• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım benim de başta az artmış gibi gelmişti bana sonra bı baktım 5000 olmuş keseyi gördük sonra bebek yok dış gebelik dediler 8. Hafta bebeğimi gördük hiç stres yapma canım
Benim de bugün kese görünmedi vajinal baktı çok küçük görünüyor dedi umutsuz konuştu biraz bu haftaya göre kese küçük diye ama 10 gün sonra tekrar gel dedi

Ah canım inşallah gerçekten sürekli dua ediyorum kendime de sana da forumdakilere de ❤️
Ben de çok ca dua ediyorum canım hepimize hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ❤️ Birdaha nezaman kontrolün canım dr bana kese görülür artık dedi iki gün sonra tekrar gitcem.

Bence bu süper bir fırsat canım önemli olan sorulanı biriktir bir konuşmada hepsini aradan çıkartırsın ki sen zaten vücudunu çok iyi tanıyorsun bu süreçtee :KK200:

Benim de öyle bir tanıdığım var kısın yaşları 24-25 ken ikiz olsun ikisi bir büyüsün sonra bu defteri kapatırız diye tüp bebekle ikiz yaptırdılar va maşallah oldu biri kız biri erkek bidee :)

Dönebilir canım 12-13. gün silik birşeyler çıkmaya başlayabilir. Erken test miydi kaset mi. Bugün yapınca tekrar at.

Canım bu ay değişik bir sürece giriyorsun yani değişik bir ilaç kullanıyorsun bence ovü kullan bu ay ki doğru takvimini görebil. Bu arada senin prolaktininin yüksek olmasına açıkçası ben sevindim. Şöyle düşün denemeye başlayalı üzerinden çok geçmeden bir pürüz fark edildi ve bu pürüzün tedavisi çok kolay. Aslında bu pürüz gebeliğe de çok büyük engel. Demek ki olmamasının bir sebebi varmış bu değer düşünce yüksek olasılıkla gebelik oluşur canım benim. En azından benim gibi sebepsiz değilsin :KK60:

Folio ne kuzumm? Peki bendeki hıza bakar mısın trendyoldan 2 paket awox test sip ettim yani 10 adet hahaha. Sonra dolabı bi açtım 1 adet awox ve bir adet predictor early dolabın yanında saklanmış hahah. 12 tane testim oldu.
Canım mm folik asit markası 😌 kız maşallah ya çok güzel depo yapmışsın arada almak depolamak lazım Çünkü insan bir kere test batağına girince devamını yapmak istiyor Bence çok iyi yapmışsın Ben hala sipariş vermedim yoğunluktan fırsat bulup biraz da ikinci çatlamaya göre günüme az kalsın diye bekledim buraya kargo 3-4 günde gelir hafta sonu giriyor araya zaten erken gelince de sürekli yapıp duruyoruz şu anda elimde sadece awox var Bu yüzden erken yapmak istemiyorum sence kaç gün kola yapayım ilk çatlama 26'sındaydı tahminimce.. 27 sabaha doktor çatlamış demişti. Pazar günü 3 gün kalmış oluyor cumartesi mi yapsam Pazar mı kararsızım

Ben de çok ca dua ediyorum canım hepimize hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ❤️ Birdaha nezaman kontrolün canım dr bana kese görülür artık dedi iki gün sonra tekrar gitcem.
Haberler biraz kötü gibi benim kese görünmedi alttan göründü bu sefer de kese baya küçük çıktı canım takip edilicek ama kesin bir şey söyleyemem şu durumda dedi umutlandırmak istemedi

Haberler biraz kötü gibi benim kese görünmedi alttan göründü bu sefer de kese baya küçük çıktı canım takip edilicek ama kesin bir şey söyleyemem şu durumda dedi umutlandırmak istemedi
Zaten normal değilmi canım küçük olması daha yeni oluşuyor kesen dış gebelik değil en azından d.r lar niye böyle umudsuz ya büyücek daha kesen canım

Evet kullanmistim ama yıllar gecti ustunden canım. Ergenlikte benim reglim 35 gunde bir oluyodu onun icin vermisti doktorlar sonra 6-7 yil once bir anda kendi kendine 28 gune dustu ve regl oncesi lekelenmelerim basladi cok doktora gittim normal diyip gonderdiler. Demekki bundanmış.
Hsg bi çekilsin de sonra iyi bir doktor bulur meramını anlatırsın, hastayı gerçekten dinleyen bir doktor zor bulunuyor.

