• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Hımm artık hayırlısı diyelim 😂
Rabbim ısteyenlere nasip etsin ama birden 3 cocukku olmayı hıc hayal edemedm sanrm. Kocişime dyorum ikizse naparız. Hıı diyor biri oldu da ikisi mi olacak. E boş gecseydk diyorum sonra😂 ama ıste dr yanıld.ımı yanılgısına dştum Dr hıc yanılır mı kadn baktı bastırdı rahme çatlamıs dedı benm adıma mutlu oldu. Bakalm sonucta neler olacak 🙄😂

Canim oncelikle gecmis olsun hosgeldin tekrar. İlacın hemen degeri düşürdüğünü cok duydum. Merak etme birkac gunluk kullanimla bile düşer degerin.
Ama o senin dedigin hormon progesteron hormonu degil PROLAKTİN hormonu kuzum karistirmis olmalisin. Süt hormonu prolaktin olur.

Seninki progesteron matmazelinki prolaktin olmali canimcim 😊 hatali olmus sanirim ismi birbirine benzedigi icin
Ay evet canm prolaktin 😂😂😂 karıştırmışım inşallah faydası olur canım

Canımmmm hosgeldın yenıdenn. çok sevindim sorunu bulmanıza. Süt hormonu prolaktın kuzum gogusu etkıleyen. Kav cıktı dostinexi arkadasm prolaktın ucun ıctı ve anında düşürdü Ben inanıyorum ki bu tedavi sonucunda yüzünüz gülecek. Testere dişli aslan oencesi içtiğimse kızıma gebe kalmıştım hadi sana da ugur getirsin inşallah canım benım. Testere dişli aslan pencesı zten dostinexxe gerek kalmadan süt hormonunu düzeltecek benm de süt hormonu cktu bı iki ay umursamadım kiste vs dondu enson dedm yeter ben bitki ıceymmhormonlar duzelsın asla bebek ıcn ıcmedm ama prolaktın i düzeltti demek ki gebe kaldım hemen onu kulllanrkem
Hoşbuldum canım evet karıştırmışım evet prolaktin inşallah ilacın faydası olur aslan pençesini bende hormonlar için içiyorum umarım sonucu gebelik olur 🥰🥰

Canim oncelikle gecmis olsun hosgeldin tekrar. İlacın hemen degeri düşürdüğünü cok duydum. Merak etme birkac gunluk kullanimla bile düşer degerin.
Ama o senin dedigin hormon progesteron hormonu degil PROLAKTİN hormonu kuzum karistirmis olmalisin. Süt hormonu prolaktin olur.

Seninki progesteron matmazelinki prolaktin olmali canimcim 😊 hatali olmus sanirim ismi birbirine benzedigi icin
Evet benim progesteron canım

Ay senin iş arapsaci olmus bacım😁 reglin 2.3.günü bakilir bunlara ama sonradan bakilir mi hic. Vardir bir bildikleri du bakalim. Sonuclar icin gittiginde sor reglken bakilmasi gerekmiyor muydu yanlis olmamistie sonuclar demi diye.
Ayyy amiiiiinnn canim benim amiiiinn🙏🙏😍😍 insalllaaahh kopkoyu kırmızı gebelik test cubuklarimiz olsun sonra da kanda mis gibi yüksek degerlerle ogrenelim bebislerimizin geleceginii insallahhh aminn😍😍🙏🙏
Olabilir canim mantikli da. Sen ne zmn gidiceksin doktora sonuclar icin
İnşallah canım bu mübarek ayda Rabbim kucağımızı boş bırakmadan dualarımızı kabul etsin 😇
Yarın gidicem Canım sonuçları göstermeye

Yaaaa kızlarrr eğitim araştırma hastanesi'ndeki doktorumu dün takibe aldım o da beni takip ediyor bugün bir girdim takip Ben şok k nasıl mutlu oldum anlatamam dün kızımla birlikte gittiğimizde kızımla ilgilenmişti bayağı çok tatlı falan onu böyle sıkmadan soru sormam lazım mesela sizin gördüğünüz çatlamaya göre mi test yapayım falan diye sorabilirim 😍 Sunsun9 Sunsun9 @Daydi babylovee babylovee
Olabilir canım ama sen doktorun gördüğü çatlamaya göre test yap bence sormana gerek yok hem daha önemli bir şey takılır belki aklına sonra onu sorarsın şimdiden soru kontenjanını azaltma 😄

Günaydın hanımlar öncelikle hepimize hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum ve doğduktan sonrası içinde 🥰
Bugün benim adet gecikmemin 9.günü sat tarihim 30 ocak, yaptigim testler bu sekilde yarın doktora gidecegim bakalim
Sormak istedigim duzenli sekilde arttısi gozlemledim gunden gune fakat bu sabak freely test silik cikti tekrarladim ayni markayi yine silik bende tekrar albi testi yaptim gozlemledigim kirmizi koyuluk rengini tekrar aldim
Bir an kimyasal mi yasiyorum diye dusundum hatta ama dedim 1 gunde koyu kirmiziliktan betahcg degeri bu kadar silik mi olur diye
Tekrar albiyi yapinca rahatladi içim
Sizce freely test neden boyle yaptı

Eklentiler

• 1000063212.webp
    1000063212.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 43
Günaydın hanımlar öncelikle hepimize hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum ve doğduktan sonrası içinde 🥰
Bugün benim adet gecikmemin 9.günü sat tarihim 30 ocak, yaptigim testler bu sekilde yarın doktora gidecegim bakalim
Sormak istedigim duzenli sekilde arttısi gozlemledim gunden gune fakat bu sabak freely test silik cikti tekrarladim ayni markayi yine silik bende tekrar albi testi yaptim gozlemledigim kirmizi koyuluk rengini tekrar aldim
Bir an kimyasal mi yasiyorum diye dusundum hatta ama dedim 1 gunde koyu kirmiziliktan betahcg degeri bu kadar silik mi olur diye
Tekrar albiyi yapinca rahatladi içim
Sizce freely test neden boyle yaptı
Canım her markanin hassasiyeti farklı birisi bhcg kanda 30 duzeyindeyken algiliyo birisi 60 duzeyindeyken o yuzden bu fark 👍🏻

Kızlar ben hala tam olarak regl olmadım dun akşam kırmızı geldi ama devami gelmedi bugün tekrar yumurtlama testi yaptim aynı gibi ama pikte yok. Tutunamadan bekliyo benim yumurta çok inatçı çıktı 😂

Eklentiler

• 20250306_080610.webp
    20250306_080610.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 37
Back