2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kuzum dr dogru görmüştür bence. Senin testlerin dosdogru olma ihtimali de yok ki markayi bilmiyoruz. Mesela laboquik ov.testleri oyle silik cikariyor genelde. Sen dr.a güven bence.
Dr gördü sonucta catlamayi rahat ol degerlendirdin de.

Canim o zaman yumurtlamayi destekliyor belki de su an masaj
Yumurtalar uyarıldıgı için bugünkü testin nasil cikti.
Beni 3 günü bulmustu sanki masaja basladiktan sonra yumurtlamanin baslamasi
Yine silik kuzum ilk günkü gibi çıktı ama kasık ağrım ve şişkinliğim arttı kuzum

Gerçekten mı kuzumm silik mi yani labo da. Ay rhaatlattn benı surelab işte sular gitmese almazdı eşim gerçekten cok snir bozucuyms. Bir daha almam gerekirse 2 ay önce aldığımız aritmeti alırım o kadar güzeldi ki anlatamam ckkcok netti. Allah razı olsun kuzum rahatlatıyorsun beni ama işte insan bir aydan çok umut edince bu aksilikler çok üzüyor sen de biliyorsun annen nasıl bu arada bugün. İnşallah iyidir dha da kuzumm

Öyle yapıcam canım bende meyve felan yemeye çalışıyorum inşallah hemen toparlanırız gebeliğin başında normal grip olmamız hormonlar değişiyor vücut güçsüz kalıyor
Canım bu arada sende de regl benzeri ağrılar oluyor mu? Benim çok şiddetli olmaya başladı iyice korkmaya başladım. Kızlar böyle bir durum yaşayan var mı hamilelik ilk haftalarında şiddetli karın ağrısı

Oluyor canım gayet normal korkma bebek kendine yer açıyor çok fazla oluyor benim de dr normal dedi gelişmeye çalışıyor içini ferah tut

Canim iste belki de olacak yumurtlaman sen devam et birkaç gün daha masaja
İnşallah canım ya başka bir konuda gördüm kızın sabah pik akşam silik çıkmış testi. Belki benim de öyle oldu ve kaçırdım. Pazartesi doktora gidicem. Çatlamanın üstünden birkaç gün geçtiyse ya da çatlamadıysa anlar mı? Bir de amh tekrarı isticem bakalım inşallah yapar

Oluyor canım gayet normal korkma bebek kendine yer açıyor çok fazla oluyor benim de dr normal dedi gelişmeye çalışıyor içini ferah tut
Ya bir şeyler okuyup iyice psikolojimi bozdum bir süre en iyisi internetten uzaklaşmak kuzum çok sağol ama

Aynen canim laboquik silik cikariyor çoğunlukla. Sen rahat ol. Doktor sonucta direkt muayenede goruyor sen testleri bosver artik. Bence sen mesela 1 kutu innovita veya birgebeden falan al evde bulunsun yumurtlama günlerinde ihtiyaç duyarsan yaparsin. Bu sekilde güvenilmez testlerle daha zor oluyor. Haklisin kuzum umutlaninca aksi birsey olunca kendini sucluyor insan.
Sagol kuzum daha iyi olacak annemde insallah. Stres yükleniyor arada yeniden ama olabildigince konusarak rahatlatmaya çalışıyorum

Kuzum catlamadiysa görür. Ama catlama olduysa ve üstünden zaman gectiyse göremez.
Ama dedigin dogru oyle de olabilir sen aksam yapiyorsun ya testleri belki de mesela sabah yumurtladin ve sonra aksama catlama odlu. Benimde basima gelmisti o mesela. Sabah yumurtam vardi aksama test yaptım catlamisti dr
A gittigimde muayene aksam yumurta cikmamisti sabah olan yumurtam. Normal yani.
Baktir canim amh da. Reglken baktirsan daha guzel olur aslinda.