Zaten normal değilmi canım küçük olması daha yeni oluşuyor kesen dış gebelik değil en azından d.r lar niye böyle umudsuz ya büyücek daha kesen canım
Emin konuşamam dedi öyle gönderdi cumartesi de özele bir giderim ama gerçekten her gittiğimde ayrı bir kötü haber duymaktan yıldım

Benim de bugün kese görünmedi vajinal baktı çok küçük görünüyor dedi umutsuz konuştu biraz bu haftaya göre kese küçük diye ama 10 gün sonra tekrar gel dedi
Benim 6 haftalıktı kese göründüğün de sonra bebek yok dış gebelik olabilir dedi ama çok şükür şuan 12. haftaya girmek üzereyiz stres yapma Allah'ın izniyle bebişini de görürsün 🙏

Ben birini hiç unutmuyorum yıllar önce eşinin spermiyogramında bir tane bile sperm yoktu, testislere gidip bakacaklardı orda var mı diye sonra ordan aldıkları bir spermle bebeği oldu o arkadaşın. Yani ne denirse densin olacağı varsa oluyor. Tıp eğitiminde hastalık yok hasta var diye öğretilir ama bir süre sonra nedense bu unutuluyor.
Kimse birbirine benzemiyor hiç moralini bozma. Benim arkadaşıma çocuğun olmaz dediler çok uğraştı bir tane oldu peş peşe iki tane daha oldu ardından sıfır tedavi hem de.
İnşallah canım benim çok sağol desteğin için

Aa yok öyle dan diye konuya giriş yapmam yavaştan muhabbet moduna geçerim O da burada bizim gibi atama memuru🤫🤣 hikayelerime bakıyor kalp atmış önemli şeylerden sonra hakkımı kullanmayı düşünüyorum 🤩
Çok iyi o zaman samimi birine benziyor. Devletteki doktorlar genelde sorulara zorla cevap veren tipler olduğu için ben de korkutup kaçırmayalım diye düşündüm 😂

Günaydın arkadaşlar ilk çatlamaya göre 6 günüm var göğsümdeki değişik ağrılar geçmiyor . Normalde yumurtlamadan sonra meme ucum birkaç gün ağrıyor geçerdi bakalım 2 . çatlamaya göre kaç gün ağrıyacak ucu geçmezse İnşallah hamileyim diye düşünebilirim 😔😍😍 uyanamıyorum ya resmen uyanamıyorum 2 gündür
Günaydın kuzucum. Senin testin için ben sabırsızlanıyorum resmen kendimizi nasıl tutacağız ya 🥹

Ben eczaneden miratech almıştım regl biter bitmez başladın ama bana bi garip geliyor test, adet biter bitmez çift çizgi ile başladım çünkü koyulaşmıyor gibi de ya da dün daha koyuydu bugün daha açık anlamadım gitti
Canım bir gebenin gunlugude guzel ben iki aydır kullanıyorum memnunum laboquikten memnun olmayanlar vardi inovitayı kullanan arkadas varsa bilgi verebilir.

Eklentiler

• 5990830a-0c77-4027-a566-cc8922856f39.webp
    5990830a-0c77-4027-a566-cc8922856f39.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 16
  • e19c7f04-745e-4067-a10b-c0bbb8ccc645.webp
    e19c7f04-745e-4067-a10b-c0bbb8ccc645.webp
    101,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 9cf92140-23ad-4f65-bc06-e5330072805b.webp
    9cf92140-23ad-4f65-bc06-e5330072805b.webp
    106,1 KB · Görüntüleme: 15
  • f8bfe913-a804-4373-9f65-6ae94976bc8f.webp
    f8bfe913-a804-4373-9f65-6ae94976bc8f.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın kuzucum. Senin testin için ben sabırsızlanıyorum resmen kendimizi nasıl tutacağız ya 🥹
Canım m ben çok güzel sükunet sağladım. Gün içinde aklıma gelmiyor pek sadece buraya yazınca geliyor desem. Hayatım koşturmacalı yoğun geçmesi işime geldi bu ara. Bu sefer Çok aceleci davranmayacağım awoxü bile 3 kala yapacağım. Sen şimdi hangi günleri değerlendirdin anlat bakalım çok merak ettim

Bir antibiyotik kullanıyorum dişim apse yaptığı için acaba o mu etkiliyor yumurtamı kafamda deli sorular 🤪

Ben eczaneden miratech almıştım regl biter bitmez başladın ama bana bi garip geliyor test, adet biter bitmez çift çizgi ile başladım çünkü koyulaşmıyor gibi de ya da dün daha koyuydu bugün daha açık anlamadım gitti
Canım iki cizgide aynı renk ve koyulukta olunca yumurtan gelismis demektir. Ertesi gunde siliklesiyosa catlamistir

Back