel haber alırım🙏🥲

Canım ben Şubat 31 çekiyor sandım kafam karıştı Bu yıl Bir de 14 gün yumurtlarım sandım benim sürpriz gitti Ben 2 Mart'ta eşimin d.gnunde 2. Yumjrtladm hahahah
Canım sen anlıyosun bu ısı işinden. Ben hiç düzenli ateş ölçemiyorum unutuyorum çocuklarla telaşla 😂 adete 1 hafta kaldı 3 gündür ateşimi ölçü yorum sabah dil altından 36.7 çıkıyor. Bu sabah yine unuttum akşam uyumuştum 2-3 saat kadar yataktan çıkmadan dil altı ölçtüm 37.1 çıktı bu geçersiz mi simdi?

Canım sen anlıyosun bu ısı işinden. Ben hiç düzenli ateş ölçemiyorum unutuyorum çocuklarla telaşla 😂 adete 1 hafta kaldı 3 gündür ateşimi ölçü yorum sabah dil altından 36.7 çıkıyor. Bu sabah yine unuttum akşam uyumuştum 2-3 saat kadar yataktan çıkmadan dil altı ölçtüm 37.1 çıktı bu geçersiz mi simdi?
Canm ilerleyen her saatte ısı artar. Önemli olan adet gunu dusmemesıdır zaten henuz 1 haftan var bıze gebelik msjı vermez 😌 duzenlı olarak ısı takviminde adetine 2 kala mı 1 kala mı veya adet günü mü ısın düşüyor onu bilmen gerekir. Mesela benım adete ıkı kala aşamalı düşüyor. Bazen bir. Diyelım ki 3 kala 36.7 2 kala 36.5 1kala 36.4 oradan anlıyorum adet geleceğini. R kac sabah aynı saatte ölc ve adete 2 kala gözlemle💕

Ben kızımda hamileliğimi öğrendiğimde dr.uma adet günü gelince soledım. Bana 12 gun snra gel dedi. Hıcc acele etme sadece 1 kez HCG artısna bakmamı soledı. 12 gun sonra cagrmasnn nedeni kese ve yolc sacı görmekti
Tavsyem 10 gün bekle bat gununden snra acele etme 🤩

Back