• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Canım hiç moralini bozma. Doktorlar hep en kötü olasılıkları söylerler. Sen en iyisi doğal olarak yumurta kaliteni artırmaya çalış. Bir video izledim youtube da atayım buradan da bak nasıl şeylerle doktorların gebe kalman imkansız dediği halde ikizlere gebe kalmış hemde çift yumurta ikizine

Ah kuzum çok sağolasın. Gerçekten yerle bir etti moralimi. :(
Günaydın kuzum. Ben de dün doktora gittim. Her yumurtalığımda da çikolata kistim var. Bana da hiç boşuna uğraşma tüp bebek yap bu kistlerle çocuğun olmaz dedi. Ben de yıkıldım çok kötüyüm
O ne demek ya kistse kist eritmek için ilaç versin o zaman nolcak benim de 3-4 ayda bir oluyor kist. Reglle atılacak belkii
Canım bozma moralini hemen banada zor dediler bir kaç ay ara ver bende tedaviye çok gittim olmayınca bıraktım kendiliğinden oldu biraz dinlen vardır rabbimin bildiği bir bakmışsın kendiliğinden olmuş dra lara bakma onlar en kötüsünü düşünür herzaman
Bir sıkıntı olsa amenna zaten deseler ki tüplerin tıkalı yumurtan çok az vs vs tamam ama sebepsiz infertilite bizim. Demek ki zamanı var diyorum artık ..
Kac yaşındasın da bu kadar olumsuzlugu siralamis senin mükemmel dr.un..
Catlatma ignesine ragmen catlamama benim tanistigim 23 yasindaki kizda da olmustu bunun yaşla ne alakasi varmis ya ?
Yani varya son gunlerde gercekten dr.a giden herkes moral olarak bitik geliyor. Neden insanlarin hayalleriyle oynuyorlar ben anlamiyorum..
Canim sen bence bir de dr degistir baska dr.la ilerle. Bir ay ara ver kendi haline birak vucudunu sonra baska dr.a git onunla yol çiz bakalim ne diyecek. Sana aşılama yapılmış mıydı?
30 yaşındayım kuzum. Gerçekten inanamıyorum ne kadar kolay onlara öyle deyivermek. Başka doktora da gitmek istiyorum daha hiç hazır değilim tüp bebeğe. İnsanlar 40-45 de doğal yolla çocuk sahibi oluyor. Hayır yumurtluyorum da yanii. Tsh fsh lh e2 amh hepsine baktı normal ee o zaman beni tüp bebeğe iten faktör ne anlamıyorum

Kızlar herkese günaydın, birkaç gün girmeyip kafamı toplamak istedim. Pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim.
Kistim çıktı doktor iğne harici 16. gün regl olduğumu ve kan testi vermediğimi duyunca gebelik kistinden şüphelendi.
Beta hcg istedi ve sonuç tabiiki negatif çıktı.. Sonrasında artık tedaviye devam etmenın faydalı olmayacağını;
Her kadının döngüsünde gebe kalma olasılığının %10 olduğunu ve bu tedavilerle %20-25'lere çıkarttıklarını söyledi.
Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe yönlenebileceğimizi söyledi. Peki kist neden oluşuyor dediğimde de ;
çatlatma iğnesi vursak dahi çatlamamışlar , yaşa bağlı olarak çatlatma yetilerini kaybediyorlar yavaş yavaş dedi.
Beni asıl yıkan nokta bu oldu kızlar moralim çok bozuk..:ruh:
Canım benim bozma moralini lütfen bak Doktorlar evet gördüklerini söylemek zorundalar ama Allah'ın ol dediğinde olacak buna inan bana kaç tane çocuğun olmayacak diyen insan tanıyorum ablamın arkadaşı 41 yaşında birkaç yıl çocuk için çok uğraşmış olmamış Doktorlar olmaz demiş yıllarca haliyle korunmamış ve kadın hamile kaldı büyük kızı 18 yaşındayken
Kızlar herkese günaydın, birkaç gün girmeyip kafamı toplamak istedim. Pazar günü regl oldum ve dün doktora gittim.
Kistim çıktı doktor iğne harici 16. gün regl olduğumu ve kan testi vermediğimi duyunca gebelik kistinden şüphelendi.
Beta hcg istedi ve sonuç tabiiki negatif çıktı.. Sonrasında artık tedaviye devam etmenın faydalı olmayacağını;
Her kadının döngüsünde gebe kalma olasılığının %10 olduğunu ve bu tedavilerle %20-25'lere çıkarttıklarını söyledi.
Bundan sonraki süreçte tüp bebeğe yönlenebileceğimizi söyledi. Peki kist neden oluşuyor dediğimde de ;
çatlatma iğnesi vursak dahi çatlamamışlar , yaşa bağlı olarak çatlatma yetilerini kaybediyorlar yavaş yavaş dedi.
Beni asıl yıkan nokta bu oldu kızlar moralim çok bozuk..:ruh:
Kuzum böyle düşünme umutsuz olma istersen bir doktorunu değiştir doktorundan memnun musun bu arada bak neler duyduk neler gördük etrafında yıllarca çocuğu olmayıp Doktorlar çocuğun olmaz diyen ablamın arkadaşı 41 yaşında kızı 18 yaşındayken geçen doğum yaptı nasılsa Doktorlar çocuğun olmaz dediği için hiç korunmamış yumurta kaliteni artırmaya bak gerçekten beslenmeni tekrar gözden geçir istersen bir de diyetisyen eşliğinde devam et ama ne olursun moralini bozmak gerçekten çok önemli Moral biz buradayız sana desteğiz her zaman

