• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Arkadaslarm da dedı yumjrta gorurrdu baska ama saga ve sola bakmadı sen dedin ya devlet hızlı muhtemelen ondan ole oldu catlayacak dıgerini gormedı. Ay ıyiki varsın rahatladım 😌 S Sunsun9

Aklın yolu bir bende ole dusundum progesteron artamaz diye yumurta gelısrken😍😍😍 dmekki Dr yanılması of ınsallahhhh
Doktor yanılmadııı o ihtimali aklından çıkar kuzucum ☺️ çünkü bakar bakmaz anlayacağı bir şey zaten inşallah bu ay 2 yumurtanla şansın daha yüksek pozitif ol ki tutacaksa iyice yerleşsin bebiş

Arkadaslarm da dedı yumjrta gorurrdu baska ama saga ve sola bakmadı sen dedin ya devlet hızlı muhtemelen ondan ole oldu catlayacak dıgerini gormedı. Ay ıyiki varsın rahatladım 😌 S Sunsun9
Ancak sen sorsaydın bakardı ya da cevap verirdi belki gördü ve söylemedi bile canım devlette böyle. Hatta sen çatlamayı özellikle sormadın mı ? Sormasan söyler miydi sence

Doktor yanılmadııı o ihtimali aklından çıkar kuzucum ☺️ çünkü bakar bakmaz anlayacağı bir şey zaten inşallah bu ay 2 yumurtanla şansın daha yüksek pozitif ol ki tutacaksa iyice yerleşsin bebiş
Allah razı olsun kuzum yarım saat omce ablamla da konstm sen ona catladı mı dıye sordugun ıcın kadn direkt rahmıne bastırmış suya bakmış dedi . Yıllarca devlete ve özele aynı anda gıtmısti ılk cocugu olmadan ablam. Onun da kolaycagormusler hep çatlamayı. O da eşim gb gormedyse Dr olmamalı dedı. Dedıgın gb onun ıcın cok basıttrır ya bence de 2 tanecık yumurta m ckmıstr ıns. Gebe kalamaazsam tek sayıcam hahaha 🤪

Allah razı olsun kuzum yarım saat omce ablamla da konstm sen ona catladı mı dıye sordugun ıcın kadn direkt rahmıne bastırmış suya bakmış dedi . Yıllarca devlete ve özele aynı anda gıtmısti ılk cocugu olmadan ablam. Onun da kolaycagormusler hep çatlamayı. O da eşim gb gormedyse Dr olmamalı dedı. Dedıgın gb onun ıcın cok basıttrır ya bence de 2 tanecık yumurta m ckmıstr ıns. Gebe kalamaazsam tek sayıcam hahaha 🤪
Hayıtın işi bence bu ya acaba ben de mi içsem önümüzdeki ay

Valla bugün yapamam hiç halim yok zaten misafir var yatılı olursa olur olmazsa olmaz ya bunaldım artık.. Zaten bu Dr lar hep olumsuz konuşuyor daraldım iyice..
Hiç test falan deneyip strese girmek istemiyorum inan yoruldum
Ay drlar bu ara niyeyse hep milletin moralini bozuyor bende anlamadim. Degerlendirmissin yeter canim artik nasip burdan sonrasi. Testle yumurtlaman oluyor mu hangi belirtiler yumurtlama diye takip ederdin canim aslnda ondan onermistim
Benim yumurta akı gibi akıntıda gelmiyor ya da ben farketmiyorum çok az geliyor. Belki de yumurtlama olmuyor 😂
Testlerle takip yada yumurta takibi dr.la yapabilirsin bence

Ay drlar bu ara niyeyse hep milletin moralini bozuyor bende anlamadim. Degerlendirmissin yeter canim artik nasip burdan sonrasi. Testle yumurtlaman oluyor mu hangi belirtiler yumurtlama diye takip ederdin canim aslnda ondan onermistim

Testlerle takip yada yumurta takibi dr.la yapabilirsin bence
Evet canım zaten bu ay da olmazsa özelde takip ettircem sağol 😍

Back