Bence bu süper bir fırsat canım önemli olan sorulanı biriktir bir konuşmada hepsini aradan çıkartırsın ki sen zaten vücudunu çok iyi tanıyorsun bu süreçtee
Benim de öyle bir tanıdığım var kısın yaşları 24-25 ken ikiz olsun ikisi bir büyüsün sonra bu defteri kapatırız diye tüp bebekle ikiz yaptırdılar va maşallah oldu biri kız biri erkek bidee :)
Dönebilir canım 12-13. gün silik birşeyler çıkmaya başlayabilir. Erken test miydi kaset mi. Bugün yapınca tekrar at.
Canım bu ay değişik bir sürece giriyorsun yani değişik bir ilaç kullanıyorsun bence ovü kullan bu ay ki doğru takvimini görebil. Bu arada senin prolaktininin yüksek olmasına açıkçası ben sevindim. Şöyle düşün denemeye başlayalı üzerinden çok geçmeden bir pürüz fark edildi ve bu pürüzün tedavisi çok kolay. Aslında bu pürüz gebeliğe de çok büyük engel. Demek ki olmamasının bir sebebi varmış bu değer düşünce yüksek olasılıkla gebelik oluşur canım benim. En azından benim gibi sebepsiz değilsin
Folio ne kuzumm? Peki bendeki hıza bakar mısın trendyoldan 2 paket awox test sip ettim yani 10 adet hahaha. Sonra dolabı bi açtım 1 adet awox ve bir adet predictor early dolabın yanında saklanmış hahah. 12 tane testim oldu.