İnşallah öyledir canım neden olmasın sonuçta bilimsel açıklaması olan şeyler bunlar. O zaman geriye 14 gün saymak kaldı senin içinAy Yok kuzum pilim bitti 3 gün ard arda oldu zaten son 3 gün. Yarına kısmetse. İlişki yaşayamamana uzuldum kzuum gercekten keske ayrı olmasaydınız ama umarım kı catlamamıstır istersen ovulasyon al hc mi agrın sızın yok . Bu arada ben günümde çatlamış oldum zaten dediğin gibi yani 14 ya da 15 de yumurtyorum her zaman doktor yanılmamıştır bence de galiba sıvı görüyorlar. Aklıma gelen tek şey şu mantıklı mı sence yıllardır göguslerim çok acıdı belki de gebelik oluşamıyordu progesteron yükselmiyordu. Progesteron dusukken agrı cok olurmus. şimdi belki de döllenme oldu ve o yüzden göğüs uçlarım acımıyorhahaha senaryolar cok bende
Yaa kuzum ne oldu anlamadım gerçekten hıc sayasım yok ıcımden ses yumurtlamadın dyor. Kocam anlamıyor hıslerimi. Bacagm uyuşuk ağrılı yne uzayan cok uzun akıntım geldi. 2.ye mı gelısıyor yumurta blmyrm kafamı tek kurcalayansolumdaki agrıyı ortadan nasl gördü Dr sola kaydırmadı cıhazı. Sıvı orada mı toplanıyor acaba yoksa ses dalgası ile mi görebildi orayı da aynı oranda modum yerlerde aynı Can doktor çatladı dedi herhalde bile.. garip bir isteğim vücudumun ısısı da bugün düşmüş ya ondan böyle oldu m. Lh testi yeternce silik mi sence dun onu bıle yaptm düşünİnşallah öyledir canım neden olmasın sonuçta bilimsel açıklaması olan şeyler bunlar. O zaman geriye 14 gün saymak kaldı senin için
Sıvı rahmin arkasında birikir. Çatladıysa doktor görmüştür. Geçen ay bana da doktorum çatlamış bir maşrapa su var demişti. Kendini strese sokma doktora güven. Ben de bugün yumurtlama masajı yaptım ilk defa. Kasıklarımda ağrı ve doluluk var belim de ağrımaya başladı normal mi acabaYaa kuzum ne oldu anlamadım gerçekten hıc sayasım yok ıcımden ses yumurtlamadın dyor. Kocam anlamıyor hıslerimi. Bacagm uyuşuk ağrılı yne uzayan cok uzun akıntım geldi. 2.ye mı gelısıyor yumurta blmyrm kafamı tek kurcalayansolumdaki agrıyı ortadan nasl gördü Dr sola kaydırmadı cıhazı. Sıvı orada mı toplanıyor acaba yoksa ses dalgası ile mi görebildi orayı da aynı oranda modum yerlerde aynı Can doktor çatladı dedi herhalde bile.. garip bir isteğim vücudumun ısısı da bugün düşmüş ya ondan böyle oldu m. Lh testi yeternce silik mi sence dun onu bıle yaptm düşün
Yapma ya nedir bu bizim aynı gidişBu arada bende grip oldum
Pazartesi canım heyecanla bekliyorumGörücez inşallahdoktor nezaman gel dedi birdaha.
Ben göremedim canım belki resimdendir kaset testlerde geç çıkıyor bence erken gebelik yap canım inşallah vardir
Ay çok sevindim canım senin adına yaa Allah bize de nasip etsin sağlıklı hamilelik ve tutunmayıKızlar d.ra gittim gebelik kisti oluşmuş bebeğin tutunmasını sağlıyormuş gebelikte ortaya çıkıyormuş iyi bişi dedi d.r bilen varmı gebelik kistini ?
Evet cnm iyi birsey buay bende oluşan kistten braz heveslendim yine bakalım hayırlısıKızlar d.ra gittim gebelik kisti oluşmuş bebeğin tutunmasını sağlıyormuş gebelikte ortaya çıkıyormuş iyi bişi dedi d.r bilen varmı gebelik kistini ?
