2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Çok sağol kuşum desteğin için. Çok umutlu değilim ama inşallah rabbim bana da en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder
Amin canım hepimiz birbirimizin ağzıyla birbirimize dua edelim gerçekten farklı ağızlardan dua almak ayrı bir şey inşallah Allah hepimize bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım hepimiz birbirimizin ağzıyla birbirimize dua edelim gerçekten farklı ağızlardan dua almak ayrı bir şey inşallah Allah hepimize bebişleri sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin kuzum iyi ki varsınız gerçekten tanışmadan bile çok destek buluyorum burdaki bazı kişilerden

Canım benim önceden belki daha iyiydi test 2 ay once bu testten almistim kıp kırmızı çıkarmıstı nerdeyse ve kan testi yapınca şok içinde kaldım eşimde bende baya baya net gorunce kaldık oyle nasil olur falan diye. Kan ver tabi ama sonucada cok guvenme bence

Canım bugün gittin mi doktora? Merak ettim durumun nasil oldu

Bende sabah bu test vereceğim boşuna beklemeyeyim hatalı bi sonucsa . Bende geçen ay bu testin erken gebelik testini yaptım pozitif çıktı birkaç dakika sonra regl oldum bu kaset test diye bi ihtimal verdim ama bakalım yarın akşama belli olur .

Hadi inşallah vardır canım kan en garantisi.

Baya baya var tebriklerr
Geçmesine sevindim canım bende bol bol meyve yiyorum birde kabuklu kaynatayım meyvelerini tavsiye için teşekkür ederim

Bu teste hiç güvenme canım. Aynı çizgiyi 2 kere gördüm ben. Artimed freely bunların kaset testinde bu şekilde çizgi çıkıyor. Net çizgi görmeden umutlanmamak lazım. İnşallah hamilesindir

Anladım canım sen belirtilerine güven zaten. Ben de bekliyorum hala bir şey yok. Yine geç yumurtlama olacak sanırım. Belki de hiç yumurta olmaz bu ay bilemiyorum. Ne güzel inositolden de umutlanmıştım ama birkaç ay kullanmak gerekiyor sanırım etkisini görebilmek için.

Canim ne demek
Hastaneye dosyanla gidersen belki en bastan baslatmazlar bir ihtimal.
Bugun baska dr.a gidicem diyordun gittin mi canim

Bence sen progestan fitil veya duphaston kullanmalisin. Gebelik olusup tutunamadigini düşünüyorsan. Ama bu sureclerde hic kan verdin mi mesela gebelik olusuyor ihtimalini guclendirecek bir sey olmali elinde ki doktora da soyleyebilesin bunu ona gore tedavi uygulasin.
Malesef artik kendimizin dr.u olduk

Kuzum yaaa yumurtanın olgunlaşınca yaşadığını belirti var mı mesela benim bacağım uyuşur kasıklarım ağrıyor yoğun kalın akıntı gelir bu sefer yaklaşık 10 gün bu sürdü Bu sebeple de ikinci yumurta olacağını olacağını anladım. Birazcık olsa sana lh'nin artışını hatırlatan bir şey yok mu. Yumurtanın olgunlaştığını hissediyorsan havuç falan ye ya da kuru incir ye olgunlaşmadı ise

Yok canım hiçbir belirti hissetmiyorum bu ay. Geçen ay yumurtlama 27. Gün olmuştu ama 1 hafta 10 gün öncesinden belirtiler başlamıştı şimdi tık yok hiç anlamıyorum acaba inositolün etkisi olabilir mi ya canım çok sıkkın havuç yemenin de anlamı yok o zaman çünkü yumurta olgunlaşmadı bile belki

Kuzum Dr a gitsen mi yumurtan varsa catlatma ıgnesi verıyorlar sanki.

Arkadaşlar hepinizi zaman zaman okudum çok yazma olarak aktif olmasam da. Bat 9 marttı, ağzımda garip bir metalik tat olup midem kötü olunca bugün innovitanın testini yaptım. Pozitif çıkınca predictor ile tekrar denedim güvenemeyip ve yine pozitif çıktı. En son buradaki arkadaşlar kan testi ver diyince verdim ve sonuç 4890 geldi. İki gün sonra testi tekrar yaptıracağım yükselip yükselmediğine bakmak için. Diğer aylarda sürekli ovülasyon testi yapmıştım ve çok stresliydim. Bu ay aman ne oluyorsa oldun dedim ve böyle oldu. Gerçekten çok etkili olduğunu düşündüm bu kadar çok takip etmenin. İnşallah hepimiz için her şeyin hayırlısı olur.

Merhaba hanımlar, folic asit kullanmaya başlayacağım, gebelik planlıyorum, doktorum üç ay önceden folic asit kullanmam gerektiğini söyledi, kağıda yazmış sadece folic asit yazmış eczaneye gittim birkaç tane gösterdi bana çok kararsız kaldım hepsine iyi dedi ama en iyisi hangisidir bu konuda deneyimli olan varsa öneride bulunabilir mi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…