• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canim çok sağol 🙏💗 ilaca basladi yeniden canim uzun zamandir ara vermisti ama toparlayamadi bir türlü psk görüşmesi ile dr da uygun gördü ilaca, bakalim 1 ay sonraya yeniden cagirdi insallah sifa olur iyi gelir 🙏
Sen nasilsin canim ne durumdasin hem genel olarak hem catlama falan olmus muydu degerlendirebildin mi
Allah tez zamanda şifa versin canım 🫶🏻 iyiyim şükür biraz daha rahat geçiyor bu ay. Ramazan da huzur verdi çok şükür. Benim çatlama takvim uygulamasının tahminine göre 1 martta belirtilerime göreyse 5 martta oldu. Tam emin değilim yani. 28 şubattan beri 1 dolu 1 boş olacak şekilde devam ediyorum regle kadar da öyle yapmaya çalışacağım. Senin döngün ne durumda test zamanın yaklaştı mı ?

Merhaba kızlar. Ovulasyon testime bakabilir misiniz? Çalıştığım için ovulasyon testini hep iftara yakın yapabildim. Yumurtam 8 martta mı çatlamış?
20250309_221935.webp

Kızlar merhaba. Ben geçtiğimiz perşembe günü şehir hastanesine gitmiştim aşılama için hatırlarsınız belki. Amh ve diğer kan testleri istemişti doktorum. Devlette tüp bebek için 2 tane aşılama yaptırma şartı var demişti doktor. Amh sonucun çıksın 3-4 haftaya anca çıkar ona göre tedaviyi başlatırız reglin 2. günü gelirsin dedi. Ama haftasonu amh sonucum çıkmış ve 0,57. Ben 2023 5. ayda baktırdığımda 1.71 di. Doktoruma yazdım sonucu evet amh düşük gelmiş aşılama yapmıycaz direk tüp bebek tedavisine başlıycaz dedi bana. Moralim biraz bozuldu. Vitaminler vermişti onları kullanıyorduk :(

Arkadaşlar benim adete 2 gün kaldı, dayanamadım test yaptım negatif çıktı :( halbuki bu ay için çok umutluydum nedense. Çok üzülüyorum :(

Kızlar merhaba. Ben geçtiğimiz perşembe günü şehir hastanesine gitmiştim aşılama için hatırlarsınız belki. Amh ve diğer kan testleri istemişti doktorum. Devlette tüp bebek için 2 tane aşılama yaptırma şartı var demişti doktor. Amh sonucun çıksın 3-4 haftaya anca çıkar ona göre tedaviyi başlatırız reglin 2. günü gelirsin dedi. Ama haftasonu amh sonucum çıkmış ve 0,57. Ben 2023 5. ayda baktırdığımda 1.71 di. Doktoruma yazdım sonucu evet amh düşük gelmiş aşılama yapmıycaz direk tüp bebek tedavisine başlıycaz dedi bana. Moralim biraz bozuldu. Vitaminler vermişti onları kullanıyorduk :(
Aşılamayla yorulmamış olursun canım böyle daha iyi olmaz mı? Hemen tutar inşallah hiç üzülme. Sürece ne zaman başlıyorsun

Aşılamayla yorulmamış olursun canım böyle daha iyi olmaz mı? Hemen tutar inşallah hiç üzülme. Sürece ne zaman başlıyorsun
Orası öyle tabi ama amh fazla düşük geldi moralim çok bozuldu. Reglimin 2. günü gideceğim canım. İlaçlara başlar herhalde. Şimdi eşimle ikimiz vitamin kullanıyoruz

Orası öyle tabi ama amh fazla düşük geldi moralim çok bozuldu. Reglimin 2. günü gideceğim canım. İlaçlara başlar herhalde. Şimdi eşimle ikimiz vitamin kullanıyoruz
Senin regl yeni bitmişti diye hatırlıyorum o zaman önümüzdeki yumurtlama dönemi tedavisiz mi denemiş olacaksın? Tüp bebek için amh nin önemli olacağını sanmıyorum canım sonuçta yumurta 1 tane yeterli. Hiç moralini bozma

Allah tez zamanda şifa versin canım 🫶🏻 iyiyim şükür biraz daha rahat geçiyor bu ay. Ramazan da huzur verdi çok şükür. Benim çatlama takvim uygulamasının tahminine göre 1 martta belirtilerime göreyse 5 martta oldu. Tam emin değilim yani. 28 şubattan beri 1 dolu 1 boş olacak şekilde devam ediyorum regle kadar da öyle yapmaya çalışacağım. Senin döngün ne durumda test zamanın yaklaştı mı ?
Sagol canim benim aminn🙏💗
Sen belirtilerinden anliyordun zaten takvimi bosver kendin hissettiklerine odaklan 😍🙏 güzel de degerlendirmissiniz insallah bu ay güzel sonuclar alacagimiz bir ay olur 🙏 umutla beklemeye devam..
Canim benimde az kaldi aslinda test zamanima. Cuma cumartesi falan. Belki kalmaz bile o zamana.
Bazi belirtiler var ama hangisinin belirtileri tam netlestiremiyorum beklemeye devam 🙏

Canim bence bu degerler de degisken çıkıyor ya. Amh da olsa. Cok kendini korkutma. Degerin imkansiz seviyesinde degil sonucta.
Bence direkt tüp bebeğe gecmen daha iyi olmus. Gercekten aşılama ile vakit kaybetmezsin. Tüp bebegin tutma ihtimali daha fazla.
Mod olarak düşürür ama şöyle düşün daha az maliyetle yaptiracaksin hem hemde bu asamaya gelmek icin zoraki yaptiracagin islemleri yapmamis olacaksin. Hersey cok guzel olacak merak etme. Hayallerine kavusmana simdi daha yakınsın 💗
Arkadaşlar benim adete 2 gün kaldı, dayanamadım test yaptım negatif çıktı :( halbuki bu ay için çok umutluydum nedense. Çok üzülüyorum :(
Herhangi bir belirtin var miydi canim ? Bizim senle yakindi test günlerimiz.
Dur daha bekle bakalim neler olacak bilemezsin hemen umutsuz olma.

Back