- 2 Aralık 2024
- 2.187
- 885
- 38
Evde bir tane 6 yaş kızçem varOlsun canım her şey allahtan ikiz de fena olmaz belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde bir tane 6 yaş kızçem varOlsun canım her şey allahtan ikiz de fena olmaz belki![]()
Hımm artık hayırlısı diyelimEvde bir tane 6 yaş kızçem var![]()
Rabbim ısteyenlere nasip etsin ama birden 3 cocukku olmayı hıc hayal edemedm sanrm. Kocişime dyorum ikizse naparız. Hıı diyor biri oldu da ikisi mi olacak. E boş gecseydk diyorum sonraHımm artık hayırlısı diyelim![]()
Seninde fazla düşükmüş canım ilaç vermedi miDün yaptırdım canım 9,46 çıktı benim
Ay evet canm prolaktinCanim oncelikle gecmis olsun hosgeldin tekrar. İlacın hemen degeri düşürdüğünü cok duydum. Merak etme birkac gunluk kullanimla bile düşer degerin.
Ama o senin dedigin hormon progesteron hormonu degil PROLAKTİN hormonu kuzum karistirmis olmalisin. Süt hormonu prolaktin olur.
Seninki progesteron matmazelinki prolaktin olmali canimcimhatali olmus sanirim ismi birbirine benzedigi icin
Hoşbuldum canım evet karıştırmışım evet prolaktin inşallah ilacın faydası olur aslan pençesini bende hormonlar için içiyorum umarım sonucu gebelik olurCanımmmm hosgeldın yenıdenn. çok sevindim sorunu bulmanıza. Süt hormonu prolaktın kuzum gogusu etkıleyen. Kav cıktı dostinexi arkadasm prolaktın ucun ıctı ve anında düşürdü Ben inanıyorum ki bu tedavi sonucunda yüzünüz gülecek. Testere dişli aslan oencesi içtiğimse kızıma gebe kalmıştım hadi sana da ugur getirsin inşallah canım benım. Testere dişli aslan pencesı zten dostinexxe gerek kalmadan süt hormonunu düzeltecek benm de süt hormonu cktu bı iki ay umursamadım kiste vs dondu enson dedm yeter ben bitki ıceymmhormonlar duzelsın asla bebek ıcn ıcmedm ama prolaktın i düzeltti demek ki gebe kaldım hemen onu kulllanrkem
Yarın göstericem canım normal değer yazıyor amaSeninde fazla düşükmüş canım ilaç vermedi mi![]()
Beta HCG değil canım progesteron bu.E hamilesin o zaman sen canımm![]()
Evet benim progesteron canımCanim oncelikle gecmis olsun hosgeldin tekrar. İlacın hemen degeri düşürdüğünü cok duydum. Merak etme birkac gunluk kullanimla bile düşer degerin.
Ama o senin dedigin hormon progesteron hormonu degil PROLAKTİN hormonu kuzum karistirmis olmalisin. Süt hormonu prolaktin olur.
Seninki progesteron matmazelinki prolaktin olmali canimcimhatali olmus sanirim ismi birbirine benzedigi icin
İnşallah canım bu mübarek ayda Rabbim kucağımızı boş bırakmadan dualarımızı kabul etsinAy senin iş arapsaci olmus bacımreglin 2.3.günü bakilir bunlara ama sonradan bakilir mi hic. Vardir bir bildikleri du bakalim. Sonuclar icin gittiginde sor reglken bakilmasi gerekmiyor muydu yanlis olmamistie sonuclar demi diye.
Ayyy amiiiiinnn canim benim amiiiinninsalllaaahh kopkoyu kırmızı gebelik test cubuklarimiz olsun sonra da kanda mis gibi yüksek degerlerle ogrenelim bebislerimizin geleceginii insallahhh aminn
Olabilir canim mantikli da. Sen ne zmn gidiceksin doktora sonuclar icin
Kaçla kaç arası olması gerekiyordu canım tam bilmiyorumYarın göstericem canım normal değer yazıyor ama
Amin canim ya aminn inşallah Allahım u ay nasil etsin bize mucizesiİnşallah canım bu mübarek ayda Rabbim kucağımızı boş bırakmadan dualarımızı kabul etsin
Yarın gidicem Canım sonuçları göstermeye
Valla ben inanırım Allah söyletti cümlesine aminnBeta HCG değil canım progesteron bu.
Ama allah söyletti diyim inşallah hamileyimdir![]()
Olabilir canım ama sen doktorun gördüğü çatlamaya göre test yap bence sormana gerek yok hem daha önemli bir şey takılır belki aklına sonra onu sorarsın şimdiden soru kontenjanını azaltmaYaaaa kızlarrr eğitim araştırma hastanesi'ndeki doktorumu dün takibe aldım o da beni takip ediyor bugün bir girdim takip Ben şok k nasıl mutlu oldum anlatamam dün kızımla birlikte gittiğimizde kızımla ilgilenmişti bayağı çok tatlı falan onu böyle sıkmadan soru sormam lazım mesela sizin gördüğünüz çatlamaya göre mi test yapayım falan diye sorabilirim![]()
Sunsun9 @Daydi
babylovee
Ben çok üzüldüm başta ama şu an daha iyiyim. Olmazsa da aşılama ya da tüp bebek deneriz yapıcak bişey yok kiBen çok takmamaya çalışıyorum bunu sonuçta allah bilir canım.
Evet doktor sağlık ocağının verdiğine bu çok ağır dedi folidoce verdi onu içiyorum şimdi canımBen kızımda folio içtim. Cok severm kendisini yıne onnadonecegm. Ben de saflık ocagnınkını ıcmedm dem folio oermıstı
Canım her markanin hassasiyeti farklı birisi bhcg kanda 30 duzeyindeyken algiliyo birisi 60 duzeyindeyken o yuzden bu farkGünaydın hanımlar öncelikle hepimize hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum ve doğduktan sonrası içinde
Bugün benim adet gecikmemin 9.günü sat tarihim 30 ocak, yaptigim testler bu sekilde yarın doktora gidecegim bakalim
Sormak istedigim duzenli sekilde arttısi gozlemledim gunden gune fakat bu sabak freely test silik cikti tekrarladim ayni markayi yine silik bende tekrar albi testi yaptim gozlemledigim kirmizi koyuluk rengini tekrar aldim
Bir an kimyasal mi yasiyorum diye dusundum hatta ama dedim 1 gunde koyu kirmiziliktan betahcg degeri bu kadar silik mi olur diye
Tekrar albiyi yapinca rahatladi içim
Sizce freely test neden boyle yaptı