İnşallah canım 🤲 hsg den biraz korkuyorum ben ya arastirma hastanesinde olucak agri olur diye korkuyorum biraz 🫤 muhtemelen anestezisiz yapiyolar diye dusunuyorum.
Canim hsg acısız diyemem malesef. Anestezi almadan yapilinca agri oluyor haliyle. Ama asssiri korkunc da degil. En yüksek yasadigin regl sancısını 10 saniye seklinde 3 4 defa yasiyorsun. Aşırı dayanilmaz degil ama acısız da degil. Devlette Anestezisiz yapiliyor kuzum.
Benim de 11 mart gözüküyor. Çok korkuyorum. Kafam çok karışık :(
Balım az sakinles. Cok streslisin. Bak bebis varsa bile tutunamaz. Seni cok iyi anliyorum ama iste kendini strese sokarak daha da zorlastirma isleri🙁🙁

30 yaşındayım kuzum. Gerçekten inanamıyorum ne kadar kolay onlara öyle deyivermek. Başka doktora da gitmek istiyorum daha hiç hazır değilim tüp bebeğe. İnsanlar 40-45 de doğal yolla çocuk sahibi oluyor. Hayır yumurtluyorum da yanii. Tsh fsh lh e2 amh hepsine baktı normal ee o zaman beni tüp bebeğe iten faktör ne ananlamıyorum
Ayy şaka gibi resmen. 30 yasindaki hastasina yaştan dolayi yumurtalar artik catlamayabiliyor mu dedi o doktor. Bence bi daha o doktorun kapisindan gecme. 30 yasinda insanlar daha evlenmemis oluyor. Neyden bahsediyor be.
Cok sinir oldum yaaa....
Bak sende biliyorsun 45 hatta 50 yasinda bile gebelik elde edenler var. Yani bu kadar da olmaz. Kendi uyguladigi tedavi belki ise yaramadi neceremedi uygulamayi sucu senin bedenine atti kendini rahatlatti..
Yok kuzum yaa sana önce asilama yapilmasi lazim. Asilamadan sonraki asama t.bebek zaten.
Özele mi gidiyorsun

Ayy şaka gibi resmen. 30 yasindaki hastasina yaştan dolayi yumurtalar artik catlamayabiliyor mu dedi o doktor. Bence bi daha o doktorun kapisindan gecme. 30 yasinda insanlar daha evlenmemis oluyor. Neyden bahsediyor be.
Cok sinir oldum yaaa....
Bak sende biliyorsun 45 hatta 50 yasinda bile gebelik elde edenler var. Yani bu kadar da olmaz. Kendi uyguladigi tedavi belki ise yaramadi neceremedi uygulamayi sucu senin bedenine atti kendini rahatlatti..
Yok kuzum yaa sana önce asilama yapilmasi lazim. Asilamadan sonraki asama t.bebek zaten.
Özele mi gidiyorsun
Bu doktorlar dün bizi neden böyle mahvetti ya

Onun da 1 mi 2 mi hangisini alıcaz soruyprum söylemiyorlarda
Ya çok güldüm 😁😁 garip bir müşteri destekleri var degil mi 😁
Ben 1 hafta boyunca folik asit ve magnezyum destegi almak icin hangi isimdeki ilaclari alcam diye sordum. 1 hafta boyunca bana garip garip cevaplar verdiler. Yok hocamiz size ne önerdi diye sormalar falanlar filanlar.
Yahu sizin hocaniz önerdi diye ben onu almak zorunda degilim ki. Ben kendi ihtiyacım neyse onu alcam niye zorla adamin dedigi herseyi bana satmaya calisiyorsunuz.
En son bir tane kadinla tartistim yani isim vermek ne kadar zor ne icin soylemiyorsunuz dedim falan da sonra aldim ürünleri. Şaka gibi cidden

Bu doktorlar dün bizi neden böyle mahvetti ya
Ben anlamiyorum kuzum valla. Eskiden mesela hastalara olumsuz bir sey soylenecegi zaman bu sekilde pat küt soylenmezdi. Yani ihtjmaller konusulurdu sonra olumsuz ihtimali de söyler bu da olabilir denirdi. Simdi şaka gibiler cidden. Gelen hastanin morali bozulur mu üzülür mü etkilenir mi diye düşünen yok. Vicdanlari mi köreldi insanlarin ben bilmiyorum ki

Ben anlamiyorum kuzum valla. Eskiden mesela hastalara olumsuz bir sey soylenecegi zaman bu sekilde pat küt soylenmezdi. Yani ihtjmaller konusulurdu sonra olumsuz ihtimali de söyler bu da olabilir denirdi. Simdi şaka gibiler cidden. Gelen hastanin morali bozulur mu üzülür mü etkilenir mi diye düşünen yok. Vicdanlari mi köreldi insanlarin ben bilmiyorum ki
Ay gerçekten ölü gibiyim canım çekildi resmen. Allah görsün

Kızlar günaydın ne var ne yok? bata 8 gün kaldı, bana yine test perileri yavaştan gelmeye başladı...ama testleri taa yüksek rafların en diplerine yerleştirdim üşenip almayayım diye, hem gözümden uzak olsun. Nasıl yöntem ama? Şimdilik işe yarıyor 🥲 Test günüm 12 mart
Selam benim de bat 12 , 11 inde test yapacağım ☺️

Back