Ya bir şeyler okuyup iyice psikolojimi bozdum bir süre en iyisi internetten uzaklaşmak kuzum çok sağol ama
Canim gebelikte kasık agrisi olur korkma. Benim dr.a her gittigimde sordugum soruydu kasık ağrım var korkuyorum normal mi diye. Dr.da dayanilmayacak bir agri mi diye soruyordu hep. Hafif hafif agri olur olmasini da bekleriz çünkü rahim genisliyor demisti. Rahim genisledikce agri normal ama normalden fazla ağrırsa mutlaka gel demisti. Bebis yerini rahatlatiyor annesi korkma

Laboquick lh testini pek beğenmiyorlar canım ben lh testi kullanmadım doktorla yumurta takibi de yaptırmadım o yüzden tecrübem yok ama doktora güven bence sıvıdan anlamıştır mutlaka zaten içeri yayılmıştır sağ ya da sola bakması pek fark etmez o yüzden. Meme ucu konusu da bu ay istisna oldu belki. Veya progesteron yükseldi dediğin gibi ama için yine rahat etmiyorsa ilişkiye devam edebilirsin. Anlıyorum ama seni insanın kafasına takılınca ikna olamıyor bir türlü

Kızlar merhaba pazartesi aşılama yapıldı bana ama hala göğüs hassasiyetim geçmedi ve ara ara kasıklarımda buruk bi sancı var aynı adet olacakmışım gibi adetime 15 gün var takvime göre normalde de bu belirtiler adetten 1 hafta 10 gün önce başlar zaten ama hala geçmedi acaba bebek tutunmuşmudur ondan mı olur bilemedim test yapmak da istemiyorum korkuyorum negatif görürsem diye ben gibi olan var mı acaba

Canım benim hem hafif değil baya kıvrandırıyor hem de testim silikleşmeye başladı ama nasip tabi pazartesiyi bekliyorum ben de hayırlısı her şeyin

Ay iyi ki varsınız gerçekten gerçekten okuyunca rahatladım taşlarım yerine oturuyor yavaşça. Gerçekten anlıyorum ki şunu ben buraya nezaman üye olsam kafama takıyorum agustostan ekıme hiç yoktum aklıma gelmiyordu yumurtlama vs gerçekten. Uzaklasmak ıstemıuorum ama yapmak zorundayım. Akıntım beyaza döndü çok garip kasık agrılarım var rahımde de. Umarım bunlar iyiye işarettir 4 günümü stresle gecırdım bu ay hepmız pozitif haberleri vererek dönelım buraya. Ben sizi çokk merak edeceğinim ama bir şekilde de girmemem lazım buraya bir daha da ovulasyon almam yok yok. Hayır anlıyorum zaten nesine aldık ki boşuna bu yaşadığım da örnek olsun herseym herzmaan olmama ıhtımalı var çünkü sizi şok seviyorum canımlar 1 hafta fln cıkacagım. Buralardan babylovee Rabbim annene sifa versin kzuucum cookça. S Sunsun9

İyi edersin cnm bende girmiycem artık bu ayı dualarla namazımla orucumla bol bol kuran yasin okuyarak geçireceğim banada böyle iyi gelecek birgün eğer hamile olursam ozman gireceğim hepinizi seviyorum canlar Allah'a emanet olun

Bugün krem rengi akıntım geldi kuzum ilk defa acaba yumurtlama akıntısı mıdır ki

Canım benim hem hafif değil baya kıvrandırıyor hem de testim silikleşmeye başladı ama nasip tabi pazartesiyi bekliyorum ben de hayırlısı her şeyin
Testlerin hassasiyetine göre değişir en kesini kan güvenme teslere içini ferah tut canım pozitif düşün bişi olmıcak

Canim benim sana iyi gelen neyse onu yap yine haberlesiriz inşallah cok sagol kuzum amiin inşallah tüm hastalarimiza şifa versin Allahım
Stres yapma artik yumurtladin ve catladi bitti. Akisina birak hayatina bak. Olursa olacak zaten. Kendini streslendirme. Sende seviliyorsun dikkat et kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…