2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım benim senin yüksek çıkan prolaktindir. Dilerim en kısa sürede hayırlı haberler alırsın.

Kızlar ben hala tam olarak regl olmadım dun akşam kırmızı geldi ama devami gelmedi bugün tekrar yumurtlama testi yaptim aynı gibi ama pikte yok. Tutunamadan bekliyo benim yumurta çok inatçı çıktı
Tutunmuştur tutunmuştur da acaba bu lekelenmeleri bir doktora mı sorsan canım? Belki takviye verirlerdi progesteron filan.

Takip için hep aynı markayı yapmak lazım kafanı karıştırmasın diye canım gözün aydın

Ben çok üzüldüm başta ama şu an daha iyiyim. Olmazsa da aşılama ya da tüp bebek deneriz yapıcak bişey yok ki
Ben birini hiç unutmuyorum yıllar önce eşinin spermiyogramında bir tane bile sperm yoktu, testislere gidip bakacaklardı orda var mı diye sonra ordan aldıkları bir spermle bebeği oldu o arkadaşın. Yani ne denirse densin olacağı varsa oluyor. Tıp eğitiminde hastalık yok hasta var diye öğretilir ama bir süre sonra nedense bu unutuluyor.
Kimse birbirine benzemiyor hiç moralini bozma. Benim arkadaşıma çocuğun olmaz dediler çok uğraştı bir tane oldu peş peşe iki tane daha oldu ardından sıfır tedavi hem de.

Tutunmuştur tutunmuştur da acaba bu lekelenmeleri bir doktora mı sorsan canım? Belki takviye verirlerdi progesteron filan.
Canım benim bu ay gecti artik gebelik testinde de zorla gordugum cizgi var ama ilerlemiyor iki aydır boyle şuan yumurtlamadan sonra 11.gün 9.gün yerlesme kanamasi gibi oluyo sonra kirmiziya donuyo iki aydir ayni sekilde oluyo. Bu ay farkli olur belki dedim olmadı yine ayni bugun yarin reglim baslicak muhtemelen tutunamiyor yumurtam diye dusunuyorum. Hsg cekilsin de sonrasinda ne planlicaklar bakalım. Benim luteal fazda bi sorun oldugu net yani. iki aydir yumurtlama testi yapiyorum ilk defa iki aydirda boyle. Korktugum diger bir konu rahmim yeterince kalinlasmiyor muhtemelen hamilelik boyunca progesteron kullanicam dusuk tehlikesi nedeniyle surekli yatis verirler mi? Yatmak cok kotu.

Son düzenleme:
Canım benim de başta az artmış gibi gelmişti bana sonra bı baktım 5000 olmuş keseyi gördük sonra bebek yok dış gebelik dediler 8. Hafta bebeğimi gördük hiç stres yapma canım

Olabilir canım ama sen doktorun gördüğü çatlamaya göre test yap bence sormana gerek yok hem daha önemli bir şey takılır belki aklına sonra onu sorarsın şimdiden soru kontenjanını azaltma
Aa yok öyle dan diye konuya giriş yapmam yavaştan muhabbet moduna geçerim O da burada bizim gibi atama memuru hikayelerime bakıyor kalp atmış önemli şeylerden sonra hakkımı kullanmayı düşünüyorum

İşte luteal faz defektinde hormon takviyesi yaparak devam ettiriyorlar varsa öyle bir durumun diye dedim belki de tek sorun progesteron eksikliğidir doktor teşhis koyarsa tedavisi de yapılır

İşte luteal faz defektinde hormon takviyesi yaparak devam ettiriyorlar varsa öyle bir durumun diye dedim belki de tek sorun progesteron eksikliğidir doktor teşhis koyarsa tedavisi de yapılır
Aynen canım umarim hamileligi tamamen yatarak gecirmek zorunda kalmam ondan cok korkuyorum

Doğum kontrol hapı kullanmışlığın var mı geçmişte

Günaydın arkadaşlar ilk çatlamaya göre 6 günüm var göğsümdeki değişik ağrılar geçmiyor . Normalde yumurtlamadan sonra meme ucum birkaç gün ağrıyor geçerdi bakalım 2 . çatlamaya göre kaç gün ağrıyacak ucu geçmezse İnşallah hamileyim diye düşünebilirim uyanamıyorum ya resmen uyanamıyorum 2 gündür

Doğum kontrol hapı kullanmışlığın var mı geçmişte
Evet kullanmistim ama yıllar gecti ustunden canım. Ergenlikte benim reglim 35 gunde bir oluyodu onun icin vermisti doktorlar sonra 6-7 yil once bir anda kendi kendine 28 gune dustu ve regl oncesi lekelenmelerim basladi cok doktora gittim normal diyip gonderdiler. Demekki bundanmış.

Bence bu süper bir fırsat canım önemli olan sorulanı biriktir bir konuşmada hepsini aradan çıkartırsın ki sen zaten vücudunu çok iyi tanıyorsun bu süreçtee
Benim de öyle bir tanıdığım var kısın yaşları 24-25 ken ikiz olsun ikisi bir büyüsün sonra bu defteri kapatırız diye tüp bebekle ikiz yaptırdılar va maşallah oldu biri kız biri erkek bidee :)
Kızlar iğnenin 11. Günü negatif gördüm dönmez mi daha
Dönebilir canım 12-13. gün silik birşeyler çıkmaya başlayabilir. Erken test miydi kaset mi. Bugün yapınca tekrar at.
Canım bu ay değişik bir sürece giriyorsun yani değişik bir ilaç kullanıyorsun bence ovü kullan bu ay ki doğru takvimini görebil. Bu arada senin prolaktininin yüksek olmasına açıkçası ben sevindim. Şöyle düşün denemeye başlayalı üzerinden çok geçmeden bir pürüz fark edildi ve bu pürüzün tedavisi çok kolay. Aslında bu pürüz gebeliğe de çok büyük engel. Demek ki olmamasının bir sebebi varmış bu değer düşünce yüksek olasılıkla gebelik oluşur canım benim. En azından benim gibi sebepsiz değilsin
Ben kızımda folio içtim. Cok severm kendisini yıne onnadonecegm. Ben de saflık ocagnınkını ıcmedm dem folio oermıstı
Folio ne kuzumm? Peki bendeki hıza bakar mısın trendyoldan 2 paket awox test sip ettim yani 10 adet hahaha. Sonra dolabı bi açtım 1 adet awox ve bir adet predictor early dolabın yanında saklanmış hahah. 12 tane testim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…