• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Test yanımda degil canım çalışıyorum çok net olmadığı için çekmedim testi. Evde yani. Ben hamile gozuyle bakmıyorum zaten canım net bişey yok şuan ama bu lekelenme garip degil mi sencede ve regl olmadim kirmiziya donen bisey yok henuz. Olmazsa zaten doktora gidicem bekliyorum aksama regl olmazsam gidip kan vericem belkide gebelik oluşuyo bilemiyorum.
Akıntınız sonradan devam etti mi başka şekilde . Benim sulu-beyaz olarak devam ediyor. Ara ara kasık ağrımda oluyor

Olabilir kuzum burada sitede yakın bir arkadaşım vardı Bir zamanlar bununla ilgili bana çok tavır aldı Ben buna bel bağlama hcG yap dedim bana Sen ne demek istiyorsun hamile değil miyim falan moduna girmişti Ben de o zamanlar araştırmıştım doktor videolarında LH testleri göstermez diyordu dalgalanmalı Bir hormon olduğu için o geldi aklıma seni üzmek kırmak istemem sonucunda hamile çıkmamıştı çok üzülmüştü olan arkadaşlıgımza olmuştu. Ama ben gerçekten senin gebe olduğunu hissediyorum 🥰 gecen de dedm yerlesmedir dye ki inşallah oledır. Kan ver verebiiuorsan💓
Canım benim yanliş anlamadim sorun yok 😊 kişiden kisiye degisebilir tabi bu durum sonucta herkes hassas. arkadasin icinde uzuldum 😊 kan testini bugun versem erken olabilir belki yarına regl olmazsam vericem. Regle donme gibi bi durumda var gecen ay o sekilde oldu biliyosun.

Akıntınız sonradan devam etti mi başka şekilde . Benim sulu-beyaz olarak devam ediyor. Ara ara kasık ağrımda oluyor
Benimki henuz kesilmedi ara ara devam ediyo sulu açık kahve canım. Ara ara kasık ağrımda oluyo uyku halide var sarhos gibi hissediyorum kendimi ne olucak bilmiyorum.

Kızlar benim bu sefer de bütün belirtiler kayboldu sabah bir anda. Yani o deli gibi ağrılarımdan eser yok. Yani hiç umudum kalmıyor gün geçtikçe ama hayırlısı artık bıktım gerçekten beklemekten 😔

Kızlar bende yarın için infertilite ve tüp bebek merkezinden randevu aldım Atatürk Şehir hastanesinden. Bakalım sanırım bu yola giricez
Canım benim bence dogru bir karar verdin çünkü tüp bebek doktorları daha ayrintili inceliyo. Ben ilk gebelik dusundugum zaman yanlislikla infetiliteye almisim randevu doktor dedi ne kadar zamandir deniyorsunuz dedi bende daha denemeye baslamadik dedim tahliller icin gelmistim dedim. Kadin bana sorular sordu sonrada dediki kan tahlillerini ver dedi bundan sonra randevu alamana gerek yok dedi. Hsg falan istedi bunlari bir sorun varmi yokmu diye cekicez dedi esin icinde anlasmali doktor var dedi o da gitsin testlerini versin biz degerlendiricez ve uygun tedaviyi sunucaz kendiniz denemek isterseniz de sure veririm size dedi. Bence tup bebek korkulacak bisey degil ki bi gun cocugum olmazsa herseyi denerim yani 👍🏻

Kızlar benim bu sefer de bütün belirtiler kayboldu sabah bir anda. Yani o deli gibi ağrılarımdan eser yok. Yani hiç umudum kalmıyor gün geçtikçe ama hayırlısı artık bıktım gerçekten beklemekten 😔
Benim de bazen belirtilerim oluyor bazen olmuyor bence normal canım hep ağrı olcak diye bişi yokki bebek yerleşiyordu bence ağrıların olduğu zaman şimdi de yerleşmiştir ara ara kramp olur korkma 🥰

Canım benim yanliş anlamadim sorun yok 😊 kişiden kisiye degisebilir tabi bu durum sonucta herkes hassas. arkadasin icinde uzuldum 😊 kan testini bugun versem erken olabilir belki yarına regl olmazsam vericem. Regle donme gibi bi durumda var gecen ay o sekilde oldu biliyosun.
O zaman afet olacagn zamanı belirle bence de bekleyebilyprsam öyle yap umarım devamı gelmesin❤️

Bugün işe gelirken de içimden dedim ki şu an çift çizgi görsem bile anca kanama olursa inanırım hamile olduğuma dedim. Kanama çektim resmen evrenden ama regl mi yerleşme mi onu bilemiyoruz :D
Hahahhaah kızz bu kadar hızlı kabul olması. Belki de dua yerine geçti bir işaret oldu. Sen şimdi sakin ol burada bilen arkadaşlar varsa aydınlatır yerleşme kanamasında testte çıkıyor mu acaba

Hahahhaah kızz bu kadar hızlı kabul olması. Belki de dua yerine geçti bir işaret oldu. Sen şimdi sakin ol burada bilen arkadaşlar varsa aydınlatır yerleşme kanamasında testte çıkıyor mu acaba
Yok normal kanama başladı kuzum sanki pıhtı da vardı tam göremedim ama regl oldum ben kesin elendim. Cuma kan vericem hormonlar için cumartesi de kendi doktoruma gidicem.

Back