Gittim canım gebelik kisti oluşmuş bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş bu iyi bişi dedi folik asit düşük önleyici yazdı yarın tekrar kan ver dedi bakalımPazartesi canım heyecanla bekliyorumsen naptın bugün gidicektinn
Amin inşallah canım benimAy çok sevindim canım senin adına yaa Allah bize de nasip etsin sağlıklı hamilelik ve tutunmayı
İnşallah kuzum ya gelsinde buay bize çifte bayram yaşatsın inşallahHadi bakalım inşallah bu ay olcak
Bol bol sende havuc ye muz ye cnm hetkez buaydan başlasın havucları kemirmeyeGittim canım gebelik kisti oluşmuş bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş bu iyi bişi dedi folik asit düşük önleyici yazdı yarın tekrar kan ver dedi bakalım
Yok yok kuzum hiç bastırmadım sadece saat yönünde üçer dakika dokundum. İkinci dakikada sızı başladı zaten. Şu an ağrım var ama tatlı bi ağrıCanim biraz gec gördüm ama normal. Kasiklara asssiri bastirmadan hafif hareketlerle yapman lazim. Fazla bastirinca agri oluyor. Bide yumurtalari uyariyoruz o hareketle o nedenle daha hassas olmak lazim. Pes pese yapma günde 2 defa belli bir zaman aralik olsun. Bende de oluyor agri. Ama gerektigi kadar ve dogru yapinca o agri yumurtlama agrisina dönüyor korkma
Ayy hadi bismillah bu sefer bu sayfada da isteyen herkese nasip olsun inşallahGittim canım gebelik kisti oluşmuş bebeğin rahme tutunmasını sağlıyormuş bu iyi bişi dedi folik asit düşük önleyici yazdı yarın tekrar kan ver dedi bakalım
Hadi bakalım yiyelim meyve felan da sevmem ama yicem mecbur çünkü grip oldum çok kötü bugün ne kullanabilirim ki gripkenBol bol sende havuc ye muz ye cnm hetkez buaydan başlasın havucları kemirmeye
Canım ben 2 gündür meyve yiyorum sürekli ve bol bol su içiyorum. Varsa ıhlamur da içebilirsin hamiş olduğun için ilaç almadan su içerek atlatmaya çalışşHadi bakalım yiyelim meyve felan da sevmem ama yicem mecbur çünkü grip oldum çok kötü bugün ne kullanabilirim ki gripken
Öyle yapıcam canım bende meyve felan yemeye çalışıyorum inşallah hemen toparlanırız gebeliğin başında normal grip olmamız hormonlar değişiyor vücut güçsüz kalıyorCanım ben 2 gündür meyve yiyorum sürekli ve bol bol su içiyorum. Varsa ıhlamur da içebilirsin hamiş olduğun için ilaç almadan su içerek atlatmaya çalışş
Hadi birbirimizle tartışalım ceza alalım giremeyelm hhhahahOlabilir canim bilemedim valla. Bende ictim bikac gun bu ay biraz gecikti yumurtlamam belki iyi belki kötü oldu bilmiyorum ama.
Ayni durumdayim kuzum bende biraz uzaklascam galiba. Burda konustukca insan kuruyor kafada. Birinde var belieti bende yoksa hemen aha sorun mu var diye düşünüyorum
Var ya kesinlikle öyle. Bu belirti neden bende yok diye kafayı yiyoruzOlabilir canim bilemedim valla. Bende ictim bikac gun bu ay biraz gecikti yumurtlamam belki iyi belki kötü oldu bilmiyorum ama.
Ayni durumdayim kuzum bende biraz uzaklascam galiba. Burda konustukca insan kuruyor kafada. Birinde var belieti bende yoksa hemen aha sorun mu var diye düşünüyorum
Ya görseliniz baya belli sizin adınıza üzüldüm ama birşey sormak istiyorum ben innovita kullanıyorum ama anlaşamıyorum hap silik çizgi hiç bu görsel olmuyor sizin kaçırıcı günde oldu bu renk
Canim o zaman yumurtlamayi destekliyor belki de su an masajYok yok kuzum hiç bastırmadım sadece saat yönünde üçer dakika dokundum. İkinci dakikada sızı başladı zaten. Şu an ağrım var ama tatlı bi ağrı
Ama cok pis küfürleselimHadi birbirimizle tartışalım ceza alalım giremeyelm hhhahah
Sizin yumurtlama oldu mu ? Bata ne kadar kaldı?Canim o zaman yumurtlamayi destekliyor belki de su an masaj
Yumurtalar uyarıldıgı içinbugünkü testin nasil cikti.
Beni 3 günü bulmustu sanki masaja basladiktan sonra yumurtlamanin baslamasi
Dimi hepimiz ayniyiz yaVar ya kesinlikle öyle. Bu belirti neden bende yok diye kafayı yiyoruzbiraz stresten uzak kafayı rahatlatmak lazım
Evet yumurtlamam oldu. Catlamaya göre 13 14 günüm varSizin yumurtlama oldu mu ? Bata ne kadar kaldı?
Benim uygulamaya göre 26 Şubat'ta yumurtlamam gerekiyordu ama ben dün belirgin görmeye başladım.bugun kıpkırmızı olmuştu ama eşim çalışıyor olduğu için değerlendiremedim.Ya görseliniz baya belli sizin adınıza üzüldüm ama birşey sormak istiyorum ben innovita kullanıyorum ama anlaşamıyorum hap silik çizgi hiç bu görsel olmuyor sizin kaçırıcı günde oldu bu renk
Ben de bebişim inşallah girmşcem cok. Zaten bıturlu ıkma olamıyorum sızofrenler gbi:) kasıklarımdakı agrı uıne cok uzayan akıntılar bitmiyor ablam diyor ki Dr yanlış gorduyse drlugu braksın. Ole pskolojim bozuldu o aptal test esıt cıkarmayınca 3 sabah once. Ay nereden aldım ya onu ben Dr duysa gülecek halıme. İcımden bıses meme ucun acımıyosa yumurtlamadan dyor ama Dr var ortada işte. Hey gidi hey kafam allak bullak.. ates de yne dusunce yorum yapılamıcak hale geldımAma cok pis küfürleselimkiz o zamanda uyeliksiz okurum kesin ben. Ceza alinca hahaaha
Ama biraz mesafe koycam yaa. Hele su 14 günün sonlarina dogru heptennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?