• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

İyi edersin cnm bende girmiycem artık bu ayı dualarla namazımla orucumla bol bol kuran yasin okuyarak geçireceğim banada böyle iyi gelecek birgün eğer hamile olursam ozman gireceğim hepinizi seviyorum canlar Allah'a emanet olun❤️
Kendine dikkat et kuzucum🙏😊 güzel haberlerle gel inşallah. Hepimiz ortak noktada hamişler olarak yeniden buluşalım 🥰🙏

Canım benim hem hafif değil baya kıvrandırıyor hem de testim silikleşmeye başladı ama nasip tabi pazartesiyi bekliyorum ben de hayırlısı her şeyin ❤️
Canim o zaman bir dr.a görünseydin keske. Ihmal etmeseydin. Belki destek amacli birseyler verirdi🙁 testinin markasi ne guvenilir marka mi
Bugün krem rengi akıntım geldi kuzum ilk defa acaba yumurtlama akıntısı mıdır ki
Kuzum bekle bence yarin fln yumurtlama olabilir. Masaja devam. Incir ye birde

Kızlar merhaba pazartesi aşılama yapıldı bana ama hala göğüs hassasiyetim geçmedi ve ara ara kasıklarımda buruk bi sancı var aynı adet olacakmışım gibi adetime 15 gün var takvime göre normalde de bu belirtiler adetten 1 hafta 10 gün önce başlar zaten ama hala geçmedi acaba bebek tutunmuşmudur ondan mı olur bilemedim test yapmak da istemiyorum korkuyorum negatif görürsem diye ben gibi olan var mı acaba
Selamlar, kullandigin catlatma ignesi bu belirtileri yasmaana sebep olacaktir. Ama bebegin tutunuyor olma ihtimali de var tabiki. Stres yapmamaya calismani tavsiye ederim🙏

Canım yumurtlama akıntısı şeffaf kaygan oluyor. Yumurtlamadan sonra beyaz koyu kıvamlı olur.
Kuzum bekle bence yarin fln yumurtlama olabilir. Masaja devam. Incir ye birde
Kızlar sabah krem rengi bi akıntım geldi şu an su gibi akıntım var test yaptım silik çıktı ama idrarım su gibiydi uygun değildi teste. Akşam üstü tekrar yapıcam şu an sıvı alımını falan kestim. Hafif ağrım var kasıklarımda. Yumurtlama masajına devam edicem. Regl gibi akan bi akıntım yok ama çok ıslak ve dokununca su gibi

Kızlar sabah krem rengi bi akıntım geldi şu an su gibi akıntım var test yaptım silik çıktı ama idrarım su gibiydi uygun değildi teste. Akşam üstü tekrar yapıcam şu an sıvı alımını falan kestim. Hafif ağrım var kasıklarımda. Yumurtlama masajına devam edicem. Regl gibi akan bi akıntım yok ama çok ıslak ve dokununca su gibi
Canim muhtemelen yumurtlama yakında olack ondan oluyor su gibi akıntı da. Sivi alımını kes de vucutta az sivi cok lh hormonu olsun o sekilde yap testini.

Canim muhtemelen yumurtlama yakında olack ondan oluyor su gibi akıntı da. Sivi alımını kes de vucutta az sivi cok lh hormonu olsun o sekilde yap testini.
Kestim kuzum bi önceki mesajı yazmadan hemen önce lavaboya girdim. Akşam 6’ya kadar beklemeye çalışıcam. Ama sanki silik çıkıcak gibi. Havuç yedim masaj yaptım. Kasıklarımda dünden beri ağrı var. Ama yumurtlama masajı yapmadan önce hiçbir şeu yoktu allah razı olsun kuzum sen önerdin. Bugün döngünün 19. günü sanırım ben de 20. gün civarı yumurtlıcam yarın da doktora gidicem görebilir dimi? Bir de geç yumurtlayınca bat gecikir mi?

Kestim kuzum bi önceki mesajı yazmadan hemen önce lavaboya girdim. Akşam 6’ya kadar beklemeye çalışıcam. Ama sanki silik çıkıcak gibi. Havuç yedim masaj yaptım. Kasıklarımda dünden beri ağrı var. Ama yumurtlama masajı yapmadan önce hiçbir şeu yoktu allah razı olsun kuzum sen önerdin. Bugün döngünün 19. günü sanırım ben de 20. gün civarı yumurtlıcam yarın da doktora gidicem görebilir dimi? Bir de geç yumurtlayınca bat gecikir mi?
Evet canım yumurtan çatlayınca ustune 14 gun ekliceksin 15.gun regl olman gerek.

Bazen gec yumurtlariz onda sorun yok canim. Olabilir yani bizde insanız robot degiliz hersey ayni olmaz her ay. Oy kuzum sagol Allah senden de razı olsun. Birbirimize destek oluyoruz iste.
Masaj gercekten iyi geliyor. Bende yaptim bu ay faydasi oldu.
Kuzum iste catlamaya 14 gün eklemek gerekiyor. Benimde bu ay guncellendi mesela test günüm (bat demeyi tercih etmiyorum😁)

Bazen gec yumurtlariz onda sorun yok canim. Olabilir yani bizde insanız robot degiliz hersey ayni olmaz her ay. Oy kuzum sagol Allah senden de razı olsun. Birbirimize destek oluyoruz iste.
Masaj gercekten iyi geliyor. Bende yaptim bu ay faydasi oldu.
Kuzum iste catlamaya 14 gün eklemek gerekiyor. Benimde bu ay guncellendi mesela test günüm (bat demeyi tercih etmiyorum😁)
Evet çok mantıklı bakalım biraz akıntı oldu ama kesildi gibi inşallah pik görürüm akşam testte😂

İyi günler hanımlar. Normalde adetim 1 gün geçti. Ama bazen birkaç gün geç olabiliyor. Bugün ağrısız şekilde biraz pembe akıntı oldu. Sonra hafif iğne batması gibi ağrı oldu. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? Yarın test yapsam çıkar mı?

İyi günler hanımlar. Normalde adetim 1 gün geçti. Ama bazen birkaç gün geç olabiliyor. Bugün ağrısız şekilde biraz pembe akıntı oldu. Sonra hafif iğne batması gibi ağrı oldu. Sizce bu yerleşme kanaması olabilir mi? Yarın test yapsam çıkar mı?
Gebelik varsa çıkar tabi ama yerleşme kanaması genelde adetten bir hafta önce kadar oluyor

Regl olmazsaniz yarina test yapin yuksek ihtimalle cikar.

Yaptım kuzum hala silik ilk günkü gibi zaten akıntım da durdu. Sanırım ben bu ay yumurtlamıcam. Bakalım doktor ne dicek yarın
Hay Allah ya. Test koyulasmadi bu ay bi seninn. Yarin bana da haber mutlaka. Ne olacak ne diyecek dr. Kactaydi randevu kuzum

Kizlar doktorunuzun önerdiği folik asit var mi. Ben mfk kullaniyordum bitmek üzere baska markaya geceyim diyorum

Back