• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Gittim canım gebelik kisti oluşmuş bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş bu iyi bişi dedi folik asit düşük önleyici yazdı yarın tekrar kan ver dedi bakalım 🥰
Bol bol sende havuc ye muz ye cnm hetkez buaydan başlasın havucları kemirmeye😃

Eklentiler

• IMG_20250301_171118.webp
    IMG_20250301_171118.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20250301_170944.webp
    IMG_20250301_170944.webp
    47 KB · Görüntüleme: 44
Canim biraz gec gördüm ama normal. Kasiklara asssiri bastirmadan hafif hareketlerle yapman lazim. Fazla bastirinca agri oluyor. Bide yumurtalari uyariyoruz o hareketle o nedenle daha hassas olmak lazim. Pes pese yapma günde 2 defa belli bir zaman aralik olsun. Bende de oluyor agri. Ama gerektigi kadar ve dogru yapinca o agri yumurtlama agrisina dönüyor korkma
Yok yok kuzum hiç bastırmadım sadece saat yönünde üçer dakika dokundum. İkinci dakikada sızı başladı zaten. Şu an ağrım var ama tatlı bi ağrı

Hadi bakalım yiyelim meyve felan da sevmem ama yicem mecbur çünkü grip oldum çok kötü bugün ne kullanabilirim ki gripken 🥺
Canım ben 2 gündür meyve yiyorum sürekli ve bol bol su içiyorum. Varsa ıhlamur da içebilirsin hamiş olduğun için ilaç almadan su içerek atlatmaya çalışş ❤️

Canım ben 2 gündür meyve yiyorum sürekli ve bol bol su içiyorum. Varsa ıhlamur da içebilirsin hamiş olduğun için ilaç almadan su içerek atlatmaya çalışş ❤️
Öyle yapıcam canım bende meyve felan yemeye çalışıyorum inşallah hemen toparlanırız gebeliğin başında normal grip olmamız hormonlar değişiyor vücut güçsüz kalıyor 🌺🙏🏻

Olabilir canim bilemedim valla. Bende ictim bikac gun bu ay biraz gecikti yumurtlamam belki iyi belki kötü oldu bilmiyorum ama.
Ayni durumdayim kuzum bende biraz uzaklascam galiba. Burda konustukca insan kuruyor kafada. Birinde var belieti bende yoksa hemen aha sorun mu var diye düşünüyorum 😁
Hadi birbirimizle tartışalım ceza alalım giremeyelm hhhahah

Olabilir canim bilemedim valla. Bende ictim bikac gun bu ay biraz gecikti yumurtlamam belki iyi belki kötü oldu bilmiyorum ama.
Ayni durumdayim kuzum bende biraz uzaklascam galiba. Burda konustukca insan kuruyor kafada. Birinde var belieti bende yoksa hemen aha sorun mu var diye düşünüyorum 😁
Var ya kesinlikle öyle. Bu belirti neden bende yok diye kafayı yiyoruz 😂 biraz stresten uzak kafayı rahatlatmak lazım 🌸

Yok yok kuzum hiç bastırmadım sadece saat yönünde üçer dakika dokundum. İkinci dakikada sızı başladı zaten. Şu an ağrım var ama tatlı bi ağrı
Canim o zaman yumurtlamayi destekliyor belki de su an masaj
Yumurtalar uyarıldıgı için 😍 bugünkü testin nasil cikti.
Beni 3 günü bulmustu sanki masaja basladiktan sonra yumurtlamanin baslamasi

Var ya kesinlikle öyle. Bu belirti neden bende yok diye kafayı yiyoruz 😂 biraz stresten uzak kafayı rahatlatmak lazım 🌸
Dimi hepimiz ayniyiz ya 😄 hepimize yazik yaa. Mesela yakinda sizde de vaslar kesin hamisler, birilerinin midesi bulaniyo benim niye bulanmiyo diye hahaha😄 herkes farkli bunu biliyosun ama yok bulanmayinca sorun var saniliyor

Kızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_5028.webp
    IMG_5028.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_5027.webp
    IMG_5027.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 27
Ya görseliniz baya belli sizin adınıza üzüldüm ama birşey sormak istiyorum ben innovita kullanıyorum ama anlaşamıyorum hap silik çizgi hiç bu görsel olmuyor sizin kaçırıcı günde oldu bu renk
Benim uygulamaya göre 26 Şubat'ta yumurtlamam gerekiyordu ama ben dün belirgin görmeye başladım.bugun kıpkırmızı olmuştu ama eşim çalışıyor olduğu için değerlendiremedim. 🫤 Test i bir gebenin günlüğünden aldım. 15. Günde yumurtlama gördüm

Ama cok pis küfürleselim😄😄 kiz o zamanda uyeliksiz okurum kesin ben. Ceza alinca hahaaha😄
Ama biraz mesafe koycam yaa. Hele su 14 günün sonlarina dogru heptennn
Ben de bebişim inşallah girmşcem cok. Zaten bıturlu ıkma olamıyorum sızofrenler gbi:) kasıklarımdakı agrı uıne cok uzayan akıntılar bitmiyor ablam diyor ki Dr yanlış gorduyse drlugu braksın. Ole pskolojim bozuldu o aptal test esıt cıkarmayınca 3 sabah once. Ay nereden aldım ya onu ben Dr duysa gülecek halıme. İcımden bıses meme ucun acımıyosa yumurtlamadan dyor ama Dr var ortada işte. Hey gidi hey kafam allak bullak.. ates de yne dusunce yorum yapılamıcak hale geldım🤔

Back