Oynadığın görselde ben görüyorum canım inşallah vardır
Kuzum çatlayacak ozman aynı benm de oldu. Bu ruh halıne neden geldim bilmiyorum. Evet o kdr bastırdı kı rahme. Demek ondanmıa Allah razı olsun kuzum sayende rahatladım.Sıvı rahmin arkasında birikir. Çatladıysa doktor görmüştür. Geçen ay bana da doktorum çatlamış bir maşrapa su var demişti. Kendini strese sokma doktora güven. Ben de bugün yumurtlama masajı yaptım ilk defa. Kasıklarımda ağrı ve doluluk var belim de ağrımaya başladı normal mi acaba
Geçmiş olsun canım doktorun iyiyse ona güvenerek devam edebilirsin. Bu arada yumurtlaman gerçekleşti mi?Geçmedi smearda da candida çıktı. Kaşıntım kokum yok sadece çok akıntı yapıyor. Doktorum sorun olmayacağını söyledi kuzum. Defalarca ilaç kullandım ama hep tekrarlıyor
Ya ne demek canım benim sen rabbime güven bu mübarek günlerde bize de nasip edicek inşallahKuzum çatlayacak ozman aynı benm de oldu. Bu ruh halıne neden geldim bilmiyorum. Evet o kdr bastırdı kı rahme. Demek ondanmıa Allah razı olsun kuzum sayende rahatladım.Bilmiyordum bunu. Bence de yumurra da gorurdu bu konuda tecrubeszm yumurta takıbi yaptırmadım hc. Masajdan sonr abasladı benm de baya ayrı en son yumurta akları geldi. Pıtpıt rahımde agrı oldu. Bugun ozman çatlama 3.gun ınanlmsz bacak ağrım var bel ile. Hepsı bir araya gelince modum düştü glb. Ben cocuk ıstememek ıstyrm glb artık bu durumlar yoruyor beynımı
Testlerim hala silik kuzum dün havuç yemeye başladım. Bugün de yumurtlama masajı yaptım bekliyorumGeçmiş olsun canım doktorun iyiyse ona güvenerek devam edebilirsin. Bu arada yumurtlaman gerçekleşti mi?
Olabilir canim bilemedim valla. Bende ictim bikac gun bu ay biraz gecikti yumurtlamam belki iyi belki kötü oldu bilmiyorum ama.Ama öyleee kedi bile olsak akıllanmayz ahahaha Hayıtı 2,3 içtim kuzum. Ama mantıken işe yaradı dye düşünüyorum Çünkü progesteron düşüklüğü memede cok agrı yaparmış brz düşüktü belki de duzeldı agrımadı vs. Kendımı ıkms rtmrye calsyrm ılkkez ucu acımıyorzaten evet çatladı ya gerisi umursamayalım ben de umursamıyorum gebelk olaynı suan hatt sizlere bırz veda edecegm trıbe girmemek adına
Canim biraz gec gördüm ama normal. Kasiklara asssiri bastirmadan hafif hareketlerle yapman lazim. Fazla bastirinca agri oluyor. Bide yumurtalari uyariyoruz o hareketle o nedenle daha hassas olmak lazim. Pes pese yapma günde 2 defa belli bir zaman aralik olsun. Bende de oluyor agri. Ama gerektigi kadar ve dogru yapinca o agri yumurtlama agrisina dönüyor korkmaGünaydın kuşum az önce yumurtlama masajını yaptım ama hafif bir ağrı ve doluluk hissi oluştu kasıklarımda. Normal mibabylovee ?
Canim normalde duzenli de olsa duphaston tarihleri degistirebiliyor. Hormonal bir ilac oldugu icin.Ben işyerinde ik ya söyledim kuzu ondan benim için git geller rahat o yönden bari sıkıntım yok allahtan
Kuzu benim regllerim çok düzenliydi ama bende pcos falan da yok tedavisi 30-31 de regl oluyorum
Hadi bakalım inşallah bu ay olcakEvet cnm iyi birsey buay bende oluşan kistten braz heveslendim yine bakalım hayırlısı
Valla ya bugün bir anda grip oldum çok kötü öksürüyorumYapma ya nedir bu bizim aynı gidiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?